mandag den 30. november 2009

Online dating bliver sure, men ikke gøre gengæld

Kære Amy: Jeg mødte en online bekendtskab for flere måneder siden. Efter sidste ende møde, snart jeg indså, at jeg ikke elskede hende, som jeg troede, at jeg gjorde. I løbet af vores forhold, ville hun ønsker at tale i telefon opadgående seks gange om dagen på grund af hendes historie om at se fyre, som forrådte hendes tillid.

Det efterhånden begyndt at blive en akkord taler til hende. Efter omkring to måneder, fik jeg ud af forholdet, og jeg følte mig fri ikke at skulle "check in" eller sige "jeg elsker dig", da jeg mente det ikke.

Nu er hun belittles mig i sin blog blandt vores fælles venner og løbende chatte online med mine venner, spinning sandheden om, hvad der skete. Hun siger, jeg snød hende, der aldrig sket. Hun har chikaneret mig med bandeord fyldt telefonbeskeder og har vendt mine venner imod mig.

Jeg har ikke sagt noget dårligt om hende på min blog.

Skal jeg vende tilbage brand og forklare mine venner, hvad der virkelig skete, eller skal jeg fortsætte med at gøre noget og holde en gylden disposition? Hun kan ikke bevæge sig på og fokuserer fokus på sig selv ved at sætte vores private erhvervsliv offentlige på hendes blog. Hvad skal jeg gøre?

- Living My Life

Kære Living: Må ikke blive en andens "materiale." Må ikke blive fristet til at gå til modangreb online - dette kunne være den form for opmærksomhed, hun trives på. Din ex's chikane af jer kan anfægtes i retten. Jeg foreslår ikke, at du tager hende til retten, men du bør gemme optagelser af beskeder og blogindlæg, hvis du vælger at gå til politiet eller stå foran Judge Judy.

Mærket på en sand ven er en, der vil tro det bedste om dig, til trods for hvad udokumenterede ondsindede rygter er flydende i æteren.

Til dine venner, skal du sige (ikke skrive på din blog): "Denne persons følelser fik ondt, og hun synes at være gået ned i den dybe ende. Jeg håber det er midlertidig, og hun kan gå videre. Hver eneste ting hun siger i usandt . "

Og skal jeg give dig et foredrag om online-knuser at udvikle sig i forhold til fremmede, der forvandles til psyko-bloggere? Jeg håber det ikke.

Signs You're In Dating Bad

søndag den 29. november 2009

Den ekstraordinære Konsekvenserne af Respekt

Jeg vil vædde på du tænkt på et eller andet tidspunkt - hvordan er det, at en kvinde børster en fyr's forskud slukket, svarer til hans ord eller opmærksomhed negativt og med en kynisk smørret grin, mens andre gange er hun helt ind i ham.

Svaret er i en lidt enkel, men yderst vigtig sigt - Respekt.

Hun skal have lidt respekt for dig så til at ønske DIG OG reagere positivt på DIG.

Du kan få denne forbindelse på to måder:

1. Gennem en færdighed (hvad du gør). 2. Gennem din personlighed (hvem du er).

Lad mig uddybe ...

Har du spekuleret over, hvorfor kvinder er tiltrukket så meget at bartendere. Er det fordi de er de hotteste fyre i en bar?

Nej! Det er fordi, de fortjener den største respekt i denne bar. De demonstrere deres dygtighed - de arbejder, og de er der for en gyldig grund. 99% procent af alle andre fyre er bare hænge ud og se "smuk" og er nødt til at ty til andre midler til at være attraktive.

Hvad med kunstnere eller komikere? De, bedre end nogen, vise deres personlighed til hele verden, og det er derfor, kvinderne vil have dem så hårdt.

På den anden side, gå sige noget provokerende til en kvindelig passer. Du er garanteret at få en negativ look og den hårde ord til gengæld ... hvis du er heldig nok til ikke at blive ignoreret af hende.

Hvorfor? Det er simpelthen fordi du ikke tjener nogen respekt, og du viste en mangel på respekt for dig selv ved at vise, at du ikke vidste, hvordan de skal behandle hende ordentligt.

Her er et par konkrete eksempler på, hvordan den grad af respekt får du ændrer dynamikken i en given situation.

Hvis du nærmer dig en kvinde med en teatralsk pick-up linie, viser du, at du ikke har de kvalifikationer eller personlighed, der ville berettige dig til at respektere. Du har ikke de færdigheder af en naturlig samtale, og du ikke har den personlighed, som oensker at være ægte og forskellig fra andre.

På den anden side, noget afslappet og neutral i kvindens tilstedeværelse, hvis du siger, der er relevante for den situation, selv uden at optræde som hvis du kommer over på hende, kunne hun bare reagere meget positivt ... fordi hun respekterer dig og ... hun respekterer, at du respekterer dig selv.

Hvis hun er smart og socialt kloge, hun også er klar over, hvordan sjældne sådanne fyre er.

Når der på et tidspunkt, hvis du er for anmassende og fremad, du støder på så desperate for sex og kærlighed. Dette viser din manglende evne til at få kvinder og manglende styrke i at holde dine bukser op. Hvorfor vil du få nogen respekt for det?

Omvendt, hvis man opfører sig som en vatnisse, der passivt, enig med alt hvad hun siger og gør alt, hvad hun vil i en supplicative måde - du vil ikke enten være opfyldt, og af indlysende grunde.

Husk, at hvis hun respekterer dig, vil hun være med dig.

Du må ikke tage mig forkert. Jeg foreslår ikke, du skal arbejde på at tjene en kvindes respekt for en måned, før det bliver intim med hende. Du kan få den fornødne respekt i nogle få øjeblikke.

Din genuinity, din evne til at kommunikere med stolthed, og med en tro på, at hvad du gør, er rigtigt, og faktisk er smigrende at en kvinde i tillid og på en måde, som skildrer kreativitet vil give dig en stor respekt på få minutter. Dette er dels fordi så få fyrene ved, hvordan man gør det.

Jeg vil gå endnu videre og foreslår, at dit smil kan få dig meget mere respekt, end en gnaven, trist, deprimeret look. Din øjenkontakt og fremgangsmåde vil opnå respekt automatisk, uanset hvad du siger, og hvad resultatet af din kommunikation vil blive.

På den anden side, hvis du stirrer uden at gøre noget tjener du gradvist mere respektløshed som tiden går, kommunikere dine tøvende, bange for natur og manglende evner (evnen til at indlede en kontakt) og mangel på personlighed (tillid).

Så forkæl dig selv med respekt og kvinder vil bemærke - jo, du er en af de få!