fredag den 17. december 2010

Kvinder er skøre


(AP) En kvinde på hendes vej til hår udnævnelsen styrtede hendes bil gennem frisørsalon. Della Miller, 73, styrtede ind i Tina's Hair Pro's vinduer onsdag, bankede en kunde seks meter på tværs af lokalet, sagde Soldotna politimand Marvin Towle. P-pladsen foran salonen var sne-dækket.

Miranda Nelson, en stylist, sagde hun var i baglokalet, da hun hørte styrtet.

"Jeg troede, en bombe var gået ud," Nelson sagde.

To store spejlglasruder blev ødelagt, vægge blev beskadiget, og murværket front uden for salonen blev smadret, oplyser politiet. Towle anslåede skader på bygningen, der skal mindst $ 15.000, og bilen på en anden $ 2.500.

Miller, som ikke var skadet, var ikke nævnt for sammenbruddet.

Hun fortsatte med sit hår udnævnelsen.


torsdag den 16. december 2010

FIFA World Cup 2010 og online dating-tjenester


Engelsk mænd har flokkedes til online dating sites, da England blev slået ud af FIFA 2010 World Cup, men engelsk kvinder ønsker at bære på at se fodbold, ifølge de seneste undersøgelser. Men de kvinder, der stadig ønsker at score, mens fodbold er på bør bære team farver og pensel op på offside loven.

Mænd Drej til Online Dating

Registreringer fra enlige mænd til online dating site Singles 365 har boomede siden England blev slået ud af World Cup. Dagen efter at Tyskland Prygl England 4-1, trafik til sitet var op over 134 procent sammenlignet med samme dag den forløbne uge og op over 187 procent i løbet af ugen efter.

Og Singles 365 Undersøgelsen viser, at højkonjunkturen begyndte sker inden for få minutter fra det sidste fløjt, og den toppede lige 32 minutter efter kampen sluttede.

"Vi var virkelig forbløffet over at se, hvor mange mænd der er registreret på sitet lige efter kampen," sagde Katie Mowe fra Singles 365 i en forberedt erklæring. "Vores budskab til alle de enkelte damer derude, som er på udkig efter en dato er smede, mens jernet er varmt - fodboldsæsonen starter igen på mindre end to måneder."

Lignende resultater blev fundet på online dating site Mysinglefriend, hvor der skete en årlig lav nye medlemmer og samtidig kampen mellem England og Tyskland blev spillet, og derefter så trafik til webstedet tredobbelte, når kampen var forbi.

Kvinder ønsker at holde øje FIFA World Cup

Mændene kan være ude af lykke selv som engelske kvinder ønsker at holde se fodbold, heppe på drengene fra Tyskland, Holland, Spanien og Uruguay, som de fortsætter med at kæmpe for trofæet.

I en undersøgelse for Gaming Supermarked, mere end halvfjerds procent af kvinderne i England sagde, at de skal se de resterende kampe, selv om England var blevet slået ud. Kun fem procent sagde, at de ville være at undgå FIFA World Cup. Og det er gode nyheder for udlejere som fireogfyrre procent sagde, de var mest sandsynligt, at se kampene i pubber eller barer.

Iført fodboldtrøjer Hjælp Kvinder Score

Disse kvinder stadig på udkig efter en mand på trods af FIFA World Cup være på bør børste op på deres viden om offside loven og slid fodboldtrøjer.

En undersøgelse af online dating service Parship fandt, at iført et lands fodboldtrøje steget kvindes tiltrækningskraft med op til fyrre procent i øjnene af de europæiske mænd.

I undersøgelsen af 5000 singler i hele Europa, sagde en fjerdedel af mændene, at de ville finde en kvinde iført den nationale skjorte mere attraktiv, mens blot tretten procent af kvinderne ville blive imponeret af en mand at gøre det samme. Den spanske er særligt modtagelige, med mere end fyrre procent af mændene og over en femtedel af kvinderne siger, iført skjorte var sexet. Men ikke så i Tyskland, med kun én ud af fem tyske mænd og otte procent af kvinderne går efter deres lands farver.

I England finder en fjerdedel af mændene engelske skjorte seksuelt attraktive og fjorten procent af kvinderne.

En tredjedel af de europæiske mænd ville være imponerede, hvis en potentiel partner kendte offside reglen som ville en femtedel af kvinderne. Men hverken sex er, at imponeret af en potentiel partner, der kender navnet på alle i teamet.

Tips til Online Dating og FIFA World Cup

Det trick synes at være at matche online dating partnere ved at kigge efter fodbold kompatibilitet. Kig for online dating-tjenester, der mener, fodbold vigtig. En god online dating erhvervslivet vil forsøge at hjælpe fodboldfans score.


mandag den 13. december 2010

Online Dating Par Ældre


Ames, Iowa, Jan 23 (UPI) - Par, der mødes gennem internettet dating og gifte sig er mindre sandsynligt, at gifte sig for første gang, en Iowa State University undersøgelse tyder på.

De par har kortere courtships i gennemsnit 18,5 måneder af ægtepagt dating i sammenligning med 42 måneder for par, der mødtes i mere traditionelle måder, siger sociolog Alicia Cast i en udgivelse fredag.

Støbt og kandidatstuderende assistent Jamie McCartney indsamlet oplysninger fra 175 centrale Iowa nygifte, hvoraf 25 mødte online via sociale netværkssider eller dating-tjenester.

Af de 25 par, havde mange børn eller krævende opgaver, hvilket reducerede den tid til rådighed til dato, Cast sagde i en undersøgelse kaldet "blot at klikke:. En direkte sammenligning mellem Newlymarried Online og Offline Par"

"I mange tilfælde, der er nogle reelle strukturelle kræfter, der fremmer den støtte og brugen af disse (online) teknologier," Cast sagt. "Og en af dem er bare strukturelle begrænsninger på folks tid."