lørdag den 17. juli 2010

Er du Dating en misbruger?


Følelsesmæssigt misbrug, verbal misbrug og vold i hjemmet er stigende, især blandt unge. Risikoen for at falde ned et voldeligt forhold er større end nogensinde.

Der er indlysende røde flag for at undgå i et fremadrettet elsker, såsom vrede, kontrol, rethaverisk, jaloux, eller voldelig adfærd. Desværre er de fleste misbrugere er i stand til at skjule disse tendenser i dating. På det tidspunkt mange mennesker bemærket den åbenbare røde flag, er de allerede er knyttet til en misbruger, hvilket gør det meget sværere for dem at forlade forholdet.

Mere nyttigt end en liste over indlysende røde flag er retningslinjer baseret på meget tidlige advarselstegn på en potentielt voldeligt forhold, tegn, der er synlige, før en vedhæftet fil obligation er dannet. Følgende er en liste af kvaliteter skal kigge efter i en potentiel kæreste. Undgå dem for enhver pris.

Bemærk: I de tidlige faser af dit forhold, er din partner sandsynligvis ikke vil gøre nogen af disse ting for dig. Men vidne disse holdninger og adfærd over for andre er det et sikkert tegn på, at de vil vende op på dig, før eller senere.

Meget Early Warning Sign # 1: En Blamer

Undgå enhver, der beskylder sine negative følelser og dårlige lykke på en anden person. Særlig forsigtighed er nødvendig her, da blamers kan virkelig forførende i dating. Deres skylden for at andre kan gøre dig ser godt forhold:

"Du er så smart, følsom, omsorgsfuld, og kærlig, ikke som at tæve jeg plejede at gå ud med."

"Hvorfor kunne jeg ikke have mødt dig før, at selvoptagne, grådige, kvinde, jeg hidtil anvendte?"

"Du er så rolig og sammen, og hun var så gal og paranoid."

Høring den slags kan gøre dig tror, at alt, hvad han virkelig behøver, er en forståelse og kærlighed en god kvinde til at skifte sin lykke. Denne katastrofale antagelse fluer i ansigtet i lov af skylden.

Loven om skyld: Det sidste ende går til den nærmeste person.

Når du bliver nærmest person til ham, vil skylden helt sikkert tænde dig.

Blamers kan være farligt at elske, fordi de normalt lider offer identitet. Føle sig som ofre, de ser sig selv som berettiget, uanset i hvilken gengældelse de udsteder love og uanset kompensation, de træffer. Blamers vil helt sikkert medføre smerter for dig, hvis du kommer til at elske en.

Meget Early Warning Sign # 2: nag

Vrede er en negativ stemning som følge af fokus på opfattelser af uretfærdighed. Bitre mennesker føle, at de ikke får den hjælp, behandling, ros, belønning eller hengivenhed de mener skyldes dem.

Alle har til at sætte op med en vis mængde urimelighed i livet. Vi kan ikke lide det, men vi behandler den og komme videre, vi forsøger at forbedre vores forhold og vores erfaringer. Den bitre spilde deres følelsesmæssige energi ved at dvæle ved den uretfærdige andre (mens de resterende uvidende om deres egen urimelighed). De tror (fejlagtigt), at de ikke ved, hvordan de kan forbedre deres liv. De bruger vrede som et forsvar mod en følelse af svigt eller utilstrækkelighed.

Bitre mennesker er så fanget i deres "rettigheder" og så låst fast i deres egne perspektiver, de bliver helt ufølsom over for de rettigheder og perspektiver for andre. Hvis du falder i kærlighed med en vrede person, vil du i sidste ende blive hårdest ramt af, at vrede og næsten helt sikkert føle lukket ud og faldt i forholdet.

Meget Early Warning Sign # 3: Retten

Personer med en følelse af retten mener, at de fortjener særlig opmærksomhed og særbehandling. De kan skæres foran andre står i kø, røg hvor de ønsker det, køre nogen måde de ønsker, siger noget de kan lide, og gøre stort set hvad de vælger.

Drevet af høje standarder for, hvad de burde få, og hvad andre folk skal gøre for dem, med titlen føler kronisk skuffet og fornærmet. Så virker det kun fair, fra deres nærsynet perspektiver, at de får kompensation for deres konstante frustrationer. Særlige overvejelser synes lige så lidt til at spørge! Her er den logik:

"Det er så hårdt at være mig, skal jeg ikke vente i kø, også!"

"Med alt hvad jeg har at affinde sig med, jeg fortjener at tage et par leverancer fra kontoret."

"Med den slags dage, jeg havde, du forventer, at jeg slå græsset?"

"Alle de skatter jeg betaler, og de generer mig om denne lille fradrag!"

"Den måde, jeg ramte bolden, skal jeg få den bedste plads i restauranten!"

"Jeg er manden, du skal tilberede min aftensmad!"

Efter skær forelskelse aftager, vil den berettigede hensyn sine følelser og begær som vigtigere end din. Hvis du er enig, får du deprimeret. Hvis du er uenig, vil du få misbrugt.

Meget Early Warning Sign # 4 Overlegenhed

Overlegenhed er konsekvenserne, mindst ved kropssprog eller tonefald, at nogen er bedre end en anden. Potentielle misbrugere tilbøjelige til at have hierarkisk selvværd, dvs de har brug for at føle sig bedre end nogen anden til at føle okay om sig selv. De har brug for at påpege hvordan de er klogere, mere følsomme, eller mere talentfulde end andre. Også dette kan være forførende i dating, da han vil påpege måder, hvorpå du er overlegen, også.

Den mest misbrug form af hierarkisk selvværd er aggressiv selvværd. At føle godt med sig selv, personer med aggressiv selvværd nødt til at gøre andre mennesker føle sig dårligt om sig selv. Mange vil teste højt selvværd, når de kommer for retten bestilt behandling, mens alle andre i familien tests lav. Men når intervention øger selvværd af emotionelt slået ned ægtefælle og børn, der så ikke længere internalisere put-og nedskrivninger, af rovdyr selvværd altid falder.

En variant af dette meget tidlige advarselstegn er selvretfærdighed. Hvis du tør at være uenig med ham, vil du ikke kun være forkert, men umoralsk!

Meget Early Warning Sign # 5: Smaalighed

Hvis han gør et stort nummer ud af ingenting eller fokuserer på et lille negativt aspekt af et problem, et forhold til ham vil være katastrofale. Dette kan vise sig at være yderst især om, hvordan hans mad tilberedes i en restaurant eller tilsyneladende utålmodige, hvis nogen falder noget.

I et kærlighedsforhold, vil hans smålige holdninger og adfærd gør du føler reduceret til nogle små fejl, som om intet du nogensinde har gjort ret i dit liv spørgsmål. Du vil føle kritiseret og mindsket for det mindste af overtrædelser, reelle eller indbildte.

Meget Early Warning Sign # 6: Sarkasme

Sarkasme kommer i mange former. Nogle gange er det bare dårligt timet humor - siger de forkerte ting i den forkerte sammenhæng. Nogle gange er det uskyldigt ufølsom, med ingen planer om at skade eller fornærme. Oftere er det fjendtlige og beregnet til at devaluere. Formålet er at underminere en perspektiv sarkastisk person ikke er enige med eller til at ryste nogens tillid, bare for en midlertidig ego gevinst eller nogle strategiske fordel i en forhandling.

Sarkastisk folk har tendens til at være tung i indtryk forvaltning, altid forsøger at lyde smart eller vittig. Deres tone altid har mindst en subtil put ned i den. I dating dette vil blive rettet mod andre. I et forhold, vil det center på dig.

Meget Early Warning Sign # 7: bedrag (forsætlig og uforsætlig)

Utilsigtet bedrag sker hele tiden i dating på grund af hvad jeg kalder "dating selv."

Vi er alle forsøger at sætte på den bedst ansigt muligt i dating. De fleste af os vil overdrive vores gode kvaliteter i det mindste en lille, hvis vi tror, den anden person vil have os mere, hvis vi bare var en smule mere på den måde. "Åh, du er religiøs? Jamen jeg har været følelse en smule mere spirituel sidst, så jeg har tænkt mig ret hjem og læste i Bibelen, eller i det mindste se filmen version."

Denne form for utilsigtet overdrivelse menes mindre at bedrage end at motivere sig selv. Den exaggerator virkelig ønsker at udvikle kvaliteter du gerne, han er bare ikke helt der, endnu.

Selvfølgelig ofte dating selvstændige omfatter åbenlyse bedrag, som i "Oh, jeg fortælle Dem, at jeg gik på Harvard?" eller "Ja, jeg kender nogle rige og berømte mennesker." Bedrag viser en lav grad af selvrespekt - og respekt for dig - det kan kun lover syg i et forhold.

Meget Early Warning Sign # 8: Mindre Jalousi

Mindre jalousi kommer ikke ud som den indlysende røde flag for at kontrollere og rethaverisk adfærd. Det ser mere ud: Han er lidt ubehageligt, når du taler med eller endda se på en anden mand. Han kunne ikke sige noget, men han ser ubehageligt.

Den hårde ting om mindre jalousi i dating er, at du rent faktisk ønsker en lille smule af det at vide, at de andre personer cares. (Du sikkert ikke ønsker at elske en person, der ikke ville tankerne overhovedet, hvis du sov med hele fodboldhold.) Men en lille smule jalousi går en lang, lang vej. Tænk på det som en dråbe stærkt koncentreret flydende i et enormt spand vand. Mere end en lille dråbe vil forgifte nogen sammenhæng du kunne udvikle med jaloux person, og mere vigtigt, sætte dig i fare måde.

Selv mindre jalousi har potentiale til at være skadelige. Jalousi bliver farlig, når den bliver til besættelse. Jo mere vi tanker om noget, jo mere fantasi overtager fordreje virkeligheden og rationel tænkning. Jalousi er den eneste naturligt forekommende følelser, som kan forårsage psykose, som er den manglende evne til at fortælle hvad der virkelig sker fra hvad der er i dit hoved. De fleste af grov vold i parforhold indebærer en form for jalousi.

Meget Early Warning Sign # 9: Rusher

Jeg har haft klienter klager over, at deres kærester ikke forfølger dem eller forsøge at feje dem ud af deres fødder. Jeg har altid fortælle dem, "Hvordan heldig du er!"

Fyre, der går "for hurtigt" (defineret som helst gør dig utilpas), ikke respekterer grænser. En definition af "misbrug" er "den, der overtræder mine personlige grænser." Det er ikke flatterende, at nogen ønsker dig så meget, at han ikke bekymrer sig om, om du er komfortabel. Sørg for, at noget menneske du bliver interesseret i, viser respekt for din komfort-niveau, i alle ordets betydninger.

Trust i Yourself

Mens en vis forsigtighed i dating er en god ting, du vil være sikker på at din forsigtighed er proaktiv snarere end reaktiv, du ønsker det baseret på tillid dine instinkter, snarere end mistillid kærlighed.

Tillid til dig selv stammer fra dine dybeste værdier. Så længe du forbliver afstemt til de vigtigste ting til og om dig, vil du naturligvis graviterer mod dem, der virkelig værdi dig som person.

Men selvom du er solidt forankret i dine værdier, er det muligt at narre af skjulte vrede, vrede, eller misbrug tendenser i de mennesker, du dato. Det er fordi det er nemt for dem ofte udsættes for sådanne tendenser til at sætte på en falsk dating ansigt. Fordi de har en mere "flydende" selvfølelse end de fleste mennesker, er det lettere for dem at hælde det i enhver beholder de tror du måske gerne. Men de kan ikke og vil ikke blive i en dejlig container, når du opretter en relation. Så deres vrede, vrede, eller misbrug vil opstå i fuld kraft.

Multiple-repressalier

Forskning viser, at hvis en kvinde er blevet mishandlet i fortiden, selv i barndommen, er der en god chance for, at hun vil være mishandlet i hendes næste forhold så godt. Det hedder, "multiple-repressalier," og det er ofte misforstået.

Jeg har hørt alt for mange kvinder klienter sige ting som, "jeg kunne gå ind i et værelse fyldt med læger og terapeuter og forelsker sig i den ene kriminelle."

Eller de spørger med trist og forvirret øjne, "Hvorfor kan jeg kun tiltrække resentful, vred, og misbrug af partnere?" De spekulerer på, om de slukkede signaler, siger, "Please misbrug mig!" Denne særlige misforståelse har selv smittet et par fagfolk, der har latterligt teoretiserede, at nogle kvinder "vil blive misbrugt."

Hvis du har oplevet flere ofre, bør du forstå dette: Problemet er ikke, at du tiltrækker kun resentful, vred, eller misbrug bejlere, det er, at det store og hele, har du ikke været modtagelig for blidere, mere respektfuld mænd du også tiltrække. Dette skyldes ikke din temperament eller personlighed, det er en normal forsvarsreaktion. Når du har været såret, selvfølgelig vil du sætte op subtile barrierer for selvbeskyttelse. Ikke-voldelige mænd vil anerkende og respektere disse barrierer. For eksempel antage, at du arbejder med en person, som tiltrukket af dig. Men han fornemmer, at du føler dig utryg ved sit lille gestus for mere nærhed. Han vil naturligvis bakke ud og give dig tid til at helbrede, eller han vil nøjes med en ikke-romantisk venskab. Men en mand, der sandsynligvis vil mishandle du enten ikke genkende din hindringer eller helt se bort fra dem. Han vil fortsætte med at slå på dig, indtil han bryder den beskyttende mure, der omgiver din sultne hjerte.

Følgende "intimitet test" kan hjælpe dig til at blive mere følsomme og tillidsfuld til den ikke-verbale signaler om vedhæftet fil, som i sidste ende stiger fra din kerneværdi.

Intimitet Test

Kan du afsløre noget om dig selv, herunder din dybeste tanker og følelser, uden frygt for afvisning eller misforståelse?

Er budskabet i dit forhold, "vokse, udvide, skabe, afsløre, afslører?" Eller er det, "skjule, skjuler, tror kun på bestemte måder, opfører sig kun på bestemte måder, føler kun visse ting?"

Er dette forhold giver begge parter optimal vækst?

Kan du både udvikle sig til den største personer, som du kan være?

Har din partner accepterer fuldt ud, at du har tanker, overbevisninger, præferencer og følelser, som adskiller sig fra hans?

Er han respektere disse forskelle?

Er han værner du trods dem?

Er han acceptere din forskelle uden at forsøge at ændre dig?

Ønsker du at acceptere, at din partner har tanker, overbevisninger, præferencer og følelser, som adskiller sig fra din?

Kan du overholde disse forskelle?

Kan du nærer din partner på trods af dem?

Kan du acceptere dem uden at forsøge at ændre dem?

En større følelse af din kerne værdier vil give dig mere tillid til, at du kan registrere de meget tidlige advarselstegn for misbrug. Lyt ondt af den svage beskeder i din sultne hjerte. Så vil det ikke nødvendigt at gøre den slags desperate outcries at suspendere din bedste dom, skræmme off passende kampe, og tiltrække krænket, vred, eller misbrug partnere.

A Quest For Love


Værste Gaver For New Relationships


Hvis kærlighed er i luften med et nyt forhold, der rækker langt foran ferien, Yahoo! Stævnemøde har nogle råd om, hvordan man sikrer, at den forbliver på sporet ved at undgå gaver, der kan dræbe romantik.

Kristen Sasser, Yahoo! Stævnemøde 'online dating ekspert, har sammensat en liste over top 10 værste gaver til nye relationer efter at have spurgt websted brugere for forslag. Hun fandt at give smykker, især ringe, toppede listen, da det kunne gøre modtageren meget nervøs og få dem til at bolt. "En gave udtrykker en masse af, hvordan folk opfatter andre, og hvordan de tænker på dem, så det kan være et punkt, der gør eller pauser en relation," sagde hun. "Hvis de ikke har lagt tankevirksomhed i det, du begynder at undre sig, hvis de holder nok til at gøre det arbejde."

Køb lingeri eller tøj var en dårlig idé, fordi der giver den forkerte størrelse kan forårsage alle slags argumenter.

At give noget kliché som blomster eller chokolade var ude, fordi det viste lidt eftertanke.

Yahoo! Personals talsmand Jason Khoury disse dyr var også en no-go zone. "Nogen skrev i, hvordan de har modtaget en kanin fra en person, de netop havde begyndt at dating, og det døde næste dag. Det er en rigtig dårlig varsel," sagde han.

Gaver købt til dig selv forklædt som en gave også en tendens til at falde fladt. "En fyr havde købt hans nye kæreste en Nintendo Wii, men hun havde aldrig været en gaming person, mens han havde alle de andre konsoller på sit hjem, og han bragte over Wii til at holde på hendes hus. Du er nødt til at spørge, hvem det er til? " sagde han.

Her er Top 10 liste, som Reuters har ikke godkendt:

1. Medmindre du har planer om at foreslå, undgå gifting smykker, især en ring, som opfattede grad af engagement kan skræmme din kæreste.

2. Mens en ring kan anses overbord, noget upersonligt, såsom et køkken apparat eller gavekort, kan opfattes som tankeløse eller insincere.

3. Undgå gifting lingeri til din første ferie sammen. Det kan også blive overvejet intim og sende et forkert signal.

4. Gifting noget egoistisk, som sportsbegivenhed billetter, når du kender din betydelige andre er ikke en sports fan kan formidle, at du kan være mere fokuseret på din egen interesse end den person, du får den gave til.

5. Work-relaterede emner, som fremmer effektiviteten på kontoret bør generelt undgås. Hvorfor opdrage arbejde i løbet af ferien, hvilket er en tid til afslapning.

6. Tøj kan være stødende, især hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse til at købe.

7. Dyr som gaver, er generelt dårlige ideer, medmindre du kender personen godt. Kæledyr er enorme forpligtelser og alt for alvorlig til en første ferie sammen.

8. Re-gifting er aldrig en god idé, især hvis det er en gave fra en tidligere forhold.

9. Glem klicheer, såsom kasser med chokolade eller blomster. De viser lidt eftertanke eller anstrengelse.

10. Undgå gaver, som kan antyde, at Deres betydelige andre behov for at ændre noget ved sig selv, såsom motion tøj eller træningsudstyr, som kan sige, at han / hun ser ikke god nok som han / hun er.

Young Americans Don't Want To Get Married?