onsdag den 3. marts 2010

Brug lov af Attraction for Dating Success


Loven om tiltrækning gælder for alt i livet. Så hvis du vil sande dating og forholdet succes, du har allieret dig de kræfter i universet omkring dig.


tirsdag den 2. marts 2010

Har du foretager disse Classic Dating fejl?


Nogle gange kan en ellers behagelig dato synes at gå galt uden synlig grund. Her er de mindre slip-ups og fejl, der kan holde dig tilbage fra dating succes.

Leder du over din date skulder

Er der noget fascinerende foregår lige bag din date? Måske tjener gled dramatisk på en banan-hud, eller George Clooney sidder overfor Cameron Diaz og de er begge iført udarbejde hatte. Lad det ligge. Leder du over din date skulder vil komme på tværs som uhøflig, og den person, du er dating vil føle sig fornærmet og tror, du er ikke interesseret i dem.

Taler om den færdige

Forestil dig at du flytter ind i et nyt hus og opdager det er stadig fuld af den tidligere udlændings ejendele - lidt af en skuffelse og en masse hårdt arbejde forude forsøger at beskæftige sig med alt det gamle bagage. Dette svarer til den følelse en person vil få, når dating nogen, som stadig er optaget af tanker om deres ex. Diskussioner om exes bør holdes mellem venner, din dating partner virkelig ikke brug for at vide.

Beskidte negle

Når dating en ny person, er det vigtigt at være rene. Beskidte negle ville ikke så meget, blandt venner eller i et langvarigt forhold, men på en første date de er frastødende, da de indebærer generelt dårlig hygiejne og er ikke meget pænt at se på i løbet af middagen. Som med de fleste dating tips, sammenhæng er vigtigt - hvis din første date sker for at være en eftermiddag med jordbær-picking, vil beskidte negle være mindre af et problem!

Ikke lytter

Dating kan nerve-wracking, og det ofte synes lige det vigtigste er at holde samtalen i gang og undgå akavet tavshed, uanset omkostningerne. Men forsøger at komme op med noget nyt og fantastisk til at sige, mens din date er tale er en stor fejl. På deres side, er at realisere den person, de er dating ikke rigtig lyttet til et ord, de har sagt, vil være frustrerende. I stedet lytte opmærksomt til, hvad din dag siger, og komme med gennemtænkte svar.

Pille

Igen en fælles reaktion på nervøsitet, vil konstant pille eller flytte rundt i dit sæde gør du synes distraheret og rastløs, som ikke er et godt kig når dating. Det kan være nyttigt at lægge hænderne i skødet, eller spænde dem sammen for at reducere trangen til at rode og efterlader din date til at koncentrere sig om vigtigere ting, lige hvad du siger.

Taler om arbejde

Det er altid interessant at vide, hvad en person gør for at leve. Men de fleste arbejdspladser er fyldt med industri-specifikke jargon og oplysninger, der er så niche, at det ikke betyder noget for nogen uden for det særlige område for arbejdet. Du måske har brugt hele dagen der oprettes et "Wenus" (Weekly Anslået Net Usage Systems), men din dating partner vil sandsynligvis aldrig har hørt om sådan noget, og hele spørgsmålet vil blive tabt på dem. Være meget forsigtige med at tale for meget om dit job, og prøve at holde diskussionen til områder, du både har erfaring i.

Dix drapeaux rouges dans les relations amoureuses