lørdag den 6. august 2011

Online Dating så ærlig som Real Life


Torsdag 11 Mar (healthday News) - For de millioner på udkig efter kærlighed på nettet, er den nagende spørgsmål: Er min virtuelle Boler den person, de siger, de er?

En ny undersøgelse af mere end 5.000 amerikanske online daters finder, at svaret på dette spørgsmål er - i det store og - 'ja' eller i det mindste så ærlig som de ville være i ansigt-til-ansigt-dating.

Undersøgelsen fandt også, at når FIBS opstår, mænd og kvinder synes lige så skyldig.

"De bekymringer folk har, når dating online er meget lig dem, de har i deres ansigt-til-ansigt liv. Og vi fandt, at dating opførsel er meget lig så godt, "sagde undersøgelse forfatter Jeffrey Hall, en assisterende professor i Institut for Kommunikation studier ved University of Kansas i Lawrence.

Undersøgelsen viser i marts 8 Udstedelse af Journal of Social and Personal Relationships.

Den nye undersøgelse kommer i kølvandet på seneste arbejde af tyske og amerikanske forskere angiver, at brugere af venskabs-orienterede sociale netværkssider som Facebook, tilbyde op realistiske selvportrætter, når du sender online profiler.

Men er det sandt for online dating verden, hvor de følelsesmæssige indsatserne er højere?

For at finde ud af, Hall og hans team administreres en online-undersøgelse i 2007 til mere end 5.000 amerikanske voksne - alle lånere af en "stor [unavngivne] online dating site".

Deltagerne i gennemsnit 40 år, mere end 80 procent var hvid, og næsten tre fjerdedele var kvinder. Mere end halvdelen sagde, at de var enlige og havde aldrig været gift, mens lige over 40 procent sagde, at de blev skilt. Lidt over to tredjedele sagde, at de var ikke i øjeblikket involveret i et romantisk forhold.

Efter indsamling af demografiske oplysninger, blev deltagerne spurgt om, hvor sandsynligt det ville være at forvanske sig online med hensyn til deres personlige egenskaber, forholdet mål, personlige interesser, personlige formue, og / eller tidligere forhold.

Forskerne også rangeret deltagere i forhold til, hvordan neurotiske, udadvendte, samvittighedsfuld, behagelig, og / eller åbne de var.

Den online daters også udfyldt et spørgeskema for at vurdere, i hvilken grad de var i stand til at sætte på en "social performance" og / eller ændre deres adfærd i løbet af ansigt-til-ansigt møder, bare så de passer til bestemte mennesker og skiftende omstændigheder.

Som helhed, dem, der hengav sig til en sådan adfærd - ofte drevet af en interesse i at blive holdt af, montering i, og / eller se godt ud - blev karakteriseret som "self-skærme" - folk, der er disponeret for at Stage-styre de indtryk de gør på andre.

Ifølge undersøgelsen, var protektorer for online-dating site hverken mere eller mindre tilbøjelige til at lyve om dem selv end folk, der finder datoer den gammeldags måde via arbejde, fritid eller venner.

Det var den enkeltes personlighed, der syntes at afgøre, om de ville lyve eller bøje sandheden i den virtuelle verden.

For eksempel, sænket være "spændende" og "åbne" for nye oplevelser sandsynligheden for at lyve online, formentlig fordi disse personer følte, at de var interessante nok til at begynde med.

På den anden side, mens udadvendte var mindre tilbøjelige end introverte til at forvanske deres personlige interesser, de var mere tilbøjelige til at lyve om deres tidligere forhold historie online. Forfatterne spekuleret på, at dette kunne være en funktion af udadvendte har haft en mere "aktiv" fortiden derefter deres indadvendte kolleger - et faktum de måske foretrækker ikke at fremhæve.

Folk, der havde tendens til at flytte deres adfærd til at skabe gunstigere indtryk i "den virkelige verden"-møder - såkaldte "high self-skærme" - var mest tilbøjelige til at forsøge at bedrage andre online, holdet fundet.

"Så når disse slags mennesker er online og søger til dato de kommer til at gøre deres billeder bedre og deres profil mere spændende," bemærkede Hall. "Til sammenligning er lav self-skærme kommer til at præsentere sig selv præcis som de er i alle omstændigheder. - Personligt og online"

At være en neurotisk personlighed syntes at have nogen indflydelse ene eller den anden på ærlighed i online dating, holdet fundet.

Demografi også spillet en rolle i online-bedrag. Ikke overraskende, ældre online daters var mere tilbøjelige til at lyve om deres alder end yngre daters, og mænd var mere tilbøjelige til at barbere år ud for deres alder end kvinder.

Alt i alt dog, "Vi fandt, at forskellene mellem mænd og kvinder online var meget små," Hall stresset.

"Ja, vi fandt, at kvinder var mere tilbøjelige til at forvanske deres vægt," tilføjede han. "Og mænd var mere tilbøjelige til at misbruge deres personlige interesser, og mere tilbøjelige til at forvanske personlige aktiver som job og penge og personlige egenskaber, såsom hvordan pæn og høflig de er. Men disse sidstnævnte forskelle var virkelig meget lille. "

Hall understregede dog, at niveauet af online bedrag kan ændre sig afhængig af konteksten.

"Undersøgelsen handlede om folk mere interesserede i at etablere en enkelt romantisk forhold," bemærkede han. "Men der er websteder, der udelukkende dedikeret til hook-up - på kort sigt, tilfældig sex oplevelse. Og i så fald behøver du ikke virkelig har brug for at præsentere dig selv i en helt autentisk måde, fordi formålet er bare at nyde dig selv i en one-night stand. Og en undersøgelse af den slags online-gruppen kan finde meget forskellige resultater. "

Eli Finkel, en lektor i social psykologi ved Northwestern University i Evanston, Illinois, sagde undersøgelsens resultater kom som lille overraskelse.

"Disse resultater låne empirisk validering til mit mangeårige antagelse, at den typiske person, der bruger moderne dating metoder ikke adskiller sig meget fra den typiske person, der bruger traditionelle dating nærmer sig," sagde han.

"Der var nok en tid, hvor mennesker, der bruger dating-tjenester var forskellige på væsentlige punkter fra den almindelige dating befolkning," tilføjede Finkel, "men der synes at være mindre og mindre sandt som moderne dating tilgange blevet mere og mere populære. Online daters, speed-daters og lignende synes at være ligesom resten af ​​os i de fleste måder. At denne intuition strækker sig til sandheden-fortæller blandt online daters er vigtigt validering af denne generelle punkt. "

A Tirania da Amizade Choice


torsdag den 4. august 2011

Par betting 7/7/07 er heldig til evig kærlighed


Vil heldige syvere resultere i viet lyksalighed for de heldige i kærlighed?

Wedding planlæggere sige 7 juli â € "eller 7/7/07 â €" som den dato, vises på tryk, er blevet den mest populære dag i år at blive gift.

Fra højt besungne Napa Valley vingårde til udsigter langs Lake Tahoe, har Californien par booket op tusinder af kirker og modtagelse steder i håb om at begynde viet lyksalighed på den heldige dato.

"Det er det mest populære dato â €" nogensinde, "siger Tonya Simmons, bryllup specialist med Boomtown Casino Hotel i udkanten af ​​Reno, hvor kø syvere oftere betyder at vinde en slot-maskine jackpot.

Richard Markel, leder af den 800-medlem Association for Wedding Professionals International, sagde gruppens medlemmer først begyndte at lægge mærke til ekstra interesse for nyheden tidspunkt sidste år.

En populær Sacramento bryllup placering, Arden Hills Resort Club and Spa, havde tre åbninger til bryllupper på dagen â € "alle er blevet reserveret, siger salgsdirektør Rick Francis.

"Jeg tror, ​​flere mennesker får ind numerologi," Markel siger og tilføjer, at 7 juli ikke vil være heldig for lejlighedskøb jægere. Den øgede efterspørgsel vil drive omkostningerne for alt fra catering til blomsterhandlere, sagde han.

Arlene Hixson og hendes forlovede, Tony Goligowski, booket datoen på Boomtown næsten to år i forvejen. Den første lørdag i juli, Hixson tal, har en anden fordel for sin forlovede.

"Jeg regnede med, på den måde, han kan ikke glemme det," sagde hun.

Copyright  © 2007 The Associated Press.