onsdag den 14. november 2012

5 fejl kvinder gør, når dating efter skilsmisse


Af Terri Sloane

Du har lige nappede gennem en hel bar af mørk chokolade. Din skilsmisse papirer er endelig underskrevet. Du er 55, single og tænker på dating. Den sidste gang du havde en første date, du bar jakker med skulderpuder og permed dit hår. Du er "derude" igen, og dating verden har ændret sig meget siden firserne.

Jeg er skilt for og kan føle. Lćg chokolade, det er virkelig ikke så slemt derude. Ifølge en nylig artikel om Match.com, enlige boomers over halvtreds år gamle nyder fordelene ved deres nye status. Halvfjerds-fem procent af kvinderne og 81 procent af mændene siger, at de oplever dating succes. Mit råd er at få derude, men undgå disse almindelige fejl, jeg ser kvinder gør efter skilsmisse.

Dating for hurtigt efter skilsmissen: Jeg lærte denne lektie tidligt. Jeg har kun dateret fordi min ex havde en kæreste, og det var min måde at personligt gøre gengæld. Hvem gjorde det ondt? Me! Jeg var en dating katastrofe, da jeg ikke var virkelig klar. Start til dato igen kan være en overvældende oplevelse. Mit selvværd var beskadiget, og jeg følte mig fast. Jeg havde brug for at arbejde gennem mine personlige spørgsmål, før jeg kunne få succes i dating. Heldigvis havde jeg hjælp fra en vidunderlig professionel rådgiver, der hjalp mig med at flytte fremad. Mange kvinder gå direkte til deres veninder for rådgivning om dating og relationer, når en professionel kilde er nødvendig. En saglig professionel - en person, der ser problemer objektivt - er et bedre valg. En coach vil fortælle dig sandheden om din vilje til dato. Et velmenende ven kan ikke være så ærlig. Mit råd er, før du tilmelder dig dating boomers, opsøge professionel hjælp fra en uddannet rådgiver eller coach som mig. I dette tilfælde skal du bruge en coach mere end du har brug for at spise en anden chokolade bar med en kæreste!

At være bange for at gå solo: Solo er vejen at gå, når du ønsker at møde nogen til dato. Selvom vi elsker at være sammen med vores veninder, der konstant rejser med en gruppe af gal Pals er en opskrift på katastrofe. Jeg ved, at det tager tid at føle sig godt tilpas rejser alene, så du skal øve. Jeg foreslår, at tage en klasse, går til et show, koncert, film eller opera alene. Tag dig ud til middag og sidde nær linjen område. Hvis du føler dig sikker, har middag i baren. Hvis du ser nogen af ​​interesse, fange hans blik i et par sekunder og smil. Måske vil han komme over og præsentere sig selv. Hvis han ikke gør det, tæller det som praksis. En kvinde alene er imødekommende, selvsikker og mystisk. Jo mere du øver dig i at gå ud alene, jo lettere er det. Jeg fortæller kunderne, hvis du ønsker at møde en interessant mand, være en interessant kvinde. Husk, mænd tiltrukket af kvinder, der er uafhængige og sjov - kvinder, der har interessante deres eget liv.

At være en anden end din "ægte selv" på en første date: Taler om arbejdet kan føle sig trygge, men det er ikke en god første date samtale. Hvis du havde en dårlig dag, blive hjemme, medmindre du kan bringe en positiv, imødekommende indstilling sammen. Inden vi går ud, satte jeg på nogle optimistiske eller romantisk musik, dans med mig i mit hjem og tænke glade tanker. Jeg forlader min fortid i fortiden. Hvis du ikke har tid til at gå hjem før, kjole til arbejde i noget "dateable" som en wrap kjole, en blyant nederdel eller en fabelagtig sweater eller satin bluse, der gør du føler dig smuk. Fokus på en positiv stemning, være opmærksom på din kropsholdning og stå oprejst. Tilføj din favorit parfume, friske din makeup og hår og smil. Dit smil er altid dit vigtigste skønhed tilbehør og en indbydende udseende forstærker.

Breaking planer til dato: Det er en fejl at bryde planer med veninder eller ændre din tidsplan, hvis dating opstår konflikter. Mænd ændrer ikke deres skemaer og du bør heller ikke. Må holde gør, hvad du nyder og indarbejde nye oplevelser i en bredere social scene. Jeg deltager film klasser alene og tilføje nye klasser hvert år til min tidsplan, uanset hvad der sker i mit liv. Mænd er tiltrukket af kvinder, der har en pulserende liv, og som tager sig af sig selv ude og inde. De vil kun lide dig mere. Altid give næring til dit ånd og gøre ting, der giver dig glæde.

Brændende broer, hvis du ikke føler "gnister":.. Kemi er flygtig som du dato Vær tålmodig nylig jeg var på en date og havde en stor aften, men der var ingen gnister Så hvad jeg besluttet at acceptere en anden dato.? fordi vi havde det sjovt sammen. Desværre er der stadig ingen kemi. Mit råd til min "dating selv" var at gøre min date i min ven. Forslaget kan støde nogle mænd, men benytte lejligheden til at være godt selskab. jeg kender fra erfaring, at nogle mænd er tilfredse med denne idé Mænd nyder følgeskab af en kvinde Der er ingen pres... bare venskab Prøv det Du kan blive overrasket med resultaterne Hvad kan starte ud som et venskab kan endda blive til romantik... Gnister kan forsvinde, men venskab er for evigt.

Husk, det er din tid. Lær af de fejl andre har lavet og rejse uden problemer, når du begynder dating efter skilsmisse.


The New High-Tech Dating Technology


Af Jenna Wortham

Online dating-tjenester har længe lovet at hjælpe folk med at finde en mage ved hjælp af statistisk videnskab at forudsige personlig kemi. Men nogle af de største tjenester tilføjer nu en retro twist.

Flere steder er at bringe folk sammen på den gammeldags måde, med singler fester, hvor folk kan menneskemængde sammen på barer, mens indtagelse af alkohol og flirte.

"Der har været så mange gange jeg har mødt op med en person fra internettet personligt og ikke føler en gnist," sagde Emily Clapp, som var på en nylig øl-smagning arrangeret af den populære dating site OkCupid i en kælder bar på Lower East Side på Manhattan. "Det er så skuffende at investere al den tid e-mail og derefter ... noget. "

Ligesom mange andre, siger Ulla Clapp offline begivenheder kan hjælpe med at identificere en potentiel dato hurtigere. Online, finder de de kan tilbringe uger eller måneder udveksler beskeder med nogen og derefter planlægge middag eller drinks - kun til at indse inden for få minutter, at datoen er en dud.

"Der er kun så meget du kan gøre med data," siger Susan Etlinger, en analytiker ved højdemåleren Group, der rådgiver virksomheder om, hvordan man bedst bruger teknologien. "Der er altid det ukendte, der har at gøre med feromoner og den menneskelige natur."

Men hvorfor har du brug for at tilmelde dig en dating site til at mødes med nogen i en bar? Ms Clapp, en 31-årig skat revisor, sagde, at de steder, fungerede som et filter, hvilket gør det mere sandsynligt, at de andre deltagere var også single, søger romantik og ikke alt for utryg. Men uundgåeligt, sagde hun, "det er en lidt mere tilfældig end almindelige online dating."

De offline begivenheder, kun for medlemmer, der tilbydes som en del af deres månedlige abonnement eller for et mindre gebyr. Mens mange af de arrangementer afholdes i stænger, andre centreret omkring aktiviteter som at lære at lave frisk pasta, som går på vandreture eller spille Skee-Ball. Både Match.com, en betalingskanal, og OkCupid, som blev købt af Match sidste år, men fungerer uafhængigt, bliver bag offline idé. Match købte kommerciel tid under OL for at fremme "The Stir," som den kalder sine sammenkomster. I en annonce, som er siges at skildre scener fra de faktiske Match begivenheder, en boblende blondine spørger en ny ven, "UCLA?" Og derefter klinker: "All right, Bruins!"

Match, der har næsten to millioner betalende brugere, siger, at det har holdt et par hundrede arrangementer hver måned siden maj i mere end 50 byer. OkCupid, som siger det har 2.900.000 aktive medlemmer, har organiseret omkring 100 arrangementer i New York siden begyndelsen af ​​juli, og har planer om at bringe ideen til San Francisco, Los Angeles, Chicago og et par andre byer i oktober. Det siger også det er omlagt sin virksomhed til at sætte begivenhederne i spidsen.

Mindre tjenester tilbyder også sammenkomster. MeetMoi, hvis app kan brugerne sende deres placering og arrangere en hurtig kop kaffe eller drink, har været vært for træf for at bringe flere af sine brugere til den samme plads på samme tid. Og Nerve, en sex og dating site baseret i New York, siger, at det arbejder på en mobil applikation, der vil understrege nærliggende begivenheder.

Den bevægelse mod den virkelige verden møder følger nogle meget omtalte undersøgelser, der skaber tvivl om, hvorvidt personlighed test og data præcist kan forudsige, om to mennesker vil være kompatible. I en sådan undersøgelse udgivet i februar, sagde psykologi forskere der var "ingen overbevisende beviser" at matchmaking software fungerede bedre end mere primitive metoder.

De store online-tjenester siger, at de ikke reagerer på disse undersøgelser. Men de er udsat for konkurrence fra tjenester, der er spring de algoritmer i alt, inklusive hvad med at vi, som lader folk kigge efter datoer baseret på første-date ideer, og Grouper, som sender seks personer på en blind gruppe udflugt.

"Vi bruger stadig vores matchende algoritmer," siger Mandy Ginsberg, formand for Match.com. "Men måske er det lidt lettere at gå ind i et rum fuld af mennesker mødes og snakke."

Online dating, synes det, kan også have ramt et plateau. De seneste data fra comScore, en analytics firma, viser, at trafikken på tværs af de 10 mest populære dating sites ikke steg i det forløbne år. Dette kan til dels på grund af den stigende popularitet af mobile dating apps. Alligevel dating-tjenester har typisk problemer med at holde fast brugerne. Succesfulde medlemmer, der skaffer elsker ofte slette deres konti. De, der ikke kan få trætte efter en alt for mange dårlige tidspunkter, så de tjenester, skal blænde dem og holde dem rundt længere. Det er der, de sociale arrangementer kommer ind

Nogle dating sites og apps har været i førerfeltet, når det kommer til ansigt-til-ansigt sammenkomster. Grindr, en mobil app rettet mod homoseksuelle mænd, først sprede ordet om sin service i 2009 ved at slutte sig sammen med lokale barer at smide partier. Det har nu fire millioner medlemmer. Og sites som Meetup har længe opfordret folk til at hestestald ligesindede individer til træf.

Men ikke alle virksomheder er solgt på idéen om at smide folk sammen på en bar og se hvad der sker. EHarmony, en af ​​de mere etablerede dating-tjenester, siger, at det ikke har nogen interesse i at flytte væk fra sin vægt på en videnskabelig tilgang.

"Vi er fokuseret på at få vores medlemmer til meningsfulde offline møder med mennesker, der er dybt kompatible, ikke skaber store glade timer," sagde Becky Teraoka, et selskab repræsentant.

Single Dad Guide