lørdag den 25. juni 2011

Mobile Dating


De sidste par år har oplevet en mobil teknologi kommer på stormskridt, er telefoner bliver hurtigere, mindre, glattere, smartere og langt mere kompetent. Dette har været afspejlet i eksplosion i valget af applikationer (Apps), der er tilgængelige for download. Disse dage du har programmer, der hjælper dig med at finde en restaurant, oversætte tekst, sociale netværk, og sammenligne priser. Selv NASA har en ca.

Det er lidt overraskende derfor, at en af ​​de mest populære type apps er dating ca. Der er hundredvis af dem på Android Marketplace og endnu mere på Apple App Store, der hver især lovende den nemmeste og sjoveste måde at møde folk i "dit område". Flirtomatic, en af ​​de mest populære mobile dating-tjenester, rapporterede, at i 2010 over en halv milliard "flirter" blev sendt, hvilket svarer til omkring 285 beskeder per bruger.

Det er tydeligt, at mobil-dating har mange ting i gang for det, men som Flirtomatic oplyser i sin "Flirt Report" markedsundersøgelser, der er vigtige spørgsmål om privatlivets fred at huske, når du bruger lokationsbaserede applikationer.

Lloyd Borrett, Sikkerhed Evangelist på AVG (AU / NZ), siger: "En enhed at kende dens brugerens placering vil fremover give mulighed for innovative tjenester. Inden for fem år brugere måske kunne finde nogen på en dating site og sende (med tilladelse) real blomster straks til deres nøjagtige placering. "

"Langt ude? Invasion af privatlivets fred? Overvej at da telefonen ved hvor du er, bliver det den mest effektive leveringsadresse kan forestille sig. Din adresse er telefonen, som er der hvor du er. Men kun hvis du ønsker det skal være. "

Give væk din position til fremmede har indlysende konsekvenser, så her er fem tips fra AVG (AU / NZ) på at blive sikker, mens du bruger lokationsbaserede applikationer:

Kontroller kilde: Installer kun programmer fra en pålidelig kilde - det er som at købe fra en butik, eller at placere dine penge på en bankkonto. Prøv og tjekke omdømme ca producenten. Apps i Apple Store er strengt kontrolleret, mens Android Marketplace er mere åben med sin screening politik.

Kontroller for skjulte gebyrer: Når du henter et program skal du sørge for at forstå præcis, hvad de skjulte omkostninger er. "Gratis" er ikke altid så sort og hvidt som det kan synes.

Tjek dine indstillinger: Sørg for, at den app kun overvågning / rapportering af oplysninger, som du vil dele.

Slukke for den: Slå GPS-funktionalitet, når du ikke bruger det vil sikre, at dit privatliv er beskyttet. Det samme gælder for at fjerne den app, hvis du er holdt op med at bruge det.

Slidbeskyttelse: under et opdateret anti-virus på din telefon, vil sikre, at det holder skadelig software fra deling af oplysninger, som du ønsker at holde private.