tirsdag den 27. april 2010

Dating Forhold uden for ægteskab


Er det muligt at gå ind i romantik relationer uden for ægteskab? Det anses for tabu, men hvordan ironisk. Mange "lykkeligt gifte par" har travlt i dating relationer med en eller flere partnere uden kendskab til deres ægtefæller. Anliggender udenfor ægteskab er generelt ildeset af den selvsamme mennesker, der er i praksis. Tale om en struds stikke det hovedet i sandet. Forhold uden for ægteskab er en realitet, og de er med os. Hvad beder en person til at forlade precincts af hellige ægteskab og vove sig ind i det ukendte? Betyder det, græsgangene er grønnere derude? Eller har de græsgange derhjemme bliver ubehagelig? Relationer er komplekse institutioner og ægteskabet institution er ikke bedre. Et ægteskab er fuld af Waterloos og hvis du går glip af, du er forpligtet til at møde en anden. Du slidbane med en masse omsorg og forsigtighed.

Den sødme af stjålne farvande er legendarisk. Ellers hvorfor skulle en respekt for sig selv person, der har en partner i et ægteskab union har romance relationer i periferien? Frygten for at blive fanget eller opdaget af din partner, samtidig med at elske med en anden person er nerve rivning. Det gør kroppen til at være meget opmærksom. For at være præcis, kroppen er klar til flyvning. Hele kroppen er dyngvåd i adrenalin. Dette tjener kun til brændstof seksuel spænding i en person. Jo mere adrenalin mere kønshormoner er frigivet. Seksuel ophidselse, begær og trang stigninger til et hidtil uset niveau. Sex på dette tidspunkt er bare overvældende, simpelthen utroligt. Ikke at være i forhold til den rutinemæssige sex i ægteskabet relationer. Sex i en sådan dating relationer næppe svinder fra din hukommelse. En rejse gennem stien seksuel healing. Ikke underligt at det er så sød til at forvilde sig.

Uopfyldte forventninger inde i ægteskab er det, der gør mange par til at søge efter bedre foder. Relationer er sind spil, og du er nødt til at være på toppen af spillet på alle tidspunkter. Hvis du undlader at kontrollere spillet godt, det går ud af hånden. Din partner skal føle dig elsket og værdsat. Gør dem til at føle, at de er specielle for dig og de betyder en hel verden til dig. Hold altid brændstofsystem deres interesse eller en anden person skal fange deres interesse. Hvis der ikke er romantik de vil kigge efter romantik relationer. Hvis du ikke holder genopfinder dit forhold til nye innovative ting for at holde ilden brændende, vil de blive fristet til at starte nye dating relationer. Være en person af overraskelse og mystik og din partner vil altid hænge ved alle dine ord. Spekulerer på, hvilke type hat trick, du forsøger at lave mad denne gang.

På trods af alt dette, er fortsat i soveværelset den hele tiden ægteskab spoiler. Soveværelset er fyrværkeri teater, hvor alle lidenskaber er fuldbyrdet. Det højeste niveau af intimitet er udtrykt her. Mangel på tilstrækkelig brand i soveværelset markerer begyndelsen af romantik relationer og andre dating relationer som par forsøger at undslippe kulde i den ægteskabelige soveværelse. I deres søgen efter at re-antænde deres sexliv, at de griber ind på mærkelige senge som giver dem seksuelle oplevelser, som manglede tidligere i soveværelset.

Singoli Pi� sono disoccupati


søndag den 25. april 2010

Hvordan Voksen Børn kan håndtere deres Enke Forældre Dating Igen


Ved Mitchell Rosen

Jeg taler med en masse voksne børn, der spekulerer på, hvordan de kan håndtere ting, hvis deres enker mor eller far valgte at datoen igen. De fortæller mig, at de er revet. På den ene side ønsker de deres mor eller far for at have selskab, for ikke at blive gammel alene. På den anden side, bekymre de personer deres resterende forælder datoer kan bruge dem eller udnytte dem.

Det er lettere at forstå, når det "barn" er stadig et barn, ikke en voksen i 30'erne, 40'erne eller 50'erne. Kids ønsker ikke mor eller far om at være sammen med nogen andre, fordi de endnu ikke forstår komplekse liv eller romantik. Det er en meget at bede om en 8 - eller 11-årige - for at være OK en forælder dating igen. Men en søn eller datter, der er midaldrende har et andet sæt af spørgsmål at tumle med.

Jeg hører ting som: "Hvis jeg kunne få en garanti denne person ville ikke drage fordel af mine forældre, ville være finansielt sikker på deres eget og kun vil være rart så måske, bare måske, kunne jeg være OK med det." Eller , vil jeg høre den voksne barnet spekulere, "Hvis denne person ønsker til dato min moder, de bedre være ved godt helbred og ikke har en forrykte tidligere ægtefælle."

Jeg formoder disse følelser er alt sammen udmærket, bortset fra det er ikke det barn, der vil blive dating eller gifte sig med denne person. Voksne børn har ikke vetoret, når deres enke forældre ønsker til dato nogen. Må ikke fortælle dem det, dog. De hurtigt wrap sig i gaze af protector ikke spoiler, men jeg spekulerer. Hvordan kan nogen af os virkelig ved, hvad vores bevæggrunde kan være vi beslutter for andre, hvad der er bedst for dem?

Sure, der er følelsesmæssige rovdyr i verden. Hvis min forælder dateret en person, der vidste jeg, eller jeg selv fornemmede gjorde det af de forkerte grunde, jeg er sikker på min stemme ville være højt og insisterende. Men at påtage sig denne person ikke ønsker at bilk vores enke moderselskab, men kun holde selskab, gå steder, deler et liv, os voksne børn har brug for at tage et skridt tilbage.

Nogle voksne børn har tanken om, at ingen er god nok til deres enker mor eller far, undtagen den forælder, der er afgået ved døden.

Voksne børn ikke kan se deres enker moderselskabet og de nye Boler for uger eller måneder ad gangen, men jeg taler med mange mennesker, der kalder særlige møder med deres søskende til at "afværge den romance på passet." Hvis Mor eller fars nye kærlighed er helt op til noget godt da sikker på, vores opgave er at beskytte vores forældre. Men hvis den største klagepunkt er, at de ikke er de samme som de oprindelige, så er det tid til at bakke ud.

Jeg kan ikke se noget galt med at trække alt for, hvis mor eller fars nye kærlighed interesse er en slange i græsset. Clandestine søskende møder, snigende samtaler med familieret advokater - alle er fair spil, hvis denne person er ude på at bilk eller såre den forælder, vi elsker. Præsentation af belastende beviser til en person i kærlighed, på alle alderstrin, er risikabel i bedste fald. Bekymringer skal rejses med stor følsomhed og ikke lugter af at være nedladende. Men hvis kærligheden interesse er en anstændig person, har vi ingen ret til at forhindre vores moderselskab i at finde kærligheden - medmindre vi er villige til at stoppe vores liv og flytte ind hos mor eller far. Selv om vi er villige til at leve med vores enker forælder, kan vi ikke give dem den type virksomhed, de måtte ønske for og fortjener.