søndag den 20. juni 2010

Bog om kvinders sex 'Tilslutninger' trækker brand


NEW YORK - Under en diskussion i klassen om ungdomsårene, en high school lærer for nylig anmodet sine elever om de går på datoer. Vi har ikke "date", det 12.-gradere rapporteret. Vi "krog op."

Hvis du er i din 40'erne, "krog op" kan betyde at fange en ven downtown til frokost. Men at folk i deres teenagere eller 20'erne, udtrykket ofte betyder en afslappet seksuel støder - alt fra at kysse og fremefter - med uforpligtende.

Nu en ny bog om dette ikke-så-nye emne tegning brand i visse kredse for sin konklusion: At Tilslutninger kan være til skade for unge kvinder, at nægte deres følelsesmæssige behov, bringe dem i fare for depression og endda seksuelt overførte sygdomme, og gøre dem dårligt udstyret med rigtige forbindelser senere.

For dette har Laura Sessions Stepp, forfatter til "unhooked" og forfatter til The Washington Post, blevet kritiseret for en tilbagevenden til en tidligere, restriktive moralske klima, en anti-feminist og en tut-tutting mor fortæller pigerne ikke at give mælk væk, når nogens købte ko.

Forfatteren "forestiller den kvindelige krop som en ting, der kan plettes af for meget brug," skrev anmelderen Kathy Dobie i Stepp egne papir, og foreslog, at Stepp var i en del, forsøger at "instill seksuel skam." For Meghan O'Rourke, redaktør litterære på Slate.com er Stepp "køber sig ind i sortsyn om kvinder" og gør køn "en større, mere skræmmende og mere farlig ting, end det allerede er."

Stepp hævder disse kritikere har misforstået hendes idéer.

True, hun beklager, at "dating er gået helt af bestyrelser," erstattes af gruppe udflugter, der fører til casual møder. True, hun beklager, at oral sex "er endnu ikke behandlet sex mere." Men hun siger ikke piger bør ikke have sex, bare at de skulle have det i forbindelse med en meningsfuld forbindelse: "Jeg siger, at piger skal have valg."

Alt for ofte Stepp hævder, piger og unge kvinder siger stolt, at de kan lide kontrol "Tilslutninger" give dem - kontrol over deres følelser, at deres tidsplaner, og frihed fokus på ting som skolearbejde og karriere (de studerende, hun profiler i hendes bog er med gode resultater).

Men hun siger, at de ofte fejl, at frihed for empowerment. "Jeg hører ofte piger sige ting som:" Vi kan være lige så slemt som fyrene nu, "siger hun. "Men jeg tror ikke, det er, hvad befrielsen handler om."

Stepp siger, at hendes bog stammer fra en oplevelse, hun havde næsten 10 år siden. Hun og andre forældre blev kaldt til hendes søns midt skole. De vigtigste meddelte dem, at hele året, en halv snes piger - alder 13 eller 14 - havde udført oralsex på flere drenge i klassen. (Hendes egen søn var ikke involveret.) Stepp skrev om sex ring i en front-side artikel til Post, der førte til yderligere forskning.

Hun havde sin andel af positive tilbagemeldinger, bl.a. fra pædagoger og fra unge kvinder som dem i hendes bog.

Et 18-årig student, der kalder sig selv for en feminist, e-mail hende til at sige at hun havde henvendt sig til bogen varsomt, men kom til at tro det "vil ændre den måde, min generation synspunkter sex."

Kontaktet senere via telefon, den studerende, Liz Funk, sagde hun aftalt med Stepp påstand om, at "rigtige forbindelser mellem universitetsstuderende ikke rigtig eksisterer mere."

"Hvis jeg eller mine venner har haft mulighed for reel relationer, vil vi tage det," siger Funk, der går i skole i New York City. "Men min generation har ikke rigtig været konditioneret til det." Tilslutninger, tilføjer hun, som hun afviste for sig selv længe siden, men nogle af hendes venner stadig omfavnelse, "er ligesom Thanksgiving for fyre. De behøver ikke at gøre noget for at få sex!" Og hun begræder den tid medstuderende kan bruge på Tilslutninger: "Det kan være som en fuld tid job."

En anden studerende på et lille kvinders college i South Carolina, siger "hookup kultur" er ikke alt, pervasive i hendes erfaring.

"Jeg er klar over det," sagde Grace Bagwell, 22, en senior på Converse College i Spartanburg, SC. "Men det er usandt at sige, kvinder er ikke at have meningsfulde relationer på dette punkt. Jeg har været i en for tre år, og jeg har en masse venner, som bliver gift eller er i gang."

Sociolog Kathleen Bogle har også studeret koble op, som hun siger stammer fra 80'erne. Hun har en bog, "Tilslutning Up" kommer ud her i efteråret.

"Jeg mener, at vi ikke bør se på det fra en moralistisk synspunkt - som i vores ungdom er i tilbagegang - og vi bør ikke fejre det enten i en" Sex in the City "light", siger Bogle, der hasn 't læse Stepp bog. Hun mener også, at det er forkert at antage, at kvinder er ikke håbet på noget mere fra deres Tilslutninger.

"Det er et system til at finde relationer - og der er ikke rigtig en suppleant system," siger Bogle. "Det føles som om det er det eneste spil i byen, og hvis du ikke gør det, er du udeladt." Hun fandt, at der efter college, var der en overgang tilbage til de traditionelle dating.

Debatten koble op - hvordan fremherskende, hvordan skadeligt - var pænt vist ikke længe siden i en high school klasseværelse i Virginia. Nancy Schnog, som underviser et kursus i ungdomsårene til 12.-gradere, diskuterede Stepp resultater.

"Hun ramte hovedet på sømmet," en pige sagde, ifølge Schnog. "Hun perfekt beskrevet vores sociale klima." Mange er aftalt, men en lige så højrøstet gruppe hævdede det modsatte. "Det er helt overdrevne," sagde en anden pige. "Hvorfor voksne altid stereotype vores generation så negativt?"

På University of Maryland, Robin Sawyer, som underviser i et kursus om seksualitet, konstaterer Stepp bog temmelig meget på målet.

"Mænd har altid hooked up," siger Sawyer. "Hvad du ser nu er et ønske for kvinder at handle på en maskulin måde, uden at blive dømt en hore." Han konstaterer også, at "hookup" ordforråd blødgør virkningen af adfærd. "Jeg hooked up med nogen" lyder meget bedre end "jeg havde oral sex med en person, hvis navn jeg ikke engang kender," siger Sawyer, der er nævnt i Stepp bog.

"Kan du generalisere fra et par kvinder? Hvis du kan finde et kritikpunkt, er det sandsynligvis, at" Sawyer sagde. "Men hendes afhandling er temmelig præcis. Dette er ikke dit bedsteforældres generation."

De Top 5 van dating en relaties tips voor vrouwen