onsdag den 16. februar 2011

Dating boom er ikke kun for de under-40 sæt


Den yngste baby boomers vil gøre 43 i år, og den ældste årgange er lige fyldt 60 år.

Disse årgange er den hurtigst voksende befolkning af singler. Match.com rapporter, at over-50 singler er deres mest lukrative demografiske. Forestil dig det! Bare en generation siden, var kærlighed og sex forvist til under-40 sæt. Et liv i børnebørnene, bro og bordtennis var på dagsordenen for de over-40'erne.

I dag er det romantik og sex for den generation, der gjorde deres navn i fri kærlighed æra.

Og deri ligger problemet - mange årgange aldrig forhandlet sikker sex. Det var ikke engang på radaren. Du enten fejrede før-AIDS dage efter fødslen-kontrol-pille-beskyttet sex eller du giftede sig med den person, der var beregnet til at være din livslange seksuelle partner.

Chicago Sun-Times

Hvorfor jeg råbte 'fisse' på mit kabel selskabets automatisk svarsystem eller menneskelige problemer kræver menneskelig løsninger.

I dag er boomers i 40'erne, 50'erne, 60'erne og videre at finde sig nye single - enten på grund af outliving deres partner eller skilsmisse. Og være ude på dating scenen igen kan være skræmmende. Mange af denne generation aldrig så meget som sagde ordet "kondom" eller havde meget erfaring dating.

Still, en AARP undersøgelse af singler i 40'erne, 50'erne og 60'erne fandt, at halvdelen af de adspurgte mener, at sex er en afgørende del af et godt forhold og et lykkeligt liv. Og 34 procent af 40-plus kvinder er dating en yngre mand! Singler i 60'erne blev anset for at være den lykkeligste medlemmer af den flok.

Men, midt i boomet i Boomer dating, er der en demografisk, der får efterladt. Enden af årgange, samt den tidligere generation, har en epidemi af enker, som har mistet deres ægtefæller. Ifølge den AARP, er der fire gange så mange enker som enkemænd. Næsten en tredjedel af kvinder i alderen 55 og ældre tabte en ægtefælle og forblive ugift, mens kun 9 procent af mændene gør.

Tendensen til Boomer dating kunne give inspiration til disse kvinder.

Mange enker føler en følelse af skyld over dating igen. Hun kan føle, som om hun er begå utroskab. Hun kan føle, at hendes "gås er kogt" seksuelt, eller at hun ikke fortjener romantisk lykke længere, nu hvor hendes partner er gået. Mænd synes ikke, som plaget af disse følelser og begrænsninger.

Der er også spørgsmålet om børn - hvis misbilligelse af dating efter død af en forælder kan have stor. Mange kvinder bare give op eller ikke ville vide hvor man skal begynde, hvis de havde lyst til dato.

Den gode nyhed er, at fordelene ved dating ikke ændrer sig med alderen. Alle har en eller anden grund til at være single, og der er ingen grund til at tilbringe resten af dit år alene.

Dating i de gyldne år betyder mest for disse "regler", der er fastsat, da du var yngre, ikke skal gælde længere. De fleste enker og enkemænd ikke ønsker at gifte sig igen. De leder efter nogen til at nyde deres dag med. Den skønhed er, at både du forstår hvor dyrebart hver dag er - selve livet byder på dette perspektiv, ligesom tabet af en ægtefælle. Dating som en enke tilbyder en enorm forståelse for kvalitet tid sammen.

Halvdelen af de ældre singler opfylde deres nye kærlighed interesser gennem venner, naboer og slægtninge. Og den anden halvdel? De er formentlig blive involveret i nye aktiviteter og måske endda vover online.

Så du skal ikke være bange for at komme tilbage derude. Livet venter.

Amizade Durante os feriados pode ser complicado


5 tips til møde Mænd på tog, fly, busser og meget mere


Af Merete Turits

Hvad er det mærkeligste sted, du nogensinde har mødt en fyr? Jeg har mødt kvinder i nogle mærkelige steder, herunder i metroen, som jeg fortalte dig gals om sidste weekend. Jeg begyndte at få nogle "Hvordan i alverden har du formår at hente en fyr i sådan en stram, akavet rummet?" Qs, så jeg tænkte jeg ville dele min (meget uvidenskabelige) dating tips med dig.

Øjenkontakt er # 1. Men du behøver ikke, ligesom, stirrer. Start med Sly, kort lille blikke på ham og derefter se tilbage på, hvad du søgte på før. Når han er klar over du kigger på ham hver gang, vil du være i stand til at måle, hvorvidt han er bevidst at fange dit øje, også.

Hvilket bringer mig til næste punkt: gøre noget (andet end at kontrollere ham ud). Har en bog til at se op fra. Blive distraheret af telefonen, eller skrible i en notesbog. På den måde når man ser op, han ved det er tilsigtet ... og det vil hjælpe dig ikke ligne en stirrende creepster.

Hvis du opdager, at forsætlig øjenkontakt er alle systemer gå, smile. Det synes enkelt, men blinkende en koket lille grin vil signal til ham, at flirten ikke er i hovedet (og han vil vende tilbage det udseende, så du ved, det er ikke i din, enten).

Sørg for, at du er alene. Intet er mere frastødende at en fyr finde ud af, hvis han kommer til at arbejde op tillid til at tale med dig, end at realisere han nødt til at tage en risiko foran dine venner.

Og kan du gals tror, det er en underlig en, men tjek det Craigslist's opnået tilslutningsforbindelse bord i din by. Hvis ingen af jer endte sige noget, men du kan ikke stoppe med at tænke om din lille udveksling (som jeg har tilbragt mange kontemplative løbebånd sessioner, le suk), hvorfor så ikke give det en hurtig gennemgå? Tag det fra denne blogger: Jeg har sluttet med tre, ja, tre, fyre sådan. Teknologi, baby.

Philadelphia er hjem til den minst attraktive mennesker i USA.