mandag den 16. juli 2012

Et frisk nyt mobil venligt hjemmeside, der gør Dating Simple


DatingAccessory.com er en ny mobil venligt websted, der tilbyder singler en sjov og hurtig måde at aldrig glip af en anden forbindelse. Ved at oprette en dating-kort, der blot hedder "Du fangede min opmærksomhed:" Det er umiddelbart klart, at formålet med kortet. På bagsiden af ​​kortet har en ansvarsfraskrivelse, der hedder "hvis du er involveret Jeg undskylder, skal du tage dette som en kompliment." Dette holder processen fornemme, mens der kræver lidt mod på den del af giveren. Modtageren af ​​kortet er i stand til at bruge deres Smartphone med kort 'QR kode eller standard web-adresse og indtaste en kode, der forbinder med givere personlige profil og fotos. stedet anvender mobil teknologi, hvilket gør oplevelsen både hurtige og sjove.

Den "Dating Accessory" blev skabt for at løse mange dating problemer. Dette omfatter en fælles klage af online dating, hvor personernes fysiske beskrivelse og billeder er ikke korrekte. Dateringen kort er givet i det virkelige liv, således at mindst én person, hvis ikke begge har set hinanden, og lagde mærke til deres kropssprog, der besvarer spørgsmålet "Hvad laver de egentlig ud?"

Et andet problem er, at de fleste online dating websites er offentlige, og mange mennesker er ubehageligt at blive så let genkendes. Dette får mange til ikke at skrive et billede, hvilket begrænser deres evne til at blive kontaktet. Det Dating tilbehørets profil sider er private, kan kun den person, der har modtaget et kort fra et medlem se, at personers profil. Medlemmer behøver ikke at bekymre dig om at give personlige oplysninger, da de sikkert kan kommunikere med giveren på webstedet gratis.

DatingAccessory.com tilbyder friske artikler og råd, som hjælper singler navigere gennem alle deres dating eventyr. Fordelene ved at bruge "Dating Accessory", er mange og tilhører de sites dating side gør det muligt for medlemmer og gæster til at være opmærksomme på fremtiden "Du fangede mit øje" arrangementer, der afholdes i byer over hele landet.

Kimberly Petruska er grundlægger af "Dating Accessory LLC", som blev skabt for at løse de problemer, hun støder på, når det indgår i dating verden igen. "Folk syntes ikke at tilslutte eller har modet til at gøre det. Alle er i deres egen verden og flytte til hurtigt at engagere hvilket er hvorfor det er så vigtigt at være forberedt med et øjebliks varsel. Oprettelse af dating-kort giver mulighed for en subtil og enkel måde at forbinde, selv i de mest ubekvemme omstændigheder. "

Online dating vs Konvensjonell Dating