mandag den 18. juli 2011

De Jomfruer-Kun Dating Website


Af Amy Julia Becker

Færre og færre amerikanere bliver gift. De, der gør, er i gennemsnit vente længere at blive gift end har tidligere generationer. Men ifølge Time er "Who Needs Ægteskab? En Ændring Institution, "kvinder og mænd stadig ønsker at mødes og opbygge relationer med hinanden, så ægteskab stadig et ideal. På grund af dette, rapporter Stephanie Rosenblum i The New York Times, har online dating sites i en bemærkelsesværdig lang skudt op i de seneste år. Nogle er baseret udelukkende på fysisk udseende, andre fokuserer på hobbyer og interesser, mens andre fremhæver uddannelse eller hvilken type computer du bruger.

Vader ind i disse befærdede farvande er WeWaited.com, en datingside udelukkende for jomfruer. Kun 30 procent af ansøgerne til siden er optaget, og de får adgang via et gebyr, og en undersøgelse designet til at vurdere deres troværdighed. Sitets grundlæggere indrømme, at nogle jomfruer er udeladt på grund af de strenge udvælgelsesproces, mens nogle, der lyver om deres seksuelle aktivitet, gøre det i. Men ifølge sin hjemmeside, WeWaited.com meste opnår sit mål: "at bruge jomfruelighed som et betydelig kompatibilitet redskab til at bringe mennesker sammen. "

Hvis film som The 40-Year-Old Virgin og dækker af Cosmopolitan ikke var nok, sociologiske data tilbage op det faktum, at jomfruelighed før ægteskabet er sjælden i Vesten. Ifølge Guttmacher Institute, engagere sig 95 procent af amerikanerne i førægteskabelig sex. Så WeWaited.com tilbyder en sikker plads til lille segment af befolkningen, der ønsker at forblive jomfruer indtil ægteskabet. Det giver partnere, der værdsætter deres egen mødom til at parre sig, og det bekræfter ønsket om at forblive kysk før ægteskabet.

Stifterne af hjemmesiden, en mand og kone team, der udvekslet deres "løfter og deres virginities" på deres bryllupsdag, tror mødom, er noget, der rækker ud over fysisk samleje. De ser det som fysiske, følelsesmæssige og åndelige, og tror, ​​venter på at udveksle deres "hele selv", indtil deres bryllup var en velsignelse.

WeWaited.com (tidligere kaldet YouandMeArePure.com) er ikke eksplicit kristen, men sit syn på sex som noget, der involverer hele personen flugter med det kristne. Som Wheaton Provost Stanton L. Jones skriver i januar-udgaven af ​​kristendommen i dag har sex mening, og denne betydning er afledt fra Guds hensigter til sex, ikke fra vores intentioner eller ønsker. For kristne er sex ikke en blot fysisk handling, men en med konsekvenser for forholdet mellem kønnene, kropslighed, forplantning, personlig tilfredsstillelse, og Guds herlighed. "Gud gjorde samleje for at skabe og opretholde en permanent, en-kød union i en mandlig-kvindelig ægtepar," Jones skriver.

Så på mange niveauer, hvilket giver en plads til jomfruer at møde hinanden er en god ting. Det bekræfter en bibelsk perspektiv på formålet med ægteskabet samt betydningen og godhed sex inden for ægteskabet. Og på trods af kulturelle normer og sociologiske data, der tyder på jomfruelighed er umulig, giver WeWaited.com bevis på, at det er muligt og ønskeligt, hvis det udfordrende, at forblive jomfru ind i voksenalderen.

På trods af sine stærke sider, udgør stedet, og tanken om at kristne jomfruer søger kun fyr jomfruer som partnere, problemer. Først ved at indsnævre puljen af ​​potentielle partnere til jomfruer, skal du køre kristne risikoen for at gøre jomfruelighed - snarere end en forpligtelse til at evangeliet - Lakmusprøven for et forhold. Gud bekymrer sig om jomfruelighed. Men, som Paulus skrev: "Vær ikke hammel som de vantro" (2 Kor. 6:14). En fælles kærlighed til Jesus tingene endnu mere end en ren seksuel fortid, når det kommer til kristne relationer. For det andet, selv om kristne opretholde en etos, der understøtter seksuelle relationer udelukkende inden for ægteskabet, bør jomfruelighed ikke blive et idol. For at eliminere det store flertal af befolkningen - herunder en god flertallet af kristne - som potentielle ægtefæller kan godt fremhæve seksuel renhed på bekostning af Guds magt til at tilgive og forløse.

Bibelen slår til lyd for seksuel renhed. Yderligere, om end en række passager demonstrere, hvordan kristne bør reagere på seksuel aktivitet uden for ægteskabet. Jesus, for eksempel nægter at fordømme kvinden fanget i ægteskabsbrud (Johannes 8). Han vælger en samaritansk kvinde, der lever sammen med en mand, der er "ikke hendes mand" som en af ​​de første evangelister (Joh 4). Teksten forudsætter, at kvinders seksuelle aktivitet vil være anderledes i fremtiden på grund af deres møde med Jesus, og med Guds nåde, Guds villige og ufortjente tilgivelse for deres synd. "Gå ud og forlade dit liv i synd," siger Jesus.

Tilsvarende Paul ofte adresser menigheder af nye troende, som beskæftiger sig med seksuel synd før deres konvertering. Han instruerer dem med et budskab om tilgivelse for fortiden og tilskyndelse til nyt liv i Kristus i fremtiden. Og som Peter skriver, "du har brugt tid nok i fortiden at gøre, hvad hedninge vælger at gøre - der bor i udsvævelser, begær, druk, orgier, drukket og afskyelige afgudsdyrkelse. . . "(1 Pet. 4:3). Moderne amerikanere, herunder mange kristne, har sex før ægteskabet. Dermed bringer de skade på sig selv og andre. Men Guds nåde har altid været i stand til at indløse synder fra fortiden.

Kristne bør beskæftige sig med seksuel renhed. Og det er en lettelse for kristne at finde et sikkert rum, der ikke påtager sig førægteskabelig promiskuitet som normen. Desuden er Guds ideal for ægteskabet omfatter begge partnere ind i en pagt, som jomfruer, der giver af sig selv - krop, sind og ånd - kun til hinanden. WeWaited.com indebærer, at jomfruelighed er afgørende for kompatibilitet. Men den største bekymring for kristne i dating, og i sidste ende ægteskab er et forhold baseret på kærlighed og nåde i Jesus Kristus, den der tilgiver al synd, den der kalder os til at tilgive hinanden, den, der kan gøre alle ting , og alle mennesker, nye.