fredag den 22. april 2011

Bryllup Off Efter Groom's Van, ejendele irreversible


Whitehaven, England - Planer for brylluppet er blevet sænket - sammen med den fremtidige gommens tøj, cd'er, dvd'er og hans varevogn.

Politiet i det nordvestlige England har anholdt Emma Thomason, 24, efter at hun angiveligt pakkede sin partner ejendele ind i sin varevogn, kørte til havnen og slap håndbremsen søndag. Hun var tiltalt for grov køretøj under uden samtykke og løsladt mod kaution.

Hændelsen sigende fulgte et skænderi mellem Thomason og Jason Wilson, 24, hendes partner på syv år og far til hendes to børn.

"Hun lagde hver eneste sidste stykke tøj jeg havde på bagsiden af ​​vognen. Alt, hvad jeg sad tilbage med var det tøj jeg var iført," Wilson fortalte reportere.

"Jeg har ikke fortalt hende endnu, at brylluppet er slukket, men jeg tror, ​​hun kan lægge to og to sammen."

Van blev trukket op af vandet i mandags.

"Det nyttiggørelsesoperation var ganske vanskeligt, de havde til dels dræne havnen for at få køretøjet ud," sagde inspektør David Gartland Cumbria Politi.

Copyright 2007 by The Associated Press.


søndag den 17. april 2011

Have det sjovt samtidig forsøger at finde en Mate


Af: Gail Barsky

Jeg begejstring udfordre dig til at prøve on-line dating. Forrest Gumpâ € ™ s mama, siger â € œalways livet var som en æske chokolade, aldrig vide, hvad youâ € ™ re gonna geta €. Gail Barsky altid siger, â € œDating er en numbersâ € ™ spil, og du skal være som et barn i en slik storeâ €. Du skal henvende dating med en barnlig nysgerrighed. Dating behøver ikke at sutte.

Du skal have det sjovt samtidig med at få dig selv at kende bedre, som du går gennem afskaffelse proces for at finde en mage. Tilslut med at indre barn, der plejede at være så begejstret at udforske nye eventyr. I stedet for at græde, når man falder ned, som om et barn sandsynligvis ville simpelthen se humor i din dating oplevelser. Du må ikke tage afslaget personligt i de tidlige stadier af dating.

At være en succesfuld, savvy Internet dater, skal du overholde disse syv tips.

1. Før du dato efter din skilsmisse, skal du være tilfreds med dit eneste liv. Du skal vide, at single-liv giver dig mulighed for at genopdage hvem du er, og udforske nye muligheder. Hvorfor tror du så mange af dine gifte venner bor stedfortrædende gennem jer? De undertiden hemmelighed ville ønske, de kunne være single ligesom dig. Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan gifte folk er så interesserede med alle detaljer i din dating liv? Imens din single venner er så travlt med at tage deres dating liv alt for alvorligt.

2. Have det sjovt på din date, selv om det ISNA € ™ ta â € œMatchâ €. Nærme sig, som om du er i en slik historie fuld af forskellige varianter, størrelser og former til at smage. Husk det sjov du havde prøve nye ting. Du skal henvende dating på samme måde. Du prøve det slik, indtil du finder din favorit smag. Nu lukker øjnene og billede selv i en slikbutik som barn, hvor du ønsker at prøve alle de sorter, men din mor sagde, â € ønologiske frem, du canâ € ™ t have alle Thema €. Faktisk nok hun fortalte dig, at du kun kunne hente et par stykker chokolade. Nå nu er du en voksen, og der er ingen begrænsninger, så gå videre og prøve valget.

3. Må ikke begrænse dig selv til en bestemt type person, du vil kun overveje til dato. En eller anden måde, er, når det kommer til Internet dating kunstige kriterier, der anvendes oftere end ikke. Hvordan kan jeg vide, at dette er sandt? Det er fordi du anvender forskellige standarder til folk du møder personligt. Du kan se andre kvaliteter, der kan umuligt komme frem i en skriftlig profil. Du må ikke skrive afgive din dato for den ledende rolle inden spillet er begyndt.

4. Du skal sende et billede, hvis du ønsker at maksimere dine svar. Hvis du er en kvinde, mænd har brug for at se det visuelle billede, fordi der er en del af, hvem de er så bare acceptere det uden at fordømme dem. Der vil være masser af tid til at se â € œThe virkelige youâ €. Og mænd stoppe med at bruge undskyldninger, som dit professionelle liv ikke vil tillade dig at skrive et foto. Komme over det eller ikke dato on-line. Hvorfor skulle begge køn spilde tid til at se, om der er en indledende fysisk tiltrækning?

Den gyldne regel at kvinder er mindre du planlægger at have en enorm mængde af kosmetisk kirurgi før din første date, sende et nyere billede. En nyere billede er mindre end 2 år gamle. 95% af tiden en mand vil være imod dig for vildledende ham. Det er ingen måde at starte en dating forhold.

5. Din on-line profilen skal være kreativ og vise en sjov side af din personlighed. Dette er dit første indtryk. Hvis du vil genere at selv sætte en profil og se derefter for grammatiske og stavefejl. Jeg har bogstaveligt talt set dating sites, der har en stavekontrol og on-line dater ikke gad at udnytte værktøjet. Hvis du er forfærdeligt stavning, så klippe og klistre profilen i din browser, hvor du kan udfylde en stavekontrol. Hvis du ikke kan finde tid til at stave ordene korrekt i din profil så du mangler vilje til for alvor dato.

6. Du skal altid lytte til din intuition. Hvis der efter et par datoer, ved du det er ikke for dig at gå tilbage til at slikbutik og vælge en anden fordel. Det værste du kan gøre er at tro, at folk skifter. Jeg lover jer, de ting, der plager dig i starten kun vil genere dig mere som forholdet skrider frem. Din tarm reaktion på de fleste situationer, hvis du bor bevidst er normalt ret. Stoppe med at lave undskyldninger eller oprette en fantasi om, hvad du håber vil vise sig i forholdet.

7. Altid være forsigtig med din sikkerhed ved at møde på et offentligt sted for din første date. Der er ingen undtagelser fra denne regel. Jeg er ligeglad med hvor godt du tror, ​​du kender din date, fordi du har mailet hinanden eller talt i telefon mange gange. Dette er en falsk følelse af sikkerhed. Du kan føle sig godt tilpas, fordi du har delt dine dybeste hemmeligheder (som i øvrigt er et komplet spild af tid), men du skal stadig mødes på et offentligt sted, så du kan vurdere din date i person.