lørdag den 21. maj 2011

Dommer gifter mand, så sætninger ham til 18 måneder i fængsel


Jacksonville - - En soignere bar en dragt til hans bryllup i retten her, men han vil være iført et fængsel ens for de næste 18 måneder.

Efter at udtale Ernest Stroming og Nitisha Jackson mand og kone tirsdag, udtalte en dommer sin straf: 18 måneder for besiddelse af narkotika og flygter politiet. Stroming, 28, fortalte dommeren at han ville gifte sig med Jackson, 25, inden du går i fængsel som led i hans engagement i opretning sit liv.

`` Jeg vil gerne rose jer for jeres mod, sir. Og jeg rose dig, frue, for jeres tro,''Circuit Judge John Merretts fortalte parret.

Parret har kendt hinanden i tre år og venter en baby i december. Mens Stroming var i fængsel, han kaldte Jackson for at sikre at hun var sikker på at blive gift.

`` Jeg ringer bede dig igen at gifte mig,''Jackson mindede om hendes mand siger. Han fortalte hende andre indsatte ventede på at høre hendes svar. Da hun sagde ja, han råbte hendes svar, og der var jubel i fængslet, sagde hun.

Tirsdag, spiste parret vandt bryllupskage og alkohol-fri champagne i rettens juryen værelse, men enhver bryllupsrejse bliver nødt til at vente.

Antikvitetshandler fund fra det 19. århundrede børns publikationer vej til papirkurven


torsdag den 19. maj 2011

10 Dating Deal Breakers, der reelt er ikke


Der har været en masse snak sidst om afregning for Mr. god nok, på grund af Lori Gottlieb's nyeste bog, gifte sig med ham: The Case for afregning for Mr. god nok. Trods bogens provokerende undertitel, dog Gottlieb's seneste opus er egentlig ikke om at løse. Snarere er det en sag for at opretholde et åbent sind, når de overvejer nye mænd, i stedet for nitpicking over ligegyldig overflade detaljer. Hvilket er grunden til at vi sammensætte en liste over de 10 aftale brændingen, at ... ja ... burde egentlig ikke betragtes som behandler afbrydere. Sådan bliver forelsket i Mr. Good Enough

1. Han er betydeligt ældre eller yngre. En masse mennesker dømme, når de ser en maj-december par, mumlede ting om guld-grave og cougars og beskidte gamle mænd. I nogle tilfælde er de rigtige. Det kan være svært at have et partnerskab mellem ligestillede, når begge halvdele af et par befinder sig på forskellige steder i deres liv, men der er en god del af par, der gør det arbejde (Ashton og Demi, for eksempel). Bare sørg for at du har tænkt over fordele og ulemper ved hullet.

2. Han er skaldethed. Skam dig! Selvom det er vigtigt at være tiltrukket af en, du med (uden fysisk kemi, god sex er temmelig hård), giver det ikke mening at vilkårligt udelukke en hel del af befolkningen bare fordi de idræt en sjæl plaster, eller har et par ekstra pounds, eller er skaldethed. Har du set, hvordan sexet Taye Diggs ser uden hår?

3. Han liv langt væk fra dig. Langdistance forhold (LDRs) kan være barsk. De kan være ensom. De kan være dyre. De kan være frustrerende for både følelsesmæssige og seksuelle niveau. Men de kan også være det værd. Flere YourTango medarbejdere har rystet LDR, der beviser, at-med en god portion tålmodighed, det kan gøres. Sådan administreres en lang distance forhold

4. Han har ikke en universitetsuddannelse. En mangel på formel uddannelse ikke nødvendigvis betyde, at han mangler ambitioner, kløgt eller chancerne for karriere succes. Tænk ejendomsmægler mægler. Blikkenslager. Ultralyd teknolog. Hummerfisker. Alle disse jobs kræver hårdt arbejde, en god hjerne og kan netto store bukke, men ingen af ​​dem kræver en videregående uddannelse. Hvis han bruger sine dage på sofaen, iført intet andet end hans tightie-whities og forventer, at du fods alle regninger, men vi tilgiver dig for at smide denne dødvægt.

5. Han er skilt. OK. Stop hyperventilating. Mens en tidligere ægteskab kan efterlade en med alvorlige følelsesmæssige bagage, er en skilsmisse ikke betyde, at der er noget galt med den person, der gik igennem det. Faktisk kan de erfaringer, har forladt ham med et bedre perspektiv på, hvad han vil (eller ikke ønsker) i en partner, og hvad der virker, når det kommer til at forhandle den ru pletter. Over tid kan han åbne op om specifikationerne af sin skilsmisse. I mellemtiden koncentrerer sig om, hvem han er som person, ikke hvem han er som en fraskilt person.

6. Han har børn. Seriøst, mine damer. Stop. Hyperventilating. Og så, når du har stilnet ned en smule, observere. Den måde en mand handlinger med (eller taler om) hans børn kan være en stor indikator for, hvor godt han vil ende op behandler dig, eller endda hvilken type far, at han vil være at dine børn.

7. Han kommer fra en vildt anderledes baggrund. Er du nervøs for, hvad folk vil sige, hvis du datoen nogen uden for din race? Bange dine forældre vil gå amok, hvis du ender med en person af en anden tro? Hvis du er sikker nok til at trække ud af deres domme du kan finde sådanne relationer ekstra belønning; arbejder via din forskelle vil resultere i større forståelse for hinanden og en anden kultur.

8. Du er en demokrat, han er en republikaner. Så længe ingen af ​​jer er en ekstremistisk, skal du være i stand til at holde tingene civile. Om ikke andet, vil din forskelle gør for nogle inciterende politiske debatter, og hvis du er ekstra åben, kunne det være sjovt at have et vindue til det inderste tanker fra en person, hvis politiske værdier er så forskellige fra din egen.

9. Du har forskellige interesser. Din kost består af pasta og grøntsager, han er en stor kød Æderen. Han elsker smadre-'em-up eventyr svip, du er en fan af kunstnerkvarteret fartsy. Du har stadig Debbie Gibson i dit iTunes-musikbibliotek, han ... ja, ville han hellere ikke kommentere din musiksmag, fordi det kan skade dine følelser. Selv om det er rart at dele nogle interesser med din betydelige andre, behøver du ikke ønsker din partner til at være en kopi af dig. Hvis du ikke giver nogen lidt anderledes fra dig en chance, kan du aldrig klar over, hvor fuldstændig fantastisk gyserfilm er, eller hvordan spændende klatring kan være, eller hvordan perfekt Pulp's "Common People" lyder, når den dukker op på din spilleliste direkte efter Debbie Gibson's "Electric Youth".

10. Hans efternavn er Hymen, Wertzberger eller Hogge. Må ikke ærgre sig. Du kan altid holde dit pigenavn.


Midt i en bitter skilsmisse, går en væg op i Brooklyn parrets hus


NEW YORK (AP) - Ligesom to Kolde Krig modstandere, er Chana og Simon Taub adskilt af en mur - en, der blev bygget lige ned midt i deres hjem for at holde skænderierne ægtefæller fra hinanden.

Hverken en ønskede at flytte ud af deres elskede Brooklyn hus og så - i en af ​​de mærkeligste skilsmisse kampe byen nogensinde har set - en hvid gips partition blev opført for et par uger siden på ordrer fra en dommer.

Skilsmissen sag, der har været rystende ved domstolene i snart to år, er blevet døbt Brooklyn's "War of the Roses," efter 1989-filmen stjernespækket Michael Douglas og Kathleen Turner som en kæmper par.

Bortset fra væggen, det Taub version af historien har nogle andre farceagtige elementer: Chana sagde, at hendes mand på mere end 20 år har aflyttet hendes telefon. Simon sagde hans kone ejer alt for mange sko.

Det er ikke, som om Taubs ikke har andet sted at gå. For én ting, selv de et sted to døre ned. Men af ​​grunde, der omfatter stædighed, trods og deres kærlighed til hjemmet, både insistere på at blive i dette særlige hus i Borough Park.

"Det er mit hus. Og følelsesmæssigt, i min alder, jeg ønsker at være i mit hus!" sagde Simon, 57, der var en, der ønskede væggen.

Han kalder sin kone en guld-gravemaskine, der er efter hans penge.

Chana, 57, der hævder hendes mand misbrugte hende, sagde hun har lige så meget ret til at opholde som han gør, hvis ikke mere.

"Jeg har brug et hus at bo i og penge til at leve på!" sagde hun.

"Jeg arbejdede meget hårdt, som en hest, som en slave for ham."

I New York City, med sine skyhøje priser på fast ejendom er det ikke usædvanligt for par at slås om et hus eller nægte at flytte ud i skilsmissesagen. Dommerne undertiden beder par at sætte grænser, såsom at lade en ægtefælle har adgang til studiet i en bestemt del af dagen.

Men en egentlig mur? Det er en ny, siger Barry Berkman, en New York skilsmisse advokat.

Væggen opdeler stuen fra trappen på den nederste etage af Taubs »rigt dekorerede, træpaneler tre-etagers hus, hvis markedsværdi er blevet sat på US $ 923,000 af byen.

Hun har den øverste etage, hvor soveværelserne ligger sammen med køkkenet på anden sal. Han har i stuen på første sal og spisestue på anden sal. Så de ikke løber ind i hinanden på anden sal, er lågen mellem spisestuen og køkkenet barrikaderede på begge sider.

Et af parrets børn bor hos far, tre andre bor hos mor.

Chana sagde for to årtier lagde hun op med fysisk og psykisk misbrug der voksede mere alvorlig i løbet af året. Hun sagde, at hun var nødt til at skylle toilettet efter ham og lagt på hans sokker og sko til ham. Han blev så voldsom i midten-2005 hun søgte om skilsmisse, sagde hun.

Simon benægter nogensinde om en hånd på Chana og insisterer han gav hende en luksuriøs livsstil. Men han sagde, at hans trøje produktionsselskab gik konkurs i slutningen af ​​1990'erne, og han fik et sekund hjerteanfald i 2005, at der kun forværrede deres økonomiske problemer. Han sagde, at hun ønsker en skilsmisse at klemme hvad penge, han har forladt.

Chana sagde hun ønsker ikke meget fra hendes mand, hovedsageligt bare underholdsbidrag, børnebidrag og en rimelig andel af ejendommen.

I august 2005 sagde en dommer Simon, hvem Chana havde tvunget ud af huset, kunne flytte tilbage i efter at bygge en mur. Chana appelleret. En appeldomstol i sidste ende gjorde det muligt for muren, kalder det et nyt koncept. Væggen gik op i december og Simon flyttet tilbage i.

På et tidspunkt under overgangen, sagde nogen Chana havde 300 par sko fanget på Simon's side. Chana siges, at det en løgn Simon kogt op for at gøre hende til at ligne Imelda Marcos, en henvisning til den tidligere filippinske første dame og hendes store sko kollektion.

"Jeg er ikke interesseret i sko," sagde hun.

Simon svarede: "Måske var det 299 jeg har ikke tæller det.."

Chana sagt siden Simon er vendt tilbage, har han fulgt hende via video-kameraer. Simon sagde overvågning går begge veje, og peger på kameraer på hendes side, selvom Chana insisterer hun ikke kontrollerer disse. Chana sagde Simon aflyttet hendes telefon. Simon sagde, at er vanvittigt - han er ligeglad med hvem hun taler.

Kimberly Flemke, en par terapeut i Philadelphia, sagde, da ægtefæller gå så langt som til at nægte at forlade et hus, mens skilt, betyder det ofte hverken er klar til at gå videre.

"Det er klart, at hvis de kommer til at gå denne længde, er der stadig alt for meget forbindelse," sagde hun.

"Jeg håber, at de ville begge gå til terapi."

Ivás és Ismerkedés


tirsdag den 17. maj 2011

Ting Guys elsker at høre Og hader at høre


Dating handler om at have fabelagtig, sjov nætter ud med de hotteste singler i din by ... men med første date nerver kan du ende op stikker din fod i munden! Nyd disse tips og lære din lektie, før det er for sent!

Ting fyre elsker at høre ...

1) "Så hvad skete der?"
De er mennesker trods alt â € "selv om de er mænd. En mand kan lide at blive forsikret, at deres liv er i virkeligheden interessant. Og mens afbryde ham, ændring af emnet, eller keder handler er velkendte søm i kisten, er det ikke altid nok bare at sidde der, smil, og gentag en monoton, "Uh-huh," især hvis det er det eneste De siger hele din date. Han vil vide, at du er virkelig interessant, hvis du aktivt opmuntre ham med kommentarer som, "Du er kidding! Hvad skete der så?" eller "Gå på ..."

2) "Det er temmelig imponerende."
Måske er han placeret i en lokal triathlon. Eller fik en forfremmelse på arbejdspladsen. Eller regnet ud, hvordan du løser hans klimaanlægget. Uanset hvad han har gjort, hvis han er at nævne det på en dato, han er mest sandsynligt stolt af ita € "og hvis du fodrer hans ego ved klappede hans indsats, vil du få ham til at føle som en konge.

3) "Hvad laver du, når du ikke er på arbejde?"
Selv om en fyr arbejde kan være af største vigtighed, at han også har andre ting i sit liv, at han værdier. Er han jonglere? (Nå, måske det er ikke en, du håber at høre) Arbejdet på sin bil? Spille et instrument? Med lidt sondering, kan en kvinde hit på skjulte passionsâ € "og formidle, at hun er interesseret i at få et fuldstændigt billede af ham og ikke bare, hvad han gør for sin lønseddel.

... Og ting mænd hader at høre ...

1) "Så hvordan synes du om abort?"
Denne type af spørgsmål er kendt blandt mænd som en afgørende € testa "et følsomt emne, at kvinder rejser at bedømme, om vi er politisk, moralsk eller åndeligt på samme side som dem (dødsstraf, homoseksuelle ægteskaber, og krigen i Irak også passer regningen). Sure, de formentlig har stærke meninger. Men mænd er ikke interesseret i at få disse emner med dig, i hvert fald ikke endnu. Efter alt, er dette en dato, ikke debat klub. Lad os alle have det sjovt og spare mere ophedet og tilbage forths til senere.

2) "Hvordan har du det om at have en familie?"
Pop dette spørgsmål i løbet af den første dato, og de fleste mænd vil påtage sig din biologiske ur tikker hurtigt og loudlyâ € "og det er ikke en god ting. Det er ikke, at alle mennesker ikke ønsker familier, mange af dem faktisk DOA € "det er bare at mænd har tendens til at lide at få at vide, en kvinde først, før du starter en diskussion om dit yndlings baby navne. Og mænd gerne vide du kan lide dem som mere end blot som en potentiel baby-gør maskinen. Efter alt, hvor romantik i det?

Gedesillusioneerd online daters beurt om koppelaars