lørdag den 21. maj 2011

Dommer gifter mand, så sætninger ham til 18 måneder i fængsel


Jacksonville - - En soignere bar en dragt til hans bryllup i retten her, men han vil være iført et fængsel ens for de næste 18 måneder.

Efter at udtale Ernest Stroming og Nitisha Jackson mand og kone tirsdag, udtalte en dommer sin straf: 18 måneder for besiddelse af narkotika og flygter politiet. Stroming, 28, fortalte dommeren at han ville gifte sig med Jackson, 25, inden du går i fængsel som led i hans engagement i opretning sit liv.

`` Jeg vil gerne rose jer for jeres mod, sir. Og jeg rose dig, frue, for jeres tro,''Circuit Judge John Merretts fortalte parret.

Parret har kendt hinanden i tre år og venter en baby i december. Mens Stroming var i fængsel, han kaldte Jackson for at sikre at hun var sikker på at blive gift.

`` Jeg ringer bede dig igen at gifte mig,''Jackson mindede om hendes mand siger. Han fortalte hende andre indsatte ventede på at høre hendes svar. Da hun sagde ja, han råbte hendes svar, og der var jubel i fængslet, sagde hun.

Tirsdag, spiste parret vandt bryllupskage og alkohol-fri champagne i rettens juryen værelse, men enhver bryllupsrejse bliver nødt til at vente.

Antikvitetshandler fund fra det 19. århundrede børns publikationer vej til papirkurven