torsdag den 19. maj 2011

10 Dating Deal Breakers, der reelt er ikke


Der har været en masse snak sidst om afregning for Mr. god nok, på grund af Lori Gottlieb's nyeste bog, gifte sig med ham: The Case for afregning for Mr. god nok. Trods bogens provokerende undertitel, dog Gottlieb's seneste opus er egentlig ikke om at løse. Snarere er det en sag for at opretholde et åbent sind, når de overvejer nye mænd, i stedet for nitpicking over ligegyldig overflade detaljer. Hvilket er grunden til at vi sammensætte en liste over de 10 aftale brændingen, at ... ja ... burde egentlig ikke betragtes som behandler afbrydere. Sådan bliver forelsket i Mr. Good Enough

1. Han er betydeligt ældre eller yngre. En masse mennesker dømme, når de ser en maj-december par, mumlede ting om guld-grave og cougars og beskidte gamle mænd. I nogle tilfælde er de rigtige. Det kan være svært at have et partnerskab mellem ligestillede, når begge halvdele af et par befinder sig på forskellige steder i deres liv, men der er en god del af par, der gør det arbejde (Ashton og Demi, for eksempel). Bare sørg for at du har tænkt over fordele og ulemper ved hullet.

2. Han er skaldethed. Skam dig! Selvom det er vigtigt at være tiltrukket af en, du med (uden fysisk kemi, god sex er temmelig hård), giver det ikke mening at vilkårligt udelukke en hel del af befolkningen bare fordi de idræt en sjæl plaster, eller har et par ekstra pounds, eller er skaldethed. Har du set, hvordan sexet Taye Diggs ser uden hår?

3. Han liv langt væk fra dig. Langdistance forhold (LDRs) kan være barsk. De kan være ensom. De kan være dyre. De kan være frustrerende for både følelsesmæssige og seksuelle niveau. Men de kan også være det værd. Flere YourTango medarbejdere har rystet LDR, der beviser, at-med en god portion tålmodighed, det kan gøres. Sådan administreres en lang distance forhold

4. Han har ikke en universitetsuddannelse. En mangel på formel uddannelse ikke nødvendigvis betyde, at han mangler ambitioner, kløgt eller chancerne for karriere succes. Tænk ejendomsmægler mægler. Blikkenslager. Ultralyd teknolog. Hummerfisker. Alle disse jobs kræver hårdt arbejde, en god hjerne og kan netto store bukke, men ingen af ​​dem kræver en videregående uddannelse. Hvis han bruger sine dage på sofaen, iført intet andet end hans tightie-whities og forventer, at du fods alle regninger, men vi tilgiver dig for at smide denne dødvægt.

5. Han er skilt. OK. Stop hyperventilating. Mens en tidligere ægteskab kan efterlade en med alvorlige følelsesmæssige bagage, er en skilsmisse ikke betyde, at der er noget galt med den person, der gik igennem det. Faktisk kan de erfaringer, har forladt ham med et bedre perspektiv på, hvad han vil (eller ikke ønsker) i en partner, og hvad der virker, når det kommer til at forhandle den ru pletter. Over tid kan han åbne op om specifikationerne af sin skilsmisse. I mellemtiden koncentrerer sig om, hvem han er som person, ikke hvem han er som en fraskilt person.

6. Han har børn. Seriøst, mine damer. Stop. Hyperventilating. Og så, når du har stilnet ned en smule, observere. Den måde en mand handlinger med (eller taler om) hans børn kan være en stor indikator for, hvor godt han vil ende op behandler dig, eller endda hvilken type far, at han vil være at dine børn.

7. Han kommer fra en vildt anderledes baggrund. Er du nervøs for, hvad folk vil sige, hvis du datoen nogen uden for din race? Bange dine forældre vil gå amok, hvis du ender med en person af en anden tro? Hvis du er sikker nok til at trække ud af deres domme du kan finde sådanne relationer ekstra belønning; arbejder via din forskelle vil resultere i større forståelse for hinanden og en anden kultur.

8. Du er en demokrat, han er en republikaner. Så længe ingen af ​​jer er en ekstremistisk, skal du være i stand til at holde tingene civile. Om ikke andet, vil din forskelle gør for nogle inciterende politiske debatter, og hvis du er ekstra åben, kunne det være sjovt at have et vindue til det inderste tanker fra en person, hvis politiske værdier er så forskellige fra din egen.

9. Du har forskellige interesser. Din kost består af pasta og grøntsager, han er en stor kød Æderen. Han elsker smadre-'em-up eventyr svip, du er en fan af kunstnerkvarteret fartsy. Du har stadig Debbie Gibson i dit iTunes-musikbibliotek, han ... ja, ville han hellere ikke kommentere din musiksmag, fordi det kan skade dine følelser. Selv om det er rart at dele nogle interesser med din betydelige andre, behøver du ikke ønsker din partner til at være en kopi af dig. Hvis du ikke giver nogen lidt anderledes fra dig en chance, kan du aldrig klar over, hvor fuldstændig fantastisk gyserfilm er, eller hvordan spændende klatring kan være, eller hvordan perfekt Pulp's "Common People" lyder, når den dukker op på din spilleliste direkte efter Debbie Gibson's "Electric Youth".

10. Hans efternavn er Hymen, Wertzberger eller Hogge. Må ikke ærgre sig. Du kan altid holde dit pigenavn.