tirsdag den 17. maj 2011

Ting Guys elsker at høre Og hader at høre


Dating handler om at have fabelagtig, sjov nætter ud med de hotteste singler i din by ... men med første date nerver kan du ende op stikker din fod i munden! Nyd disse tips og lære din lektie, før det er for sent!

Ting fyre elsker at høre ...

1) "Så hvad skete der?"
De er mennesker trods alt â € "selv om de er mænd. En mand kan lide at blive forsikret, at deres liv er i virkeligheden interessant. Og mens afbryde ham, ændring af emnet, eller keder handler er velkendte søm i kisten, er det ikke altid nok bare at sidde der, smil, og gentag en monoton, "Uh-huh," især hvis det er det eneste De siger hele din date. Han vil vide, at du er virkelig interessant, hvis du aktivt opmuntre ham med kommentarer som, "Du er kidding! Hvad skete der så?" eller "Gå på ..."

2) "Det er temmelig imponerende."
Måske er han placeret i en lokal triathlon. Eller fik en forfremmelse på arbejdspladsen. Eller regnet ud, hvordan du løser hans klimaanlægget. Uanset hvad han har gjort, hvis han er at nævne det på en dato, han er mest sandsynligt stolt af ita € "og hvis du fodrer hans ego ved klappede hans indsats, vil du få ham til at føle som en konge.

3) "Hvad laver du, når du ikke er på arbejde?"
Selv om en fyr arbejde kan være af største vigtighed, at han også har andre ting i sit liv, at han værdier. Er han jonglere? (Nå, måske det er ikke en, du håber at høre) Arbejdet på sin bil? Spille et instrument? Med lidt sondering, kan en kvinde hit på skjulte passionsâ € "og formidle, at hun er interesseret i at få et fuldstændigt billede af ham og ikke bare, hvad han gør for sin lønseddel.

... Og ting mænd hader at høre ...

1) "Så hvordan synes du om abort?"
Denne type af spørgsmål er kendt blandt mænd som en afgørende € testa "et følsomt emne, at kvinder rejser at bedømme, om vi er politisk, moralsk eller åndeligt på samme side som dem (dødsstraf, homoseksuelle ægteskaber, og krigen i Irak også passer regningen). Sure, de formentlig har stærke meninger. Men mænd er ikke interesseret i at få disse emner med dig, i hvert fald ikke endnu. Efter alt, er dette en dato, ikke debat klub. Lad os alle have det sjovt og spare mere ophedet og tilbage forths til senere.

2) "Hvordan har du det om at have en familie?"
Pop dette spørgsmål i løbet af den første dato, og de fleste mænd vil påtage sig din biologiske ur tikker hurtigt og loudlyâ € "og det er ikke en god ting. Det er ikke, at alle mennesker ikke ønsker familier, mange af dem faktisk DOA € "det er bare at mænd har tendens til at lide at få at vide, en kvinde først, før du starter en diskussion om dit yndlings baby navne. Og mænd gerne vide du kan lide dem som mere end blot som en potentiel baby-gør maskinen. Efter alt, hvor romantik i det?

Gedesillusioneerd online daters beurt om koppelaars