onsdag den 14. september 2011

Forførelse med en dans


Har du nogensinde ønsket at holde masser af kvinder i dine arme, har dem til at se i øjnene, og få dem længsel efter mere?

Tja, det er meget simpelt - lær at danse.

Jeg taler ikke om larmende diskotek klubber, men sociale danser som gynge eller andre, hvor du kan føre de kvinder, spin hende i den retning, du ønsker, og få hende ser dybt i øjnene.

Jeg har kun danset til lidt mere end et år nu, og hvad en forskel det har gjort i mit sociale liv. Jeg var en af ​​dem, der "aldrig danse dudes" årsag det er bare ikke cool. Men lad mig fortælle dig en sand Don Juan kender den handling af forførelse. Og forførelse gennem dans er blot en avenue, han har i lommen.

Bare den anden nat jeg gik ud med en dato for denne svinge klub. Jeg kunne ikke tro hvor mange enlige kvinder var der i klubben, langs væggen lige ved at dø for at blive ledt videre til dansegulvet. Og at være en rigtig flot ryk, jeg forlod min date i et stykke tid og gik over og dansede med tre dejlige damer (ikke alle på én gang).

Man havde jeg har masser af sjov! Et par minutter senere en af ​​pigerne gik hen til vores bord, hvor jeg og min date var at have et par drinks mellem danse, og hun spurgte (mere som krævet), at jeg danser med hende. Så at være en cool ryk jeg gjorde.

Nu kan du måske tænker - hvad gjorde det så?

Det gjorde min date tror, ​​at jeg var i høj efterspørgsel. Det plantet et frø i min date sind, at selv om hun var med mig, kunne jeg meget nemt vælge fra mange andre kvinder, der ville være mere end glade for at danse med mig. Det viste desuden en dominans og tillid, og at jeg var der for at have en meget god tid ... med min date eller med andre kvinder.

Og manden, gjorde det nogensinde ændre min dato adfærd den nat. Hun var villig til at gøre alt for at behage mig, og tro mig, havde hun lige hvad jeg ønskede hende at gøre.

(Jeg var ikke den eneste fyr derude i klubben. Der var andre fyre der bare drikker og se!)

Så bundlinjen her er ... lære at danse, og dørene vil åbne op til dig. Det vil opbygge tillid, holde dig i topform, og, mest af alt, har kvinder inviterer dig ud.


søndag den 11. september 2011

At finde sexpartnere Gennem Voksen Dating Sites


Internettet er blevet en integreret del af vores liv, og intet har været uberørt af det. Mens folk deltage i online dating sites for at finde kærligheden partnere i deres liv, er voksne dating sites normalt følgeskab af mennesker, der er på udkig efter sex med ligesindede og konsensussøgende voksne. Den bedste del om disse voksne kontaktannoncer er, at de sikrer fuldstændig anonymitet for de brugere, hvilket ikke er muligt, hvis du går ud at søge efter partnere på steder såsom en bar eller et diskotek.

En af de vigtigste grunde til, at mennesker bliver medlem af disse voksen dating sites er, at de tillader folk at være specifikke i deres søgning efter deres partner. Medlemmerne kan udføre specifikke søgninger som pr deres personlige valg, såsom par sex og endda sex grupper. Profilerne af datingsite medlemmer er ofte ledsaget af billeder, og nogle voksne kontaktannoncer endda give lydoptagelser og web-cams til at hjælpe medlemmerne finde deres seksuelle partnere.

Hvis du vil vide mere om disse voksne dating sites og ønsker at finde dem via internettet til fri, så kan du logge på www.findhotpeople.com til at finde din dating partner og nyd de behagelige øjeblikke.