torsdag den 1. april 2010

Desperate for en dato, Singapore domstole matchmakere


Singapore er et spil matchmaker igen. Desperate for at styrke sin fertilitet, regeringen i bystaten siger, at det vil finansiere nye tjenester og aktiviteter, der fremmer dating.

Regeringen sagde fredag, vil betale op til 80 procent af udgifterne op til S $ 50,000 (16,978 pounds) for godkendte projekter, at "tilvejebringe kønsopdelte-afbalanceret social interaktion muligheder for at singlerne".

Interesserede kan finde anvendelse på www.mcys.gov.sg.

Singapore er på et drev for at få sin hårdtarbejdende borgere for at blande og blande oftere, at indføre kampagner som "Romancing Singapore" og giver økonomiske incitamenter til fremme større familier.

Øen-state rangeret 40:e ud af 41 lande i en undersøgelse om, hvor ofte folk har sex, ifølge Durex Global Sex Survey offentliggjort i december sidste år.

Med blot 4,4 mio mennesker, kan Singapore ikke råd til at se sin befolkning skrumpe ind som kunne påvirke arbejdsmarkedet og talent pool.

Dens fertilitetskvotient, defineret som det gennemsnitlige antal børn født af kvinder i deres reproduktive år, ramte et lavpunkt på 1,24 sidste år, hvilket er under 2,1 er nødvendige for at opretholde befolkningen.

Fertiliteten var så høj som 6,0 i slutningen af 1950'erne.

Copyright  © 2006 Reuters Limited. Alle rettigheder forbeholdt.