onsdag den 10. marts 2010

Amor Shook Me Down: Top-Tier Dating Service Sued


En gruppe af velbeslåede kvinder, der har betalt op til $ 1.500 til snag en mand gennem et af landets dyreste og hurtigt voksende dating-tjenester "It's Just Lunch" har indgivet en civil retssag i Manhattan føderal domstol, der gør krav på frokosttid opstillinger blev ikke hvad de tror.

Retten papirer arkiveres i sidste uge skildre det selskab ", som har solgt IJL franchise til mere end 100 matchmaking iværksættere i store og små byer over hele nationen og hele verden", som kun fokuserer på overskud, på bekostning af matchmaking, og villige til at lyve overfor kunderne til indgå handler.
Læs mere


tirsdag den 9. marts 2010

De fordele og ulemper ved Online Dating


Af Jon Tingley

Jeg byde dig velkommen tilbage i denne uge med en kolonne om dating og Tilslutninger. Det er en kold en derude, så mange af jer måske tænke på at give afkald på den under-temperaturer under frysepunktet og overfyldte barer til fordel for en bærbar computer og webcam. I løbet af vinterpausen, indsendt jeg en undersøgelse for læserne til at tage omkring dating, fordi jeg ønskede at få en præcis fornemmelse af læsere erfaringer med værktøjet. Du kan få adgang til undersøgelsen ved at besøge http://bit.ly/ftingley

Det viser sig, at 60 procent af de mennesker, der tog undersøgelsen aldrig har oprettet en online profil eller personlige annonce. Der chokerede mig. Så jeg gravede lidt dybere, og så, at hvis du bryder den ned ved seksuel orientering, 85 procent af homoseksuelle adspurgte sagde, at de har oprettet en online profil, mens kun 28 procent af heteroseksuelle mennesker rapporteret at gøre det.

Min undersøgelse er langt fra den videnskabelige og mine resultater er ikke afgørende, men at hoppe er svært at ignorere. Disse resultater gør det ud som online-romance steder er primært anvendes af unge homoseksuelle (75 procent af de adspurgte var under 24 år).

Homoseksuel eller ej, dating er noget, der er blevet mere almindeligt i de sidste par år. Hvad bruges til at bære en stigmatisering er nu et værktøj, der er konstant reklameres for på tv og er den go-to ressource for fraskilte soccer moms og twinky homoseksuelle drenge ens. Hvis du overvejer at prøve en online dating service, du har brug for at vide, hvad du får dig selv ind.

Dating-tjenester er ikke billige

For at få fuld adgang til deres tjenester, charge de fleste virksomheder over $ 30 per måned. True, flere selskaber tilbyder gratis eller begrænset udgaver af deres tjenester, men de blege i forhold til, hvad du får, når du hoste op med dejen. De eneste områder, der synes at tilbyde betydelige funktionalitet og publikum til fri er PlentyofFish.com og Manhunt.com, og motivationen for en Manhunt bruger kan være tvivlsom. Alligevel har du virkelig ønsker at tilbringe din begrænsede midler, der søger efter en virtuel partner?

De fleste mennesker er ikke en succes

Mange mennesker har stor succes med deres online-søgninger. Fra min forskning, syntes det ligesom de mennesker, der findes et liv-partner online var ældre, mere moden, og vidste præcis, hvad de ledte efter. Af de mennesker, der tog min undersøgelse, der ledte efter et forhold, de fleste ikke fandt, hvad de ledte efter online. Online-tjenester kan være stor for kortvarige affærer og Tilslutninger, men det kan være svært at finde varig kærlighed.

Møde op kan være usikre

Jeg har understreget det før, men helst du møde en person for første gang, du har brug for at mødes på et offentligt sted. At være på et sted med vidner vil hjælpe, hvis den person, du møde til hensigt at flå dig og bruge dig som en lampeskærm. Prøv også at fortælle nogen, hvad dine planer er for natten i tilfælde af at noget går galt.

Det kunne være et stykke tid

En masse mennesker tror, at ligesom mange andre online-tjenester, dating vil give øjeblikkelig tilfredsstillelse. Sandheden er, dating er ikke så forskellig fra den gammeldags slags: der er stadig en masse tabere derude, som vil blokere din indbakke med ubehagelige beskeder og Hello Kitty humørikoner. Hvis du er villig til at vade gennem en uendelig pulje af profiler, forventer, at de første 25 eller 50 kan forventes at blive fyre.

Miracles do ske

Tro det eller ej, nogle mennesker rent faktisk kan finde kærligheden online. Disse reklamer er ikke lyve for dig. Hvis du har prøvet traditionelle dating og har ikke haft nogen held, måske oprette en profil og se, hvor mange nibblers du får, er ikke så dårlig en idé. Bare ikke lægge alle dine æg i én kurv, og glemmer at møde folk personligt er stadig en effektiv måde til dato.

Det kan gøre ondt

Når du møder nogen ansigt-til-ansigt, de fleste mennesker er mindre tilbøjelige til at være et røvhul til dig, men, online, og alle har frie tøjler til at lort alle over dig. Hvis du har en profil op, og ingen har at kontakte dig, eller folk der bare ignorere dine indlæg, måske er det ikke for dig. Det er meget svært at repræsentere hele din egen online. Hvis du er bat-lort skøre og ønsker at skjule det, kan dette være det medium for dig. Men tror ikke, at du overhovedet kan vide, hvordan en person virkelig er ved at læse deres profil. Der er masser af fantastiske mennesker derude, som aldrig vil få en date online.

Ingen kan forudsige fremtiden, og i modsætning til hvad mange tror, du virkelig kan ikke planlægge, hvem dit livs kærlighed vil blive. Jeg har været på, hvis der for næsten et årti og har kun et par gode venner og en bunke assholes at vise for det. Aldrig offer, hvem du er, for at slå sig ned. Tag dig tid til at finde en kvalitet match.

A veces, la distancia en Encuentros es para el mejor


søndag den 7. marts 2010

Og du troede din eks var slemt?


Historien En â € "Giv hende en finger

â € œà Kvinden fik en brudt menneskelig finger med posten sammen med et truende brev fra hendes ex-kæreste, der sagde: "Dette er min sidste chance for at røre dig," oplyser politiet.

Corpus Christi Politi kaptajn John Houston sagde politiet var ikke sikker på, hvilken finger blev fjernet, eller hvordan, men at det syntes at have været vasket, før det blev sendt fredag.

Den 32-årige kvinde søgte om en nødsituation retskendelse fra hendes kæreste i sidste uge. Politiet didnâ € ™ t frigive navnet på den 34-årige ex-kæreste, der ikke har været found.â €

Story To - du ikke får, at Easy

â € œSo før det fik en skør, besluttede jeg mig for at fortælle Alex vi skal holde op med at se hinanden. På dette tidspunkt begyndte hun at græde, og før jeg kunne trøste hende, hun eksploderede og begyndte at råbe i en tung satanisk stemme, "Du er ikke at komme ud at nemt. Du er min. Forstår du det?" Selvfølgelig er der hvor min mareridt begyndte.

Fra den dag har mit liv været en rutschebane tur. Lidt irriterende ting begyndte at udvikle sig fra Alex's indsats, som langsomt udviklede sig til mere alvorlige forseelser.

I en periode på to uger, fik jeg alt fra desperate telefonopkald midt om natten og truende beskeder på min telefonsvarer, til et redesign af min bil - jeg troede aldrig en bil kunne ligne et stykke af schweizisk ost. Jeg var endda falsk anklaget for seksuel chikane. Heldigvis for mig, var hendes historie ikke flyve, og afgifterne blev senere dropped.â €

Story Tre - BABY venligst kun LIFT den helvedes tilhold!

"Holly, jeg sværger, jeg mente ikke at såre dig, men du kan sådan en rablende biitch tider! Hvis jeg vidste, at hun arbejdede med dig, jeg ville det ikke 'har slået hende. Jeg brugte beskyttelse. Hun betyder intet for mig. Jeg jus twant at komme hjem. Mindst lad mig få mine ting. Der var ingen grund til at lyve for politiet. Du ved, jeg var ikke kiggede ... Jeg forsøgte at bryde ind til min lejlighed. bare fordi jeg ikke er på lejemålet betyder ikke, dens ikke mit hjem. Jeg lover, ikke mere du ved, hvad nu hvis du lad mig komme tilbage! Jeg vil stadig snakke nasty. Feed mine fisk, please. "

Historien Fire â € "slag i ansigtet

"Min ex fra sidste år slog op med mig midt i ssex. Det var sjovt. Hun begyndte at græde og sagde hun var nødt til at slå op med mig, fordi hun ikke kan lide at være følelsesmæssigt engageret i en eller anden. Hun løb ud af mine værelse og snublede over en beruset freshman, der blev sendt ud i hallen. fandt ud af senere, at hun ser en skrumpe 3 gange om ugen og ikke fortælle mig om det. Dette forklarer den bipolare tendenser.

Og her er den bedste. Denne sidste sommer tilbragte jeg på et nørdet forskning praktikprogram ting. En af pigerne var ret sød, ramte den mig et par gange, og efter et stykke tid vi tilsluttet. Jeg holdt op med at når hun forsøgte at smække mig i hele ansigtet midt i det. Weird S & M freak. Efter at jeg fandt ud af at hun var beskæftiget hele tiden. Da jeg dumpede hende, hun fortsatte med at snyde på hendes fiancà © med en rodeo klovn, der boede omkring campus. "

Historien Fem â € "Fancy Meal Breakup

Vi er i Houston besøger sin mor for den uge. hun var med kirurgi. Jeg tog min dyrebare vaction tid og kørte Min nye bil fra Dallas til at hjælpe. Vi havde været sammen i et år på dette punkt. Dagen efter operationen vi forlod hospitalet for at snuppe en bid at spise. Vi gik til Benigan's. Den samlede regning (hans måltid og kombineret mine) kom til $ 21 dollars. Han tager et langt blik på regningen og siger med al oprigtighed, "Vi er nødt til at stoppe med at spise på disse ekstravagante restauranter." (Han er ingeniør, gør abot $ 65ka år og har masser $ $ $ i sin opsparing )........ er overflødigt at sige, at vi slog op for et godt kort tid efter denne episode.

Naked Drunk Couple Having Sex Devlet Trouper A Highway Durduruldu