lørdag den 19. juni 2010

Mænd er lykkeligere end kvinder, Forskning Shows


Moderne tider synes at være befængt med voksende huller - indkomstafstandene, opnåelse hul, den tolerance-of-Celebrity-sladder hul. Nu her er en anden at bekymre sig om, ifølge dagens New York Times: den voksende lykke forskel mellem mænd og kvinder.

To nye forskningsartikler nå frem til denne konklusion. En sporet traditionelle lykke data ved at spørge folk, hvor tilfredse de er med deres liv. Den fandt, at kvinder, der i begyndelsen af 1970'erne rapporteret er lidt lykkeligere end mænd, er nu lidt mindre lykkelige.

De øvrige analyserede tid forsøg med brug af i løbet af de seneste fire årtier at afgøre, hvor meget tid mænd og kvinder tilbragte gøre ting, de fandt ubehageligt. Siden 1960'erne har mænd gradvist skære ned på opgaver, de ikke kan lide. De arbejder nu mindre og slappe mere.

I mellemtiden har kvinderne erstattet husarbejde med lønnet arbejde (eller ikke erstattes så meget som tilføjet på), og som følge heraf bruger mere tid på ting, de ikke har.

Den åbenlyse forklaring synes at være den gamle "anden shift" teori, at kvinder bare tilføjet deres job på deres i forvejen lange og vaskeri fyldt to-do lister. Men ifølge Times dermed overser den kendsgerning, at kvinder ikke rent faktisk arbejder mere i dag end de var 30 eller 40 år siden - de er bare at bruge mere tid på lønarbejde og mindre på madlavning og rengøring.

(I indekset, syntes både mænd og kvinder at grue deres job. De rangeret tid på kontoret ovenfor, kun ture til lægen og vaske op i form af nydelse. Begge dele ville meget hellere lave mad eller gøre vaskeri.)

Men ligestilling lykke synes afstanden længe før arbejdslivet. Som "liv har generelt fået bedre i løbet af de sidste generation" - The Times dristigt hævder med "mindre kriminalitet, mere levende bedsteforældre og meget køligere gadgets" som bevis - mandlige high school seniorer har fået gladere. Omkring 25 procent siger, at de er tilfredse med deres liv, op 16 procent fra 1976. I mellemtiden er det kun 22 procent af deres kvindelige kolleger siger, at de er glade, om det samme i 70'erne.

Jeg ville posit dette kan have noget at gøre med, hvordan trist dårlig mænds mode var i 1976. Men de eksperter, der talte til Times kridt det op til "hottie teori" - pres for high school piger, der skal varme over alt andet. Tilbage i 70'erne, det er alt du måtte være. Nu skal du være en Harvard-bundet, track stjerne, frivilligt arbejde-at-the-hjemløse-ly-on-weekender hottie. Det er nok til at bum nogen derude.

Krydda ditt Online Dating profil


tirsdag den 15. juni 2010

Dating yngre mænd slag Years Off Cougar's Age


LONDON (Wireless Flash - FlashNews) - Dating en yngre fyr kan have alder - at vende virkninger på en ol 'cougar.

Ifølge en undersøgelse foretaget af ToyBoy.com, der har en yngre mand slår en kæmpestor fire år fra en kvindes alder.

Det skyldes, at kvinder, der datoen unger betragter sig meget yngre på hjerte end dem, der er gift med ældre mænd.

Cougars med yngre kærester har en tendens til at nyde mere udendørs aktiviteter og 27 procent siger, at de vove sig ud til flere barer og natklubber.

Tre ud af 10 selv bære tøj, der gør dem til at føle yngre, når de er dating en yngre fyr og 25 procent kommer i hobbyer, som de ellers ville aldrig har prøvet.

Forskning viser, at jo større alderskløften, jo lykkeligere en kvinde kan forventes at være.

Den Cougar bevægelse synes at være ustoppelig, især fordi stigningen i det populære tv-serie Cougar Town og vellykket højprofileret romancer som Demi Moore og Ashton Kutcher.


mandag den 14. juni 2010

Er du Undateable?


Efter sin skilsmisse, fandt Anne Coyle sig tilbage i dating pool. Kort efter hun kom i denne pulje, var hun svømmede rundt mellem en masse uønskede.

"En ven fast mig op med en fyr, der er rart," siger Coyle, en indretningsarkitekt, der bor i Chicago. "Men han havde en sjæl patch. Hvis han var 21 så måske ville det ikke have været et problem. Men fordi han var en 40-ish far med to børn, det irriteret mig. En sjæl patch? Ikke cool. "

Coyle kæmpede med det faktum, at hun måske var ved at blive overfladisk. Hun rådførte sig med veninder der fortalte hende, at hvis sjælen patch var i vejen, hun kunne bede hende gentleman ringer til at barbere det af. Hendes reaktion?

"Ja, men han kan ikke barbere den del af hans hjerne, der tror det er en god idé."

Hendes turbulente oplevelser dating clueless mænd inspireret hende til at skrive "Undateable: 311 Things Guys Er denne garanti De vil ikke blive Dating eller have sex." Hun gik sammen med sin veninde Ellen Rakieten at skrive den bog, som satser undateable tøj, hår fejl , og sætninger blandt mænd på en skala fra Red Flag ("Dette er uskyldig fejl") til Kiss of Death ("Fejl af denne størrelsesorden typisk resultere i, at pigen forlader dato« med maveproblemer. '").

I modsætning til Coyle er Rakieten gift, men arbejder blandt en klatch af enlige kvinder på "The Oprah Winfrey Show" i 23 år, hun hørte hundredvis af dårlig dato historier. De to kvinder startede indsamlingen smertefulde fortællinger, polling venner, og at samle de morsomme liste over undateable kendetegn blandt dudes, herunder skullet (skaldet på toppen, pony hale i ryggen), forårsage armbånd (sorry, Lance Armstrong) og romantik killer kaldet Crocs.

Forfatterne til "Undateable" insistere på, at de ikke er urimeligt udspecificerer mænd som smag-værdiforringet. Selv om bogen kom ud i sidste uge, er de to allerede arbejder på opfølgning, "Unmateable", en guide til kvinder karakteristika, som skræmmer væk mænd.

"Vi kalder det" Unmateable ", fordi mænd vil affinde sig med en hel del mere end kvinder vil, hvis de tror de får sex i slutningen af natten," siger hun. "Derfor er det" Unmateable "snarere end" Undateable. "De vil gå på datoer, de vil bare ikke gifte sig med disse kvinder."

Så hvad gør en kvinde unmateable?

"Hidtil har listen omfatter Capri bukser, chip klip i håret, kvinder, der konstant spørger om, hvad de er iført gør dem ser fedt, og iført sved pants 24 / 7," siger hun. "Jeg tror, at bundlinjen for begge køn er bare ikke være en Slob."

Inspireret af Coyle og Rakieten bog, vi udarbejdet en quiz af vores egne til at hjælpe dig med at afgøre, hvor dateable - eller undateable - du er. Hvis du føler dig modig og vil finde ud af hvordan du sats, afhente en pen og glem ikke at svare ærligt. Er du en John Mayer (undateable) eller en John Krasinski (dateable)? En Lindsay Lohan (undateable) eller en Anne Hathaway (dateable)? Held og lykke.