mandag den 14. juni 2010

Er du Undateable?


Efter sin skilsmisse, fandt Anne Coyle sig tilbage i dating pool. Kort efter hun kom i denne pulje, var hun svømmede rundt mellem en masse uønskede.

"En ven fast mig op med en fyr, der er rart," siger Coyle, en indretningsarkitekt, der bor i Chicago. "Men han havde en sjæl patch. Hvis han var 21 så måske ville det ikke have været et problem. Men fordi han var en 40-ish far med to børn, det irriteret mig. En sjæl patch? Ikke cool. "

Coyle kæmpede med det faktum, at hun måske var ved at blive overfladisk. Hun rådførte sig med veninder der fortalte hende, at hvis sjælen patch var i vejen, hun kunne bede hende gentleman ringer til at barbere det af. Hendes reaktion?

"Ja, men han kan ikke barbere den del af hans hjerne, der tror det er en god idé."

Hendes turbulente oplevelser dating clueless mænd inspireret hende til at skrive "Undateable: 311 Things Guys Er denne garanti De vil ikke blive Dating eller have sex." Hun gik sammen med sin veninde Ellen Rakieten at skrive den bog, som satser undateable tøj, hår fejl , og sætninger blandt mænd på en skala fra Red Flag ("Dette er uskyldig fejl") til Kiss of Death ("Fejl af denne størrelsesorden typisk resultere i, at pigen forlader dato« med maveproblemer. '").

I modsætning til Coyle er Rakieten gift, men arbejder blandt en klatch af enlige kvinder på "The Oprah Winfrey Show" i 23 år, hun hørte hundredvis af dårlig dato historier. De to kvinder startede indsamlingen smertefulde fortællinger, polling venner, og at samle de morsomme liste over undateable kendetegn blandt dudes, herunder skullet (skaldet på toppen, pony hale i ryggen), forårsage armbånd (sorry, Lance Armstrong) og romantik killer kaldet Crocs.

Forfatterne til "Undateable" insistere på, at de ikke er urimeligt udspecificerer mænd som smag-værdiforringet. Selv om bogen kom ud i sidste uge, er de to allerede arbejder på opfølgning, "Unmateable", en guide til kvinder karakteristika, som skræmmer væk mænd.

"Vi kalder det" Unmateable ", fordi mænd vil affinde sig med en hel del mere end kvinder vil, hvis de tror de får sex i slutningen af natten," siger hun. "Derfor er det" Unmateable "snarere end" Undateable. "De vil gå på datoer, de vil bare ikke gifte sig med disse kvinder."

Så hvad gør en kvinde unmateable?

"Hidtil har listen omfatter Capri bukser, chip klip i håret, kvinder, der konstant spørger om, hvad de er iført gør dem ser fedt, og iført sved pants 24 / 7," siger hun. "Jeg tror, at bundlinjen for begge køn er bare ikke være en Slob."

Inspireret af Coyle og Rakieten bog, vi udarbejdet en quiz af vores egne til at hjælpe dig med at afgøre, hvor dateable - eller undateable - du er. Hvis du føler dig modig og vil finde ud af hvordan du sats, afhente en pen og glem ikke at svare ærligt. Er du en John Mayer (undateable) eller en John Krasinski (dateable)? En Lindsay Lohan (undateable) eller en Anne Hathaway (dateable)? Held og lykke.