onsdag den 13. juli 2011

Hvorfor Fyrværkeri Fade?


Hvorfor bliver nogle par bliver ved med at have sex, men stop kysse og canoodling? Det er et sjovt fænomen, det forsvinder kys, men ikke ualmindeligt. Kissing bør ikke undervurderes. Ved siden af ​​kønsorganer, den har flere nerveender end nogen anden del af kroppen. Det er utrolig følsom over for berøring, og der er en del af appellen af ​​kys, sammen med alle de lidenskabelige konnotationer vi har med det. Der er mange forskellige slags kys, fra 'Nana-peck' to nipper til fransk til flirtende. Der er endda bøger helliget kunsten at kysse og de forskellige slags kys, vi kan engagere sig i. Så med al den variation og fornøjelse, det er temmelig trist, når de kysser fader ud af et forhold. Det sker ikke altid - mange par, der har været sammen i årtier efter årtier stadig kysser som et symbol og oplevelse af kærlighed, samt en indvielse til sex, og en del af forspillet. Men stadig mange andre taber kysser som en del af deres seksuelle møder sammen og som følge heraf en stor del af lidenskab de engang delte sammen tabe.

Den form for mekanisk sex som "kradse en kløe", der ofte tilstøder mange par over tid, er væsentligt, hvad jeg beskriver som vedligeholdelsesbehandling sex "i et forhold. Langsigtede relationer ofte overleve med en kraftig dosis af vedligeholdelse køn og en mindre mængde af "mind-blowing sex", hvilket er oftere reserveret til særlige lejligheder, eller når du både har tid til at hengive sig mere lidenskabelige, tidskrævende, 'gourmet af lækkerier 'sex ... og mellem arbejde, understreger og børn, er det ikke realistisk for de fleste par til at køre gennem Kama Sutra hver måned. Vedligeholdelse sex behøver ikke at være alle mekaniske og ingen lidenskab, dog. Det kan føles meget rart, orgasme, lystbetonet, være sjovt og romantisk, helt sikkert forbinde de to af jer, men nok ikke banke dine sokker ud. Fugle formentlig ikke vil synge og jorden vil ikke flytte. Men alligevel, meget behagelig og bestemt ikke jobbet.

Men når du har mange års kun vedligeholdelse sex uden nogensinde at hengive sig til i det mindste nogle kanonbrag særlig køn, så ja, chancerne er store, at din kvaliteten af ​​selv dine vedligeholdelses køn vil gå ned. Og det er når du finder dig selv i et forhold, der er kærlig, men ikke varmt. Og hvor virkelig den eneste kysse du deler, er uden for en seksuel eller romantisk sammenhæng, såsom at sige farvel ved hoveddøren, eller i en lufthavn. Og hurtigt nok, er du skrabe dit hoved om, hvordan du genindføre den lidenskabelige kys med den du elsker.

Hvis det er dig, føler ikke dårligt - det er ikke så ualmindeligt. Og i virkeligheden er der ofte et stort pres, mere så selv, om par, der har været sammen den længste, fordi den antagelse er, du har været sammen så længe, ​​at intimitet bør være dit andet sprog mellem dig, og du skal være så flydende, at du ikke behøver at, eller har brug for at tale om, soveværelse problemer, og du absolut ikke skal føle sig genert over at kysse - efter så mange år sammen! Men det er netop dette pres, der gør, at kløften større mellem jer, og forsøget på at igangsætte noget, der er forsvundet fra dit forhold så længe siden, så meget mere besværligt og vanskeligt.

Genindføre den lidenskabelige kys, som du ville dele en første kys med en ny person, eller når du var sammen med din partner for første gang. Langsomt. Romance sammen først. Prioritere forholdet mellem dig og beslutter, at du kommer til at tilbringe tid sammen som par. Arbejdet med at røre mere, krammer, som er kærlig, øge antallet af små ungen man giver hinanden, eller i det mindste du giver hende. Arbejd din vej op til at kysse igen, og næste gang du har sex sammen, som ikke er forhastet, fordi en af ​​jer har til at forlade for at arbejde, eller om du er træt og vil sove, eller du forsøger at klemme en quickie i før børnene vågner og kan høre, lå et dybt kys på din lovee! Og hold på smooching, og fortælle dem, hvor meget du elsker det. Positive ros vil blive mødt med mere positive modtagelse og snart nok kysse vil være i dit kærlighedsliv igen - denne gang for at blive.

Slechte huwelijken Bad For Hearts


mandag den 11. juli 2011

NYC Par Hil Cab For 2400-Mile Ride


(AP), Betty og Bob Matas har gået på pension og flytter til Arizona, men som mange newyorkere de ikke kører, og de ønsker ikke deres katte at rejse hele den måde i et passagerfly lastrum.

Deres løsning: "Hey, taxachaufføren."

De mødtes taxachauffør Douglas Guldeniz når de hyldet sit førerhus efter en shoppingtur flere uger siden.

De fik til at tale om deres forestående flytning, og "vi sagde 'Vil du komme?" Sagde Bob Matas, 72, en tidligere lyd og video ingeniør for reklamebureauer. "Og han sagde: 'Jo.'"

Det var oprindeligt en gag, Matas sagde, men da de talte i løbet af de efterfølgende uger, det blev en realitet.

De planlægger at forlade tirsdag på de 2400 kilometer tur til Sedona, Arizona, med Guldeniz kørt sin gule SUV cab 10 timer om dagen for et fast gebyr på $ 3.000, plus gas, måltider og logi.

De får en pause. Standarden, målte billetpris ville være omkring 5000 $ _ hver vej, ifølge David Pollack, administrerende direktør for Udvalget for Taxi Sikkerhed, en chaufførernes gruppe. Men byen Taxi og Limousine Kommissionen regler direkte førere og passagerer til at forhandle en flad pris for ture uden for byen og et par forstæder.

Det er også en god forretning for Guldeniz.

"Dette job er ikke let, og jeg ønsker at gøre noget anderledes," sagde Guldeniz, 45, der har kørt taxa i to år. "Jeg vil gerne have nogle gode minder."

Den Matases vil ride i afslappet komfort i Guldeniz er sport utility køretøjet, mens deres katte tur i ryggen på deres rejse sager. En mover vil trække deres ejendele.

"Det er lidt usædvanligt, men det vil være sjovt," sagde Betty Matas, 71, en pensioneret ledende administrativ assistent.

Copyright 2007 The Associated Press.

ödeme İran 124.000-çeyiz gül