tirsdag den 26. juli 2011

Date en Cougar kvinde


En af de nuværende hotteste modeluner blandt enlige unge mænd og ældre kvinder er Cougar dating, plus det er endda ved at blive meget populær blandt berømtheder. Selvom det ligner nogen anden dating, er der nogle forskelle, når det kommer til ældre kvinder dating yngre mænd, for Cougars er normalt søger at imødekomme specifikke ønsker og behov.

Der er et par ting at overveje, før Cougar Dating

Hvis du er en ung, enlig mand overvejer dating en puma, det er det vigtigt at huske, hvorfor vi ser flere og flere ældre kvinder dating yngre mænd. Cougars er intet mere end midaldrende eller ældre kvinde, som søger til dato yngre mænd. Mange af disse kvinder har fået ud af gammel ægteskaber med kedelige ældre mænd, og de er sultne for unge mænd, der vil give dem opmærksomhed, romantik, intimitet, sex og samtale. Men du må indse, at ofte Cougar kvinden er på udkig efter en meget sikker ung mand, som er ekstremt energisk og kan tilbyde hende hele pakken.

Hvor de skal lede for en Cougar Woman

Hvis du er en ung, enlig mand søger en Cougar kvinde til dato, til de to bedste steder at se er barer eller online dating sites. Cougars kan ofte findes på begge disse steder på udkig efter yngre mænd, selv om disse steder tilbyder begge deres egen helt anden stemning for møde Cougars.

Tilslutning op med en Cougar kvinde på en bar

Møde en Cougar kvinde på en bar er ret nemt, for der er ofte Cougars frekventere disse steder at kigge på eye-candy. Nogle gange Cougars, der hænger ud på barer er bare på udkig efter et hurtigt fix eller en one-nighter, men ikke alle. Hvis du ønsker at hook op med en puma på bar du bliver nødt til at lade hende vide, at du er interesseret og til rådighed, så du bliver nødt til at råbe op med stor selvtillid og forfølge hende.

Møde Cougars på Online Dating Sites

Cougar dating via online dating sites der sker helt anderledes end med bar scene. Der er mange Cougars bruge online dating sites til at søge yngre mænd for sex, da det giver dem chancen for at få mere at vide om en ung mand ved at udveksle billeder og chatte online. Dette er også en god måde at komme til at møde en puma, og det giver dig mulighed for at angive i din profil præcist hvad du leder efter i Cougar dating forhold, er det derfor ville være en god idé at deltage i en Cougar online dating site.

Sebesség daters Take Over könyvtárak