lørdag den 30. april 2011

Tips til at undgå Dating beklager


Når du er dating, kan du se tilbage på din date og spekulerer på, om du har lavet fejl. Og som du tænker over det, kan du begynde at identificere ting, du ikke skulle have gjort eller sagt. Dette automatisk fører til at fortryde. Når vi har fortrudt en fortid dato, og vi har ikke en anden dato senere at forsøge at gøre det op, så kan vi bebrejde os selv unødigt.

En af grundene til selvstændige afskrivninger kan være, at du bebrejder dig selv for ikke at være dig selv på det tidspunkt. Mange mennesker vil bruge så meget tid på at få klædt på til en dato, som de vil ofte glemmer at være sig selv. Dette er ofte en af ​​de største beklager en dato gået dårligt, fordi du kan fortryde bagefter, at den person, du var ude med ikke komme til at se den virkelige dig.

En anden af ​​de fælles beklager taler om kontroversielle emner på et tidspunkt såsom politik. Det er bedre ikke at tale om ting, som du har stærke meninger om. Det er bedre at tale om kontroversielle ting, når du har fået at vide, din date en lidt bedre. Messing op en sjov date med ophedede debat er en af ​​de mest almindelige beklager.

En ting, der ofte er svært at gøre op dit sind om, er det niveau af intimitet du viser på din date. Hvis din date er meget sart-feely og du ikke kan lide det, så sørg for, de kender. Hvis din date er flirter kraftigt og gør passerer på dig, der gør dig utilpas så lad dem vide.

Endelig, hvis din date ikke ringe tilbage til dig bare lade det gå. Der er ingen mening i at have nogen beklager. Du kan sagtens forestille problemer, der ikke har noget at gøre med, hvorfor din date aldrig kaldt tilbage. Det er sandsynligt, at han eller hun ikke ville ringe tilbage, selvom du havde gjort noget anderledes. Kort sagt, accepterer bare, at nogle gange en dato ikke går godt. Lær af det og gå videre til den næste. Det er bedst ikke at lægge pres på dig selv for meget, så du kan få en god tid og i sidste ende finde dig et godt forhold.

División racial de citas en línea?