torsdag den 11. februar 2010

Hvordan man forholder sig til


Dagens indlæg handler om, hvordan du forholder dig selv til verden omkring dig. Du kan se dette som, hvordan man forholder sig til Gud og hans / hendes skabelse. Også hvordan din mentale opfattelse af dit sted påvirker din succes med dating og relationer.

Jeg vil gerne starte med at citere fra den første linje i det 5. punkt i kapitel 7 fra "The Science of Getting Rich" af Wallace hagelapper. For dem som ikke har læst mine tidligere indlæg, tror jeg, at den mentale holdninger og justeringer, der anbefales i den bedstsælgende klassiske, The Science of Getting Rich, gælder for alle aspekter af livet - Hvis du har lyst til at lykkes, der er.

"For det første, du mener, at der er en intelligent stof, hvorfra alle ting videre."

Tilbage i begyndelsen af det 19. århundrede mange forfattere skrev med temaet "science" - dvs alle deres skriverier tilkendegivet, at de havde deres materiale ned til en videnskab. dvs Det var videnskabelige. Imidlertid har denne bog inspireret mange mennesker til at gøre deres millioner. "Tænk og Grow Rich" det evige klassiker var inspireret af denne bog. Bibelen siger, i Apostlenes Gerninger, "Vi lever og færdes i erindringen hos Gud". I den indiske mytologi den guddommelige Væsen 'drømme' universet i stand. I dag videnskab har vist, at sagen reagerer på den observatør, og at alt ser ud til at være lavet af de samme ting som oversættes til matematik med Einsteins berømte ligning E = mc2. Nu mange forskere taler om Intelligent Design i modsætning til tilfældig chance for at prøve og forklare deres observationer.

Du kan dog se på det faktum er, at hvis vi ser på vores omgivelser, som forbundet og som reagerer på vores egen energi eller et system af overbevisninger begivenheder ser ud til at ske for at kontrollere dette.

Wallace hagelapper spørger dig, som et første skridt, til at acceptere, at alt omkring dig og dit forhold til, men du opfatter Gud, er forbundet med hinanden og er opmærksom på dig og reagerer på dig. for eksempel; Ja, vi ødelægger miljøet med vores forurenende stoffer, ville det være lidt eskapistisk ikke til - se - at. Hvordan det skal gribes an, er en anden sag.

"For det andet, du mener, at dette stof giver dig, hvad du vil"


Jeg kom ind på sammenkobling af det sidste segment, så nu er det tid til at fokusere på, hvordan det påvirker dating og relationer. Har du anser dig selv for at være alene? Kæmper for at overleve? Kæmper for at møde folk? hvis dette er din holdning så er det også den stemning, du vil give ud, når spørger en pige ud på en dato, det vil sige at du er desperat, er du kæmper på kærlighed og relationer.

På den anden side, hvis du føler at du bliver støttet af universet / Gud, så vil du føle dig rolig og afslappet, og ikke lægge for meget vægt på en enkelt person. Dette kommer på tværs af (især til en kvinde), og du vil blive opfattet som easy going og sjovt at være ca.

Hvis du kun fokusere på en person i en trængende måde, så vil dette få dig til at komme ud som desperat og trængende ... Det betyder også, at du fortæller Gud / universel stof, at du ikke har tillid til, hvad der vil blive bragt til dig ... Men hvis du virkelig stoler på, at glade og opfylde dating og forholdet oplevelser kommer til dig derefter hver dating erfaring vil være en tid til at lære og have det sjovt. Hver dag bliver en tid, hvor Gud er at bringe dig tættere på dit mål ... som i dette tilfælde ville være en succes i dating.

Husk, hvad du føler for verden omkring dig og de mennesker i det kommer på tværs, når du forholder dig til mennesker. Hvis du ikke kan føle sig godt så er du nødt til at arbejde med dig selv. Jeg anbefaler regelmæssig meditation en god hypnoterapeut (læs 'dyre og velrenommerede') til at hjælpe dig med at komme tilbage til dig selv.

E 'permesso Lie To Your Data?


onsdag den 10. februar 2010

Et par ting jeg har lært


Du skal have noget at gå for dig.

Du skal have mindst én af følgende: en solid hobby, der udfordrer dig fysisk og mentalt, et musikalsk talent, at du nyder, et godt job, en god stor i skolen, der afspejler din sande liv ambitioner, en super karismatisk personlighed, osv. noget. Hvis du er ingenting, vil du tiltrække noget.

Alle disse ting skal komme fra i dig. Det må være din kerne personlighed. Du kan ikke have en bestemt hobby, fordi du tror, det vil tiltrække piger. Du behøver ikke vælge en major i skole, fordi du tror, piger vil blive imponeret. Du behøver ikke påvirke en udgående personlighed bare for at hente pigerne. Du skal være nogen / noget.

Du må gerne selv. Du må gerne din egen virksomhed. Det bør ikke betyder noget for dig meget, hvis du er alene. Du bør være i stand til at underholde dig selv og være tilfreds med din egen stræben.

På samme tid, at du er tilfreds med at være alene, at en lille grad, du gerne andres selskab. En mand formodes at være lidt af en enspænder, men ved, hvordan man omgås.

De mindre følelser du viser, jo bedre. Opbevar altid noget i reserve. Altid have en smule mystisk. Altid være lidt uforudsigelige. Med erfaring skal du lære at være mystisk uden at være mærkeligt eller uforudsigelig uden at være ustabil eller flyvsk.

Du bør ikke forfølge kvinder. Hvis du har den tankegang, at du forfølger kvinder, eller forsøger at komme ind i en bestemt kvinde bukser, vil du tabe.

I stedet bør du have den holdning, at en kvinde vil være et dræn på dit liv, vil hun blive liggende snyd hjerteskærende rappenskralde, og hun vil lyve, snyde og bryde dit hjerte, indtil det modsatte er bevist. Bemærk bevist ord.

Kvinder har ikke indse, at de lyver. En kvinde kan slå op med dig, skal gå ud af døren med sin nye kæreste, ser du firkantet i øjnene og sige "Jeg elsker dig", og mange mænd vil ikke kun tro hende, men du kan være sikker i troen på, at hun vil vende tilbage til dem.

Igen, bør du ikke forfølge kvinder. Da hun (hvem hun er) finder dig tiltrækkende, hun vil forfølge dig, men en person kan ikke gennemføre noget, medmindre det er på tilbagetog. Du skal synes at trække sig tilbage.

Advance ganske lidt, så tilbagetog. Når en kvinde ser dig og kan lide, hvad hun ser, meget ofte fordi du ikke synes at lægge mærke til hende, hun vil finde en måde at møde dig. Hun vil finde en måde at tale med dig. Hun vil finde en måde at komme ind i dit liv. En kvinde i nutidens samfund vil forfølge.

Du bør overveje at enhver kvinde, du ser som en potentiel, og tage dem alle på tilfældige datoer. Gør det af reglerne.

Særlige tid / sted / aktivitet datoer weeknights. Kiss tæt ved den anden dato. Være mystisk. Være en gentleman, stavet blid-MAN. Lær de subtile taktikken med at få alle de rigtige bevægelser, men de resterende følelsesmæssigt flad. Der er ikke forventninger. Hvis en kvinde ser dig, og kan godt lide, hvad hun ser, vil hun forestille sig at være i et forhold / køn / ægteskab hurtigt nok.

Erfaring er den bedste lærer. Den eneste "fejl" er en, som du lærer noget, men du skal gøre disse fejltagelser.

Der er ingen genveje, skal du betale din afgifter, skal du gøre livet fejl. Heldigvis har du dette site og hvad 'metode' du gerne hjælpe dig med at lære af disse fejl. Men igen, der er ingen reel genveje, skal du lave fejl.

Du skal gøre nar af dig selv mindst en gang, måske mere, i dit liv. Du skal have dit hjerte seriøst brudt mindst én gang i dit liv, måske mere. Du skal dato mange kvinder. Du skal dato rigtig mange kvinder. Du skal prøve at være glatte, skal du forsøge at være en 'spiller', skal du forsøge at få hende til at starte processen med at forsøge at fange dig. Hvis hun ikke gør, skal du dumpe hende og bevæge sig på meget hurtigt.

De fleste mænd i verden i dag, er chumps.

Hollywood-film, litteratur, kunst, medier, vil alle blive arbejder imod dig. Hvis du gør det korrekt, vil dine venner ringer til dig en kvinde hater eller sige, at du også er krævende. Hvis du bryde det af med en kvinde, fordi hun er en selvoptaget, b * tch, men hun ser ud som Kylie Minogue, vil de sige, at du nødder. Hvis du gør det korrekt kvinder vil i første omgang ud til at håne dig.

Men hvis du gør det rigtigt, vil kvinder have en lille stemme indeni, at piques deres nysgerrighed og finde dig uimodståelig på trods af sig selv. Og de vil forfølge dig. Men de vil også prøve dig utrætteligt for at se om din er blot en handling.

Usikre mænd dato smukke kvinder først og fremmest til at imponere deres venner. Usikre mænd ønsker trofæ kvinder først og fremmest at give sig til at se bedre. Usikre mænd ønsker at køre varm sportsvogne at imponere deres venner eller at afhente kyllinger. Usikre mænd ønsker swoopy motorcykler til at imponere deres venner eller afhentning kyllinger.

Rigtige mænd på den anden side, dato kvinder, der er gode kammerater, der virkelig slå dem, fordi de er interessante og attraktive. Udseende er meget vigtigt, men ikke det vigtigste.

Rigtige mænd har sportsvogne, fordi de nyder at rode med dem i weekenden ud over at være sjovt med en kvinde. Rigtige mænd har swoopy motorcykler, fordi de tilhører en motorcykel klub, elsker at arbejde på dem eller race dem ud til lejlighedsvis at give en pige en Joyride.

Den bedste pige for dig, er en, der kunne kaldes 'cute' med et anstændigt organ, og generelt er tilfredse personlighed - og være åben for hende, der ankommer i dit liv. Mange fyre er så hensigtserklæringer på udkig efter denne fantastiske diamant, de ikke se den kurv af perler på deres fødder.

Den sundeste tankegang, at du har, er, at den smukkere pigen, det værre, hun vil være, men kun så du ikke bliver blændet, når nogen yndig, men mindre glamourøse kommer.

Lejlighedsvis vil du se nørdede gymnasium fotos af folk som Paris Hilton, eller Tara Reid, og dette bør være en uddannelse for dig. Den smukkeste kvinde i dag kunne ligne en tudse i morgen, og vice-versa.

Hvis en pige nogensinde "disses" dig, kalder hende om det samme. Være diskret men lad hende vide, du lige har hørt eller set noget, du ikke kan lide, og det vil ikke blive tolereret. Hvis hun fortsætter, dump hende.

Hvis du kører i din bil, kør ind til siden, og spørge, om hun ønsker at komme ud nu. Må ikke under nogen omstændigheder tolerere Dissing, spil, sætte-og nedskrivninger eller lignende. Hvis hun er ab * tch og går væk, fordi du kaldte hende om det, desto bedre for dig. Du komme af med hende.

Hvis hun bare er test dig, kan hun gå væk, men hun kommer tilbage. I begge tilfælde skal du lade hende gå og ikke se tilbage. Hvis hun forlader, god. Hvis hun ikke kommer tilbage, vil hun have endnu mere respekt for dig. Uanset hvad, stå op for dig selv, og nogen af delene i det lange løb du vinder.

På alle tidspunkter, skal en kvinde tror, at du kan gå væk fra forholdet og ikke se tilbage. Hun må tro, at du passer på forholdet mindre end hende.

Hvis du er i et forhold lige nu, og din kvinde tror hun fik du den korte curlies, du har brug for at dumpe hende og få en ny pige. Det er bydende nødvendigt at starte korrekt, ellers vil det aldrig være i din favør. Den, der bekymrer sig mindre, har den største effekt. Altid.

Går tilbage til tidligere arbejdspladser eller veninder er en taber proposition.

Den pige, du drømmer måske ikke den pige, du drømte om. "Kærlighed ved første blik" er farlig.

Pigen af dine drømme vil forfølge dig og der vil være nogen tvivl om det, syntes også selv om du i første uinteresseret.

Den rigtige pige for dig, vil snart vise sig let at snakke med. Hun vil overraske dig med, hvordan interesseret i dig, hun virkelig kan være. Det vil gradvist, meget gradvist gå op for dig, at du ikke behøver at være på din bedste opførsel hele tiden.

Hvis alt dette tilsyneladende for meget for dig at huske, at du ikke er der endnu, men tager trøst i det faktum, at du er på rette spor, du besøger det rigtige sted, at læse de rigtige materialer og er simpelthen i færd . Det er en proces.

El 50% de los hombres brit�nicos de selecci�n grande de la TV sobre el sexo