torsdag den 11. februar 2010

Hvordan man forholder sig til


Dagens indlæg handler om, hvordan du forholder dig selv til verden omkring dig. Du kan se dette som, hvordan man forholder sig til Gud og hans / hendes skabelse. Også hvordan din mentale opfattelse af dit sted påvirker din succes med dating og relationer.

Jeg vil gerne starte med at citere fra den første linje i det 5. punkt i kapitel 7 fra "The Science of Getting Rich" af Wallace hagelapper. For dem som ikke har læst mine tidligere indlæg, tror jeg, at den mentale holdninger og justeringer, der anbefales i den bedstsælgende klassiske, The Science of Getting Rich, gælder for alle aspekter af livet - Hvis du har lyst til at lykkes, der er.

"For det første, du mener, at der er en intelligent stof, hvorfra alle ting videre."

Tilbage i begyndelsen af det 19. århundrede mange forfattere skrev med temaet "science" - dvs alle deres skriverier tilkendegivet, at de havde deres materiale ned til en videnskab. dvs Det var videnskabelige. Imidlertid har denne bog inspireret mange mennesker til at gøre deres millioner. "Tænk og Grow Rich" det evige klassiker var inspireret af denne bog. Bibelen siger, i Apostlenes Gerninger, "Vi lever og færdes i erindringen hos Gud". I den indiske mytologi den guddommelige Væsen 'drømme' universet i stand. I dag videnskab har vist, at sagen reagerer på den observatør, og at alt ser ud til at være lavet af de samme ting som oversættes til matematik med Einsteins berømte ligning E = mc2. Nu mange forskere taler om Intelligent Design i modsætning til tilfældig chance for at prøve og forklare deres observationer.

Du kan dog se på det faktum er, at hvis vi ser på vores omgivelser, som forbundet og som reagerer på vores egen energi eller et system af overbevisninger begivenheder ser ud til at ske for at kontrollere dette.

Wallace hagelapper spørger dig, som et første skridt, til at acceptere, at alt omkring dig og dit forhold til, men du opfatter Gud, er forbundet med hinanden og er opmærksom på dig og reagerer på dig. for eksempel; Ja, vi ødelægger miljøet med vores forurenende stoffer, ville det være lidt eskapistisk ikke til - se - at. Hvordan det skal gribes an, er en anden sag.

"For det andet, du mener, at dette stof giver dig, hvad du vil"


Jeg kom ind på sammenkobling af det sidste segment, så nu er det tid til at fokusere på, hvordan det påvirker dating og relationer. Har du anser dig selv for at være alene? Kæmper for at overleve? Kæmper for at møde folk? hvis dette er din holdning så er det også den stemning, du vil give ud, når spørger en pige ud på en dato, det vil sige at du er desperat, er du kæmper på kærlighed og relationer.

På den anden side, hvis du føler at du bliver støttet af universet / Gud, så vil du føle dig rolig og afslappet, og ikke lægge for meget vægt på en enkelt person. Dette kommer på tværs af (især til en kvinde), og du vil blive opfattet som easy going og sjovt at være ca.

Hvis du kun fokusere på en person i en trængende måde, så vil dette få dig til at komme ud som desperat og trængende ... Det betyder også, at du fortæller Gud / universel stof, at du ikke har tillid til, hvad der vil blive bragt til dig ... Men hvis du virkelig stoler på, at glade og opfylde dating og forholdet oplevelser kommer til dig derefter hver dating erfaring vil være en tid til at lære og have det sjovt. Hver dag bliver en tid, hvor Gud er at bringe dig tættere på dit mål ... som i dette tilfælde ville være en succes i dating.

Husk, hvad du føler for verden omkring dig og de mennesker i det kommer på tværs, når du forholder dig til mennesker. Hvis du ikke kan føle sig godt så er du nødt til at arbejde med dig selv. Jeg anbefaler regelmæssig meditation en god hypnoterapeut (læs 'dyre og velrenommerede') til at hjælpe dig med at komme tilbage til dig selv.

E 'permesso Lie To Your Data?