onsdag den 1. juni 2011

De Do's og don'ts af burnishing En Online Image


Af Carolyn Davis

Han beskriver sig selv på en dating hjemmeside som en 5-mund-10-tommer, 45-årige Fiskene, der er afslappet, slagfærdig, og søger at "finde en ven, og se hvor det går." På Facebook, siger hun Hun deltager Penn State, taler fransk, og "Ligesom de fleste ting, jeg bedre personligt."

Er hun flydende, eller bare hævder kredit for at vide et par ord? Hvis Mr. Fiskene blev sløve og hyper, ville han fortælle dig?

Når det kommer til at præsentere dig selv på nettet, mulighederne er uendelige for at håndværk den perfekte personlighed - uanset om dit mål er at skabe en realistisk selvportræt eller hengive sig til en lille personlighed primping.

Måske har du uddybe en beundringsværdig kvalitet og skjule andre, der er mindre tiltrækkende. Du kan justere din alder eller bruge en skærm navn eller persona, der kaster en mindeværdig - hvis ikke helt sandfærdige - billede.

Overraskende, siger eksperter fleste mennesker ender portrætterer sig selv på en måde, der er tæt på, hvem de virkelig er. Men alt fra, hvornår og hvorfor mennesker post Facebook-opdateringer til hvad billeder, de viser vil påvirke hvordan outsidere opfatter dem. Der er endda en hel industri af fagfolk, som specialiserer sig i manøvrering online optrædener.

"Brug nye medier, mennesker engagere sig i selektiv selvfremstilling," siger Joseph Walther, som studerer, hvordan internettet påvirker mellemmenneskelige relationer som en Michigan State University kommunikation professor.

Folk er blevet meget behændig og dygtig til at udnytte kapaciteten inden for nye kommunikationsteknologi for at optimere præsentationen af ​​dem selv. "

Og med et så stort publikum - Facebook rapporter mere end 500 millioner aktive brugere, mens omkring 16 millioner amerikanske voksne bruge dating eller andre sociale netværk websites - der ikke ønsker at blive set i det bedst mulige lys?

Det betyder alt fra aktivt at overvåge din "ven" tæller på Facebook (en undersøgelse Walther hjalp adfærd konstateret, at folks sociale appel var højest, når de havde omkring 300 venner, mere synes uoprigtig) til skønsomt plukke dine præferencer i bøger, bands, politik, og årsager.

"Jeg tror, ​​der er presset af at skabe noget fyndige og sjovt," siger Julie Reimer, en 39-årig Philadelphian, der har en Facebook-konto.

Det kunne være årsagen bag stillinger sendt af venner fra barer eller koncerter på weekend nætter. De bærer en underliggende budskab, Reimer regner, at "jeg er ude og ca. Jeg er ikke sidder hjemme på en fredag ​​aften på Facebook. "

Nogle gange er opdateringer til formål at få en reaktion - "Jeg havde den værste dag nogensinde" kan sigte på at drage sympati.

Reimer lever ikke af op-og nedture i Facebook - hun bruger dem ikke meget i disse dage - men hun har fanget sig selv at tænke over, hvordan hun kommer over på hjemmesiden. Der er en følelse af tilfredshed, siger hun, da hun stillinger en opdatering, og mange venner kommentere den.

Det er svært at trække ud meget mere manipulation end på Facebook, især hvis det virkelige liv venner set din side. Hvis du krav på, at shopping er en ødsel aktivitet, for eksempel, den ven, der bare gik på en tilbringe bender med dig i centeret ved bedre. Hun vil sandsynligvis ikke kalde dig ud online, men du vil blive fanget i din sandhed-tweaking.

I denne alder af mobiltelefon-kameraer, kan selv bekendte afsløre en løgn.

Siger Me 2,0 forfatter Dan Schawbel: "Måske 10 år siden kunne man slippe af sted med at stjæle slik fra en baby, men nu kan folk tage en mobiltelefon foto og du vil blive kendt som slik-stjæle fyr."

Det samme kan ikke siges om dating websites, hvor mulighederne vrimler at skræddersy dit billede, herunder ved noget så subtil som dit valg af et kaldenavn.

Ifølge britiske forskere, er mænd tiltrukket af skærmnavne, der tyder på fysisk tiltrækning, mens kvinder gerne skærmnavne at hentyde til intelligens. Der lover godt for "Knighttakesqueen2" af New Jersey, men måske ikke så meget for "U talkin til mig" i Downingtown og "SillySunflower 18" i Pottstown.

Men konstateringen af, at nogen speciel via en dating hjemmeside ikke er sikret ved udspekuleret løgn, siger Evan Marc Katz, 38, en dating coach i forstæderne Los Angeles og grundlægger af E-Cyrano.com, en dating profil-skrivning service.

Store løgne sabotage chancerne for en langsigtet relation, siger eksperter. Den kvinde, du mødte online måske have mødt dig til middag, fordi hun kunne lide din online-liste over "foretrukne" filosoffer (du nemt slap Bart Simpson). Men du er busted det øjeblik hun spørger din mening om Kierkegaard og du svarer med at tale om Eagles 'offensiv linje.

Nøglen til online dating succes er at vide, hvordan man skille sig ud fra alle de andre soul-mate-søgere.

"De fleste mennesker er ikke udstyret til at forstå, hvordan man med succes differentiere sig," siger Katz, der vurderer at han har skrevet mere end 1.000 online dating profiler.

Kan du fortælle sandheden ved at give en kedelig liste over dine kvaliteter, men at "der ikke betyder noget", når det kommer til dating - du skal bare lyde som alle andre. "Jeg kan lide cykling, vandreture, musik, film, rejser," Katz rasler ned fra erindringer om profiler tidligere, knap tager et åndedrag, før du fortsætter, "Jeg leder efter min bedste ven og partner i kriminalitet for en levetid på latter."

Efter klienter udfylde et detaljeret spørgeskema for at give Katz en fornemmelse af deres personlighed, han hjælper dem beskrive sig selv i det bedst mulige lys.

"En fotograf ikke sætte en maske på dit ansigt, hvis du er grim. En fotograf vil lys du godt, bruge en god linse fra en smigrende vinkel, "siger han. "Jeg er fange folks essensen i deres ord -. Bare ord, de ville ikke have overvejet at benytte"

Dresher hjemmehørende Lisa Taxin Pørtner brugte E-Cyrano til at skrive en profil hun udstationeret på match.com. Selvom hun kortvarigt dateret sin kommende mand, før du tænder til E-Cyrano (han havde ikke ringe igen efter et par datoer), da han så sin nye profil, skrev han at fortælle hende "store essay."

Mange flere mænd kontaktede hende efter hun udstationeret sin E-Cyrano profil, der var et skift fra, da hun skrev sin egen essay - og eksperimenterede med sandhed-telling. "Jeg fandt, at når jeg opført mig som 37 eller 38, fik jeg ikke meget respons." Hun fik mail, men når hun markeret en yngre aldersgruppe.

Erik Deckers, 43, er en Indianapolis-baseret ghost blogger og forfatter til Branding Yourself: Sådan Brug Social Media til at opfinde eller genopfinde sig selv.

Han hovedsagelig beskæftiger sig med internet billeder til erhvervsmæssige formål. Ligesom virksomheder, fremmer Deckers enkeltpersoner til at skabe et billede for sig selv, så når potentielle arbejdsgivere høre deres navn, de tror lyse, selvhævdende, kollegialt. Det handler om at skabe en personlig brand.

"Vi opfordrer ikke lyve," siger han. "Det handler om at være hvem du ønsker at være. Hvis du ønsker at være venlig, omsorgsfuld, og hjælpsomme, forhåbentlig er du denne person i det virkelige liv. Du ønsker ikke at præsentere dig selv som venlig og omsorgsfuld, hvis du er en idiot. "


mandag den 30. maj 2011

Dating Vellykket efter skilsmisse


Af Kristen Houghton

Når du er en del af gifte par, du aldrig tænke den frygtede "D" ord - skilsmisse. Men med én ud af fem ægteskaber ender i separation eller skilsmisse, er sikkerheden, vi finder i at være et par spinkel. På et tidspunkt nogen af ​​os kan finde os selv stak, ufrivilligt, til den fraskilte personens dating spil.

Hvad gør vi, når vi ikke længere en del af et par? Hvad sker der, når "vi" vender tilbage til "mig?" Hvordan du står over for udsigten til at sætte dig selv på skærmen derude igen? Kan du formår at gøre dette post-ægteskab dating succes? Du kan og du vil.

Først og fremmest spørge dig selv, hvis du virkelig klar til at starte dating igen. Farende ind i nogen sammenhæng blot at undgå at være alene er ikke til gavn for nogen, og vil sandsynligvis ende i en katastrofe. Giv dig selv tid nok til at sørge slutningen af ​​en relation, før du bliver involveret i en ny.

Hvis du beslutter, at du ønsker at begynde dating du nødt til at se på hele pakken du præsenterer som dig selv. Du er ikke den samme person du var før ægteskabet. Følelsesmæssigt og mentalt du ved, du har ændret. Du har modnet, levede nogle, tilføjet nye dimensioner til dit liv, og har en god idé om, hvem du er. Det gør dig bedre og mere in-harmoni med dit væsen.

Hvad med fysisk? Kan du lide hvad du ser i spejlet eller er det tid til en forandring? En ny frisure, ny makeup og tøj kan gøre dig og se godt ud og tilføje en følelse af, at du er ved at blive en ny, forbedret dig. En god motion og ernæring program kan gøre underværker for din holdning samt dit helbred. Hvis du tager vare på dig selv det viser, hvordan du får vist dit liv og dine relationer med andre.

Overvejer du en større ændring i dit udseende? En dokumentarfilm luftet et par år tilbage nævnes, at flere fraskilte kvinder, og et stigende antal fraskilte mænd, søgte de tjenester af kosmetiske kirurger end nogensinde før. De var ivrige efter at komme ind i dating spillet ser så godt, som de overhovedet kunne. Et advarende ord om at gøre fysiske ændringer: Uanset hvad du vælger at gøre, bare være sikker på at være rimelig og ikke gøre noget drastisk. Start med små ikke-kirurgisk ændringer, de kan være alt hvad du virkelig har brug for.

Tjek din mentale indstilling. Er du bitter og vred over skilsmissen? Hvis du er, begynder at foretage indstilling justeringer, som vil hjælpe dig med at at en del af dit liv i et område, der ikke vil påvirke din nutid og fremtid. Det hedder "fortiden," for en grund. Bevæger sig fremad med dit liv betyder, at du har lært af dine tidligere og nu værdiskabende en glad nutid og fremtid.

Vær tro mod dig selv. Nu er et godt tidspunkt at tænke over, hvad du ønsker og behøver ud af et nyt forhold. Være helt ærlige omkring dette. Selverkendelse er noget du behøver at gøre, før du igen ind i dating scene. Når du er klar til dato, beslutter de bedste steder for dig at socialisere. Lav en liste over dine interesser, så du finder ligesindede folk. Lad venner vide, at du er tilgængelig til at møde nye mennesker og begynde dating.

Dating med succes efter en skilsmisse, afhænger af hvilken type forhold, du leder efter, og hvordan du vil have din fremtidige liv at være. Tag din tid og begynder langsomt at dyrke dit nye liv. Husk, at du ønsker det skal være en glad og opfylder et. Dating nogen nye bør øge alt hvad du ønsker livet skal være.


Kvinder Ligesom Dating Mænd har flere Anliggender


Her er din licens til flirt mere. En overraskende ny undersøgelse fra University of Texas, har Austin konstateret, at kvinder har en særlig forkærlighed for mænd der har flere kaster med andre kvinder i stedet for at have en homoseksuel affære.

Samtidig er mænd dobbelt så tilbøjelige til at tilgive kvindelige partnere, der snyder dem for en lesbisk partner snarere end snyd dem til en anden mand.

Ifølge undersøgelsens resultater, offentliggjort i tidsskriftet 'Personlighed og individuelle forskelle,' mænd er okay med deres kvindelige partners utroskab, medmindre og indtil det er for en anden pige. Men kvinderne er mindre tilbøjelige til at tilgive og glemme deres kærester, som dumpe dem til en anden fyr.

Undersøgelsen giver en ny indsigt i de psykologiske tilpasning bag mænds og kvinders ønske om en seksuel partner. Mens mænd ønsker en række partnere, kvinder længes efter et dybt engagement i parforhold.

"En robust jalousi mekanismen aktiveres hos mænd og kvinder af forskellige typer af signaler dem, der truer faderskab hos mænd, og dem, der truer nedlæggelse i kvinder," sagde Jaime Confer, ledende forfatter af undersøgelsen og en ph.d.-kandidat i evolutionær psykologi.

Undersøgelse oplysninger

For at nå resultaterne af undersøgelsen viser, giver sammen med sin far, som blev gennemført Mark Cloud, en professor i psykologi ved Lock Haven University i Pennsylvania, en undersøgelse.

Til dette formål, vurderes de 700 collegians og bad dem om at forestille sig, hvis de var i en begået seksuelle og romantisk forhold med en person i tre måneder. Deltagerne blev derefter spurgt, hvordan de ville reagere på deres partners utroskab.

Mens nogle deltagere fik at vide, at deres partnere var utro med en anden mand, mens andre at vide, at deres partnere snydt dem for en anden kvinde. Ligeledes var nogle at vide, at deres partner havde en affære, mens andre vide, at de havde flere anliggender.

Undersøgelsens resultater

Uanset antallet af partnere eller antallet af slynger, blev det konstateret, at mænd var 50 procent mere tilbøjelige til at fortsætte dating kvinder involveret i et homoseksuelt forhold, og 22 procent mere tilbøjelige til at date en kvinde, der dumpede ham for en anden mand.

Omvendt, kvinder viste en 28 procents sandsynlighed for dating mænd, der har haft heteroseksuelle forhold, og 21 procent sandsynlighed for at bo med mænd, der havde en homoseksuel affære.

Ms Confer tilføjede: "Disse resultater er endnu mere bemærkelsesværdigt, idet homoseksualitet holdning undersøgelser viser mænd har mere negative holdninger til homoseksualitet og til at være mindre gunstigt for borgerrettigheder for par af samme køn end kvinder."

"Men denne generelle tendens for mænd viser lavere tolerance over for homoseksualitet end kvinder er vendt i den ene fitness-styrke situationfemale homoseksualitet."

Forskere forklarer, at en sådan adfærd kan eksistere, fordi mænd se kvinder, som er i stand til catering til andre kvindes behov som mere seksuelt ønskeligt.

"En sådan affære kan ses som et tegn på utilfredshed med det nuværende forhold og en optakt til eventuel nedlæggelse." Deltagerne blev også spurgt af resultaterne af det virkelige liv utroskab oplevelser.

"Resultaterne spejlet de af forestillet utroskab scenarier med mænd betydeligt mere tilbøjelige end kvinder til at få afsluttet deres faktiske forhold efter en partners heteroseksuel affære," sluttede hun.