torsdag den 22. september 2011

Fordele og ulemper af dating dine kolleger


Hvem vil du henvende sig til, når du har brug for rådgivning? Hvis en neutral sparringspartner er, hvad du har brug for, e-mail os! Vi er her for at hjælpe dig med at holde et niveau hoved og et åbent hjerte på livets bumpet vej til lykke.

Dating i high school og college er så let. Du tænker måske ikke så mens du er der, men tro os, der har en udvalgt gruppe af kandidater, gør at finde nogen til dato uendeligt lettere. Alle er på samme alder og af samme tankegang.

Når kollegium slutter, dating svært begynder. Du er ikke længere omgivet af hundredvis af valgmuligheder. Så hvor vil du gå for at mødes med nogen? Barer er de første valg, men det bliver gammelt og klamt efter et stykke tid. Blind datoer er ikke alle de er revnet op til at være. Hvilket efterlader internet dating, og, ja, du ved, hvordan vi føler om det.

Så hvad med de prøvede og sande kontor romantik? Er det noget for at undgå som pesten, eller er din kommende ægtefælle sidder et par sengebåse væk?

Krystle mener, at arbejde er et godt sted at møde nogen. Indrømmet, hun ikke har en masse erfaring med dating i denne indstilling.

Hun finder intet galt med dating nogen på arbejde, så længe det er passende, og du ikke overtræder nogen HR regler. Efter alt, er det kun naturligt at blive interesseret i nogen, du ser hver dag og har et godt samarbejde med. Faktisk kan den måde, du arbejder sammen være en god indikator for, hvordan du ville opføre sig i et forhold.

Hvis du ikke har en masse muligheder for at møde mennesker uden for arbejdspladsen, så arbejdet er så godt et sted, som enhver. Hun vil dog råde dig videre med forsigtighed. Arbejdsplads romance bør aldrig blande sig med ens job. Det bør aldrig være alt for indlysende, at du har et forhold med nogen. Det er personligt og bør holdes på den måde.

Erin har en regel, når det kommer til kontor romance: Det er en no-no. Efter et forhold endte dårligt med en kollega, Erin lovede sig selv at hun aldrig ville tidspunkt nogen i hendes kontor igen.

Mens der i forholdet, du konstant har det på dit sind, at du ikke ønsker nogen skal finde ud af. Det bliver meget svært at fokusere på regneark og e-mail, når du tænker på den anden person, eller se dem passerer dit aflukke. Glem alt om at sidde i et mødelokale med vinduer. Har du nogensinde prøvet at holde masken, når din betydelige andre holder gå forbi med et smørret grin på deres ansigt?

Hvis du fortsætter med dating efter en eller begge af jer gå videre til nye job, vil det være fint for dig i det lange løb. Men hvad sker der, når du bryder op, mens du er begge arbejder for samme firma? Du kan ende op som Erin, da hun brast i gråd, hver gang hendes ex-kæreste gik forbi eller nogen nævnte hans navn. Det ser ikke godt at din chef, når du pludselig ikke kan arbejde på et projekt med denne person.

Uanset om du tror det er en god idé eller et mareridt venter på at ske, foreslår vi, at du fortsætter med forsigtighed. Må ikke køre sammen til arbejde eller til stadighed have frokost datoer som du kun vil trække mere opmærksomhed på jer selv.

Hold dine personlige forhold adskilt fra dit arbejde forhold, som du ville gøre med en person, du gjorde ikke arbejde med. Vores fornemmelse er, at du vil ende op med hvem du skal ende op med i det lange løb, uanset om de er en medarbejder eller ej!

Hogyan érezze magát Nagy Amikor körül


tirsdag den 20. september 2011

En fantastisk smuk kvinde


Jeg fandt denne teknik til at være en stor en til at afhente kvinder.

Gå op til en kvinde, som du finder attraktive. Indstillingen er irrelevant. Og sige til hende med et smil:

"Undskyld mig, men jeg kunne ikke lade være med at lægge mærke til dig, mens du går her. Jeg ønskede at fortælle dig, at du er en fantastisk smuk kvinde."

Derefter vente på et svar, som i 95% af alle tilfælde er en blanding af lamslået blandet vantro ind med rødme og umiddelbare som mod dig.

Jeg synes, at det meste af tiden det er alt du har at sige, og kvinden vil gøre de fleste af de taler, og presset er slukket dig. Kvinden vil frit fortsætte samtalen med dig.

Ved hjælp af denne teknik jeg har været i stand til at score flere numre og datoer end nogen anden måde. Følge op på de indledende bemærkninger om, hvor stor hun ser ud og hvor meget du er tiltrukket af hende. Så fortæl hende, at du ville elske at se hende til en drink eller et måltid. Få hendes nummer.

Jeg synes det virker af følgende grunde:

* Det er modige, og kvinder som mænd, der tager risici.

* Det er ærlige og til det punkt. De ved hvor de står med dig.

* Hvis de er tiltrukket af dig, som fortæller dem, du finder dem smukke vil befri dem fra deres frygt for afvisning af at blive tiltrukket af dig.

* Det får dem til at føle godt med sig selv.

* Det lader dem vide, at du kan lide dem. Folk kan lide dem som kan lide dem.

Prøv det på de næste 20 kvinder, som du ser, og du vil blive overrasket over resultaterne.