torsdag den 21. januar 2010

Som Online Dating Sites nyhedsværdi Wears Off-line Dating bliver mere rentabel og populære


Marketdata Enterprises Inc., en førende markedsposition forskning firma, har udgivet en ny 232-siders rapport med titlen: Den amerikanske Dating Service marked. Undersøgelsen viser dybtgående status rapporter og analyser af uafhængige matchmakere, dating websteder, kæder og franchise, radio datelines, printe personlige annoncer og singler publikationer. Undersøgelsen anslår industriens indtægter, tendenser, og konkurrent profiler fra 1991 til 2008 Forecast.

Der er 90 millioner singler i Amerika, og online kontaktannoncer websteder som Match.com, Yahoo! Personals og eHarmony har bragt matchmaking i "mainstream" siden 2001. Imidlertid ser vi nu den første bølge af skilsmisser af mennesker, der fandt deres Soulmates online og forbrugerne er ikke tilfredse med nøjagtigheden af online-profiler. Statens lovgivere er ikke tilfredse heller. Der er regninger foreslået, eller indtil i IL, TX, FL og VA, til at kræve, dating-tjenester til at oplyse, om de udfører baggrundstjek. Dette er blevet en kontroversiel kamp. Nyhedsværdien af online dating er slidt og øget omsætning for de 850 + hjemmesider drift er faldet drastisk til kun 4,5 procent sidste år, mod 47 procent i 2003.

"Indførelse eller dating services markedet vokser kun 3,7 procent om året i USA, men ikke alle segmenter af markedet klarer sig lige godt. Industrien er grundlæggende selvregulerende. Dette har udviklet sig til en global virksomhed, der forgrener sig ud over de Forenede stater. USA er stadig det største marked, men det er mættet og uudnyttet potentiale, synes at være i Europa, samt etniske og hobby-baserede nichemarkeder. "ifølge Marketdata's Research Director, John LaRosa.

(Kilde - Marketdata Enterprises Inc. pressemeddelelse på PRWEB.Com

Kaspersky Internet Security 6,0


onsdag den 20. januar 2010

FDA giver silikonebrystimplantater tilbage på markedet


Amerikanske kvinder igen vil være i stand til at få brystimplantater af silikone til genopbygning og forbedring, efter en kontroversiel beslutning meddelte sent fredag ved den føderale regering.

Nu kvinder i alle aldre, der ønsker silikoneimplantater til genopbygning efter kræft operation eller på grund af svær brystet abnormaliteter, såvel som kvinder, 22 eller ældre, der ønsker elektiv bryst-ekstraudstyret procedurer, kan få enheder.

â € œIt er rimeligt at konkludere, at de er sikre og effektive, sagde â € Dr. Daniel Schultz, direktør for Center for Hjælpemidler og Radiologic Sundhed på de føderale Food and Drug Administration.

Schultz advares kvinder til at studere komplikationer og at være klar over, at enheder med størst sandsynlighed vil skulle udskiftes mindst én gang i en womanâ € ™ s levetid, fordi de kan hærde, brud eller lækage.

Komplikation satser, samt undersøgelser foretaget af to producenter, Mentor Corp og Allergan Inc., både Californien selskaber, der har modtaget godkendelse til at sælge implantater, vil være tilgængelig på FDA's hjemmeside, www.fda.gov / cdrh / breastimplants . FDA vil fortsætte med at overvåge implantater i 10 år og deler sine resultater på sit websted og med regelmæssige offentlige høringer.

For at være sikker på, at implantaterne donâ € ™ t lække, kvinder har brug for at gennemgå bryst magnetisk resonans test tre år efter implantat kirurgi og derefter hvert andet år, FDA anbefaler. Implantat brud ofte er tavs, Schultz sagde, og ukendte kvinder og deres læger.

Beslutningen er en stor turnaround af FDA, som har studeret de produkter, da det er forbudt deres salg i 1992. Siden da har kun lille antal kvinder fået silikoneimplantater gennem kliniske undersøgelser, hovedsagelig på akademiske centre. I deres sted, tilbød læger saltvand implantater, salt-vand-fyldt udstyr betragtes som sikre, men som var tilbøjelige til at ringe i vandet, især i tynde kvinder.

â € OEI føler sig trygge disse er sikre, og itâ € ™ s kommer til at tilføje en anden vigtig mulighed, sagde â € Dr. Paul Izenberg, en Ann Arbor plastikkirurg med St. Joseph Mercy Hospital, Superior Twp.

Han sagde, at enhederne er mere holdbart end implantater af 80'erne i forbindelse med problemer fra gigt til muskelsmerter. â € œItâ € ™ s virkelig en helt anden bold game.â €

Dr. Sidney Wolfe, direktør for Public Citizenâ € ™ s Health Research Group, og Sybil Niden Goldrich, en californisk brystimplantat patient, sprængte FDA beslutning.

Goldrich sagde, at Bush-regeringen forsøger at sætte enheder tilbage på markedet, før et Demokratisk flertal i Kongressen tager over i januar.

Wolfe sagde hans råd til kvinder er â € œdonâ € ™ t bruge dem, de arenâ € ™ t safe.â €
Den nationâ € ™ s to største plastikkirurgi læge grupper uenige og godkendt returneringen af enhederne.

Indtil begyndelsen af 1990'erne,-Midland baseret Dow Corning Inc. var nationâ € ™ s største brystimplantater producent. Det er erklæret konkurs i 1995 midt i tusindvis af retssager, at kvinder stadig er med påstand om betaling for. Rettens tilsyn så mange som 360.000 fordringer kan kontaktes på 866-874-6099 eller gå til courtâ € ™ s websted, www.dcsettlement.com.

På fredag, udgivet Dow Corning en erklæring om, at selskabet var â € œpleased, at de videnskabelige beviser leda € FDA til at returnere udstyr til kommercielt salg. Men det har ingen planer om at genindtræde i markedet.

Hvorfor du vil aldrig blive rig studerer afrikanske feminisme i det 19. århundrede