fredag den 15. april 2011

Hvorfor Tjeklister er dårlige idé, når du er single og dating


Når dating, det er fristende at lave en skabelon for Mr. eller Ms Right.

Hun vil have en veldefineret karriere, lange ben, blond hår og en forkærlighed for caféer.

Han vil have stærke arme, dejligt tænder og et ønske om at rejse.

Lyder godt på papiret, right?

Men her er problemet med denne metode: Ved honing ind på, hvad du tror, ​​du ønsker, begrænser dig dine chancer for kærlighed. Med en omskrivning af den tidligere forsvarsminister Donald Rumsfeld, der er ukendte ubekendte i krig - og også i kærlighed. Du kan ikke vide, hvad du vil, indtil du støder på det.

Som et resultat, skal singler åbne sig op for mulighederne for kærlighed. Begrænsning dig selv til en vis "type" kun forestalls din happy ending.

Der er mange grunde singler klamrer sig til en checkliste, når dating. Det tilbyder en følelse af kontrol i en ellers forvirrende oplevelse, og det kan være en buffer mod tidligere gør ondt, også. Vi tænker ting som:

â € ¢ Jeg vil ikke være sårbare igen.

â € ¢ Jeg vil gå videre fra, hvad der fungerede ikke i fortiden ved at beskytte mod det i fremtiden.

â € ¢ Siden min sidste elendig kæreste var en atlet, vil jeg aldrig date en jock igen.

â € ¢ Fordi min ex-kæreste familie var sådan et mareridt, er det kun børn fra nu af.

Selvfølgelig har alle bagage, når det kommer til parforhold. Det er afgørende at efterlade misbrug eller usunde mønstre ved at blive bevidste om dem, eventuelt går til behandling og arbejde for at undgå at komme i samme skure. Men er en persons højde, atletiske interesser eller karriere virkelig det vigtigste?

Det er, hvor hovedparten af ​​singler går i stå, når de søger efter kærlighed. Hvis vi kan være bevidste om den reelle måder vores tidligere forhold har påvirket os, kan vi forhindre dem i at have for stor indflydelse på nutiden.

Mange af vores listmaking er resultatet af familiens og samfundets forventninger. Vi får at vide, hvem der er en "god" partner baseret på overfladiske kvaliteter. Mange forældre, selvom velmenende, ønsker, at deres børn for at finde kammerater med kvaliteter, der giver mening for dem. De ønsker det bedste for deres barn - sikkerhed - men det kan komme på bekostning af lidenskab og virkelig efter dit hjerte. Gifte sig med en advokat eller en model er ikke nødvendigvis vil gøre alt OK. En langt bedre opskrift på kærlighed er at finde ud af kerneværdier, der er vigtige for dig.

Alle har deres aftale breakers. Der er store, som religion eller stofmisbrug, og nuanceret dem gerne intellektuel nysgerrighed eller en affinitet til socialt samvær. Jeg tror ikke, det er muligt at være en komplet tabula rasa, hvor kærlighed er bekymret, men enhver liste skal være fri for fysiske egenskaber og have mindst tre kerneværdier på det. Fokus på muligheder, ikke forventningerne. Planlægning, hvad en person vil se ud, hvem de vil være, og farven på din brudepiger kjoler har en måde at kvaser kærlighedens uransagelige veje.

Jeg anbefaler at læse The Year of Yes af Maria Dahvana Headley. Hun aftalte at gå ud med alle, der spurgte hende i et helt år. Gæt hvad der skete i slutningen af ​​det? Hun fandt ægte kærlighed. Livet er fremmed end fiktion.

Til alle de singler derude: Lad ikke dating grind få dig ned. Åbn dit hjerte. Åbn dit sind. Og kærlighed, en dag snart, vil finde dig.

Laura Berman, Ph.D., er en par terapeut og leder af Chicago's Berman Center.