fredag den 21. maj 2010

Drømte op telefonnummer fører mand til en kvinde i hans drømme


LONDON (Reuters) - En britisk mand har mødt og giftet sig med en 22-årig kvinde efter at denne ved sin egen konto, drømmer om hendes telefonnummer, og derefter sendte hende en SMS.

David Brown, 24, siger han vågnede op en morgen efter en aften i byen med vennerne med et telefonnummer konstant løber gennem hans hoved. Han besluttede at kontakte det, at sende en besked mundheld "Har jeg møder dig i aftes?".

Random modtageren Michelle Kitson var forvirret og tilbageholdende i starten, men besluttede at svare, og de to begyndte at udveksle beskeder. Til sidst mødte de og faldt i kærlighed.

"Det var virkelig underligt, men jeg var absolut hooked" Kitson fortalte Daily Mail avis. "Min mor og far ved at sige" Men han kunne være en økse morder ", men jeg vidste der var noget særligt ved det."

Efter en lang frieri, har mærkeligt matchede par - han er seks fod syv inches høj og hun fem mund fire - netop hjemvendt fra deres bryllupsrejse i den indiske udvej af Goa.

En forelsket Brown sagde: "Jeg har ingen anelse om hvordan jeg endte med hendes nummer i mit hoved - det er kun et par cifre forskellig fra mine."


tirsdag den 18. maj 2010

Online Dating - Møde Face-to-face for første gang


Selv nutidens teknologi betyder, at du kan se folk "live", mens de taler til dem på en computer, hvad med webcams og Skype er så populær, er der ikke noget, vil gerne møde denne person ordentligt. Dette gælder især, hvis du er begyndt til dato nogen online og du er på grund mødes for første gang. Det er naturligt at være lidt bange, hvis du er til møde nogen for første gang. Det er ikke kun begrænset til online dating, hvis du nogensinde har været på nogen form for dato, at første møde er altafgørende. Efter alt som man siger, første indtryk sidste, og hvis du vil have din første date til at blive mange, skal du sørge for, at du kan få det rette indtryk. Selvom du måske har fået hinanden at kende online, ansigt-til-ansigt er en helt ny bold spil. Det vigtige er simpelthen at slappe af, være dig selv, og lad alting gå sin gang og tilfældigvis naturligt.
Læs mere

Why We're Not Getting Married


mandag den 17. maj 2010

Find ud af, hvem du er dating Med DateCheck


Et af de nyeste programmer giver dig mulighed for at køre baggrundskontrol fra din smartphone - hvilket betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om de mennesker du møder.

Lanceret på Consumer Electronics Show, Dato Check hjælper brugerne med hurtigt at foretage baggrundskontrol om potentielle bejlere.

Et af de nyeste programmer giver dig mulighed for at køre baggrundskontrol fra din smartphone - hvilket betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om de mennesker du møder.

Hvis du nogensinde har ønsket at vide mere information om nogen du har mødt, eller hvis du blot ønsker at vide, om hvad han eller hun fortæller dig er sandheden, så DateCheck er en meget praktisk anvendelse har. Ansøgningen giver dig mulighed for at finde ud af næsten noget om personen.

For eksempel, hvis du undrer dig over hvordan kompatible dine interesser kan du simpelthen nødt til at se op, hvilke personlige eller professionelle hjemmesider de er på at se, hvad tingene interesserer dem. Du kan endda se på, hvis de har en Facebook, MySpace, eller Twitter side. Og hvis du er interesseret i, hvad stjernerne har at sige, så du kan tjekke kompatibiliteten based on din astrologiske tegn for at se hvor godt du passer.

Hvis pengene er et problem, så kan du få en ide om, hvor godt de gør ved at søge deres finansielle historie. Find ud af, om de har indgivet konkursbegæring, eller hvis de ejer deres eget hjem. Du kan endda se, hvad de gennemsnitlige hjem omkostninger og hvad den gennemsnitlige indkomstniveau er for nabolaget, hvor de bor. Du kan endda se, om de stadig bor hjemme hos mor og far!

Selvfølgelig er der også bekymring for, at din blind date kunne være en økse morder. DateCheck giver dig mulighed for at søge i deres straffeattest for forbrydelser og sædelighedsforbrydelser, så du ved præcis, hvem du står overfor. Du kan også søge efter andre offentlige registre for at finde ud af, om de er gift, skilt, eller har altid været single.

Når Intelius, der blev grundlagt af Naveen Jain debuterede DateCheck på Consumer Electronics Show i Las Vegas, de tilføjede deres egne spin til det ved at starte det ud som en live version af The Dating Game. Ligesom den klassiske TV-show, sad Intelius »Bachelorette bag et forhæng og bad dumme spørgsmål af tre mulige ungkarle sad på den anden side. Men denne Bachelorette havde en fordel, at tidligere deltagere i showet ikke have - hun var i stand til at bruge DateCheck at finde information om hendes datoer. Hun var i stand til at finde ud af, om de havde en straffeattest, og som bachelor ejede sit eget hjem. Herfra kunne hun gøre den afgørelse, som fyr at bede om en dato.

Mens spillet showet var mere for publikum underholdning end noget andet, det gjorde fremhæve de forskellige måder, DateCheck, som blev udviklet af Naveen Jain's Intelius team, der kan anvendes i en virkelige liv situation at finde ud af mere om mennesker, du møder.


søndag den 16. maj 2010

College at begynde at lære A Dating klasse


Sioux Falls, SD (AP) - Du tror måske, at dating er naturligt at college studerende. Men næste måned de studerende på universitetet i Sioux Falls i South Dakota vil være i stand til at tage et kursus på singler scene.

"Find Datoer værd at holde" vil være forsynet med en kredit. Instruktør Laurie Chaplin har været gift 28 år og har tre børn. Hun siger i dag de unge har brug for hjælp med at etablere livslang relationer. Men selvfølgelig vil ikke kun fokusere på at finde datoer. Studerende vil også lære kunsten at bryde op.

af Jamie Friar. Copyright 2007 af The Associated Press.

De Dating Cure: The Prescription For Ms picky, Ms Eternal Bachelorette, Ms All About Me, Kan Ms ikke slip, og Ms ægteskabets