fredag den 4. juni 2010

Receptpligtig For Love


Hvis du single og har et særligt helbredstilstand, nu er der en dating service specielt til dig. Det hedder Prescription4Love Dating Service.

Uanset om du har en STD gerne herpes eller HIV, diabetes, kræft, IBS, infertilitet, allergi, fedme, døvhed, hvis du er en inddrive alkoholiker, eller har anden særlig helbredstilstand, dette online dating service giver dig mulighed for at finde en ven eller kæreste som forstår, hvad du går igennem.

Du kan udvikle en støttende forbindelse med en følsom person, der vil vide om din sygdom eller problem lige fra starten, så dit forhold vil starte med ærlighed og tillid.

Finde andre med tilsvarende omstændigheder, interesser og mål er en naturlig ønske for alle. Og nu er det lettere end nogensinde.

Det er gratis for nu, men snart vil de have en lav månedlig afgift, hvoraf en del vil blive doneret til velgørenhed.


torsdag den 3. juni 2010

Russiske par opkald syge til at have sex


Couples i Ulyanovsk regionen i Rusland hoppet ud på arbejde og fokus på forplantning onsdag erklærede "kontakt med familien day" efter region Gov Sergei Morozov.

For at bekæmpe et fald i befolkningen, er præmier - såsom biler og huse - tilbydes de familier, der producerer babyer på Ruslands nationaldag den 12. juni - præcis ni måneder fra onsdag.

Incitamenterne skal være i orden. Ifølge BBC, regionens fødselstal er steget med 4,5 procent i det forløbne år.

The Hidden Forbindelse mellem Silicon bryster og USA's �konomi