onsdag den 24. marts 2010

Lady chimpanser kærlighed forbuden frugt


PILFERED frugt fræk plukket fra under landmandens blik kan være hemmeligheden til stjålne kærlighed, i det mindste for vilde mandlige chimpanser og deres Ægtefæller, britiske forskere siger.

Vilde chimpanser i Vestafrika knivspids frugter fra lokale gårde at imponere damen chimpanser, og det synes at bære frugt, sagde Dr. Kimberley Hockings fra University of Stirling's Department of Psychology.

"Den voksne mand, der delte de fleste med denne kvindelige deltager i flere consortships med hende og fik mere grooming fra hende, end de andre voksne mænd, selv alfa han," sagde Hockings, hvis undersøgelsen vises i Public Library of Science tidsskrift PLoS One.

"Sådanne dristige adfærd kan betragtes som en attraktiv egenskab," Hockings sagde.

Hun og kolleger studerede afgrøde-razziaer, som vilde mandlige chimpanser i det vestafrikanske landsbyen Bossou i Republikken Guinea. Undersøgelsen er den eneste registrerede eksempel på rutinemæssige deling af vegetabilske fødevarer af chimpanser, der ikke er relaterede, forskerne sagde.

Den favoriserede frugt var typisk papaya, som er stort og nemt at dele, men appelsiner og ananas også scoret.

Hockings sagde besidder en ønskelig fødeemne kan gøre en positiv opmærksomhed på en individuel og hjælpe med at etablere eller cement en voksen mand chimpanse's relationer.

Voksne hanner var størst sandsynlighed for at udveksle sådanne fødevarer fremstillet på udsatte steder og i overværelse af den lokale befolkning.

"Crop-raiding voksne hanner kan være reklamer dygtighed til andre gruppe-medlemmer," sagde hun.

Hockings sagde hannerne udviste tegn deres risikable adfærd var nervepirrende, som det fremgår af uslebne selv ridser, en opførsel mønster med store bevægelser af armen, som tyder på angst. Rough self-skrabe niveauer var mere end fire gange højere, når voksne mandlige chips vandt og spiste dyrkede fødevarer sammenlignet med vilde mad. Ikke desto mindre stjålet fødevarer blev delt langt hyppigere end vilde vegetabilske fødevarer.


søndag den 21. marts 2010

Online Dating Phenomena


Dating er blevet et populært fænomen i den moderne tid. Med få gang i en revolution kaldes Internettet i alle samfundslag, er dating også opstået som en tendens blandt de unge, da temmelig lang tid nu. Dating er spændende, men dating er endnu bedre. Fordelene? Nå, de er talrige, og jeg har nævnt et par af dem nedenfor.

Der er et stort udvalg i at udforske 'interessante' person, ud af den ubegrænsede dating sider til rådighed på World Wide Web. Du må ikke være i stand til at finde et så stort udvalg offline på grund af de oplagte begrænsninger med hensyn til alder, uddannelse, steder og så videre. Det afhænger udelukkende af, at du 'huskeliste' profilering af dit valg og interagere med, at "væsentlig andre 'i henhold til dine egne let uden hæmning (som de" andre "er også der af samme grund). Så bekvemt, er det ikke?

En anden fordel ved dating over offline dating er, at du frit kan kommunikere med de "andre" ved at opretholde et bevidst anonymitet (du kan heller ikke gøre det, men det er tilrådeligt at gøre det), og ved den anden part let. Ligeledes er der ingen tid begrænsninger ... du kan vælge for dig selv, hvor meget tid bliver du nødt til at åbne med 'andre' og afsløre din identitet (hvis du vil).

Denne tendens har vist sig at være en velsignelse for alle introverts og også perverse, der ikke frit kan interagere med mennesker efter deres egne seksuelle præferencer. Via dette medie, kan de let kan kommunikere med den "anden part«. Du vil bemærke, at med dating, dine kommunikationsevner vil også blive bedre.

Det ses også, at dating er økonomisk end offline dating (som er en velsignelse i forklædning, ja). Alt du skal gøre her er at få dig registreret hos nogen dating websted, og der går du, hele verden er ude for dig at udforske!

Online Dating er derfor ikke kun den nemmeste, men den mest bekvemme måde at finde en egnet person «, efter din smag og præferencer. Gå videre og forkæl dig selv med romantik. Nu har du så meget desto mere grund til at gøre det ....!