lørdag den 13. august 2011

Kan jeg kysse dig?


Denne lille manøvre er blevet en af ​​mine yndlings måder til virkelig at skrue med en kvindes hoved. Dybest set går det sådan her: du er ude på en date, og du kan fortælle jer begge havde en god tid og nød hinandens selskab. Nu om aftenen (eller eftermiddag eller hvad) er ved at være tæt og begge af jer er i, at "farvel kys forventning zone", som jeg er sikker på alle kender og frygter lige så meget som jeg gør.

Endelig kan du komme til et stop foran hendes dør, og uanset om du ender med at gå hende op fra indkørslen eller bare opholder sig i bilen, spørger du hende, at de mest frygtede Spørgsmål: "Kan jeg kysse dig?"

Som hun har to muligheder for et svar. Og hvis hun faktisk havde en god tid sammen med dig, hun vil bruge de mest gunstige én. Hun vil smile koket og sige "Ja" blødt, som kun damerne kan. Nu du siger det: "Okay så vil jeg være sikker på at gøre det en dag.". Ryste hendes hånd eller bare smil og kys, men får på din vej, så snart du kan.

Jeg garanterer, at hun vil det stå der med munden hængende åben gad vide præcis, hvad fanden der lige er sket. Og i løbet af de næste par dage vil hun virkelig begynde at kløe for, at kys fra dig. Når hun ikke ser dig igen, den store forventning om hvornår, hvor, og hvordan det kys er kommer til at ske, vil bogstaveligt køre hende nødder ... fordi hun ved, du vil kysse hende, og at det vil komme før eller senere. Men hun kan aldrig kende svarene på, hvornår, hvor og hvordan, fordi du aldrig kommer til at give hende nogen spor. Og du kommer til at optræde som intet er oppe i det mindste. Lad som om du har glemt episoden endnu sket.

Når du endelig gøre beslutte at give hende, at kys, bare gøre det (men prøv at afgøre, om hun er i humør til det, oddsene er hun vil være). Under ingen omstændigheder er du til at spørge igen! Du har allerede spurgt, og hun allerede sagt ja, kan huske? Det bliver en pokkers god kys, tro mig.

Det har altid arbejdet underværker for mig. Jeg gav ud at kysse med en pige, efter blot at løbe ind i hende på gaden, og vi endte med at tilbringe resten af ​​dagen (og det meste af næste morgen) sammen. Med en anden var jeg på en forlystelsespark og den skide Ferris Wheel fik fastklemt, og vi var fast dinglende i luften i femten minutter. Jeg gav hende en lille hakke, og vi dybest set endte med at gøre grind deroppe, indtil vi begyndte at bevæge sig igen.

Og en anden pige faktisk prøvet wrestling at kysse ud af mig umiddelbart efter at jeg trak "en dag" linje på hende. En eller anden måde lykkedes mig at komme væk fra hende. Men da jeg kyssede hende på vores anden dag over for rødt lys efter at have forladt restauranten, hun fortalte mig at glemme alt om filmen og kommer hjem med hende.

Jos yhden kristityt päivämäärä ei-uskovat?


mandag den 8. august 2011

Er Han Mr. Right?


Tænk din Mr. Næste har potentialet til at blive Mr. Right? Før du springer uden at kigge, tage en ærlig opgørelse. Se, hvor mange af de følgende fem væsentlige træk, han besidder.

Han lytter til dig

Den bedste måde at vide, om Mr. Næste er interesseret i (og worthyof) er en kandidat til Mr. Right? Han lytter til dig. Du ved, han lytter, når han viser ægte bekymring, konsekvent husker ting, du har fortalt ham (din fødselsdag, livret, bedste vens navn, osv.), og tilbyder følelsesmæssig støtte i ærlige og tankevækkende måder.

Han forbinder med dig nemt

Vi har alle været i de relationer, der tager arbejde (og suge livskraften ud af os i processen). Når et forhold arbejder på egen hånd, det føles ubesværet, let og flydende. Du behøver ikke at tvinge noget, tilgive nogen, eller vende det blinde øje til røde flag eller gut-Twisters. I stedet kan du kommunikere og samarbejde med komfort, kompatibilitet og ubestridelige kemi. Hvis og når du oplever denne form for interaktion, du er på til noget helt specielt.

Han vil have den virkelige dig

Så ofte, kvinder føler behov for at ofre en del af sig selv til at gøre et forhold arbejde. I de rette forhold, er der ingen grund. Du behøver ikke at skjule, nedtone eller undskylder for ethvert aspekt af dig eller din fantastiske liv. Med den rette partner, er du ikke alene i stand til at være sig selv, men du er bedre i stand til at være den bedste version af dine mest autentiske selv - uden brug af kompromisser.

Han er troværdig

Et forhold uden tillid er dødsdømt fra starten.

Et forhold uden tillid er dødsdømt fra starten. Men et forhold med rigelige tillid? En fantastisk fundament for reel og varig kærlighed! Bygget over tid, er tillid baseret på den enkle trossystem, at din partner har dine bedste interesser på hjerte og vil aldrig bevidst såre dig (og omvendt). Hvis og når du opdager, at Mr. Næste er 100 procent troværdig, har du ingen problemer med at give dit hjerte til ham. Til gengæld vil han sandsynligvis give dig hans hjerte og bane vejen for en varig, kærligt forhold til at udfolde sig.

Han beriger dit liv

I de forkerte forhold, bringer din partner tårer dig til følelsesmæssige stykker, dig ned, og generelt dræner din energi. I de rette forhold, beriger han dit liv, inspirerer dig til at være din bedste selv, og bringer en følelse af fred og mulighed for dig. Du ved Mr. Næste er at berige dit liv, hvis og når han opmuntrer og støtter dig fagligt, personligt og åndeligt. Og når han gør, kan han bare være Mr. Right!

Har din Mr. Næste besidder alle fem kvaliteter? Hvis det er tilfældet,! Tillykke Du har gjort dit hjemmearbejde, valgte klogt, og er nu godt positioneret for forholdet succes.

Hvis ikke, samle dig op, støv dig ud, og komme tilbage i dating pool med en klarere forståelse af, hvem du ønsker til dato. Husk, at finde dit liv partner er ikke altid let, men ved at være klar, ære dig selv, og handle i overensstemmelse hermed, vil du skære ned på spildtid med Mr. Wrong og Mr. Næste, og i sidste ende give plads til Mr. Right.


Er du Hot eller Not?


Meget har ændret sig siden vores forældre var i dating scene. De kunne ikke bryde op over en sms, viser, hvordan de swap spytte på Facebook, eller tilslutning op gennem væld af online dating sider til rådighed for os nu. Nogle er betalt sites som den populære JDate, masser af fisk, eller Yahoo Personals, men der er mange gratis dating sites og mapper at vælge imellem til at opfylde dine match.

Men mere end, hvordan folk mødes i dag har været en game changer i dating scene, med mere mindfulness til vores planet, navigere gennem en dato - især når du finder det perfekte han eller hun at blive grøn-minded - er risikabel forretning. Hvis du ikke har tjent sig selv en grøn MBA chancer er der meget at lære. Og jeg er her for at tilbyde dig nogle meget kreative "grøn" dating tips til at imponere, forføre og feje den perfekte "grønne" nogen ud for deres fødder.

1. Vide, hvad de gør (og ikke) spiser

Miljøfolk kan være en vanskelig opgave at fodre, da mange holder sig væk fra den meget forurenende kødindustrien. Spørgsmålet er, hvor meget de styre fri af kød? Din vegetar kæreste må ikke spise fisk og dit veganer honning kan ikke spise, ja, honning. Ja det er rigtigt, honning. Veganere undgår alle animalske producerede fødevarer (den mest oplagte af dem er mejeriprodukter og æg), herunder den søde, gyldne biavlsprodukter nektar. Så inden du påbegynder forberedelserne på denne romantiske hjem måltid, kender handlen.

2. Un-pimp din tur

Hvis du er dating nogen, der tæller kulstofemissioner som en cheerleader tæller kalorier, bør du overveje ikke at vise op til din date i en stor, prangende SUV. Vil du virkelig tænder dem? Mød op i en super gas effektiv bil, eller bedre endnu - en tandem cykel. Har du ikke heller? En gåtur ville være øko-accepteres.

3. Brug vintage tøj

Mens nogle singler som deres datoer at være iført de mest trendy, nyeste fyre derude, er du sandsynligvis mere tilbøjelige til at fange en miljøforkæmper øjne ved at bære brugt vintage tøj. Brugt tøj kræver ingen ekstra energi (og kulstofemissioner) til at producere, og da det ikke kan findes i en kædebutik sprøjtede over det hele, det er sikker på at få dig til at skille sig ud så godt.

4. Brush up på din miljømæssige lingo

Miljøbevægelsen har udviklet nogle nye terminologi, da de lærte dig om økologi og hvor vigtigt det er at genbruge i 5. klasse. "Locavore", tro det eller ej, har intet at gøre med lokomotiv tog og "carbon footprint" henviser ikke til en egentlig fodaftryk efterladt i en blok af kulstof. Læs TreeHugger, eller min egen grønne blog Green profeten til de seneste nyheder.

5. Få et lånerkort og bruge det

De fleste miljøforkæmpere er alle omkring reducere unødigt energiforbrug, hvor det er muligt. Dette inkluderer at reducere energiforbruget i personlig underholdning sektor, som, hvis du vil have en klassisk middag og en film dato, er tricky. Din grønne dato er bundet til at være mere imponeret af et hjem kogte måltid (se tip nummer 1) og en film lejet fra biblioteket end en swanky måltid på en ødsel restaurant og en film projiceret op på en stor skærm.

6. Tag super korte brusebade

Som forberedelse til din date, træk en timer med dig ind under bruseren. Du og din date kan gøre det til en flirtende konkurrence - der tog den kortere brusebad (og dermed sparet meget mere vand), før du går ud? Du får ekstra point, hvis du bruger hjemmelavet shampoo og balsam (note til selv: tilføje ordet "paraben" til din nye miljø-jargon). Glem ikke at vaske sig bag ørerne, selv om.

7. Sæt stemningen med stearinlys

Hvis du har dit grøn, vegetar / veganer kærlighed rente over for aftenen, spare lidt el og sætte stemning med nogle stearinlys. Bare sørg for at lysene er lavet af soja og ikke almindelige paraffin (som er lavet af råolie og scorer dig langt færre point). Se? Økologi kan være romantisk også.

* Sidst men ikke mindst: Der er en række populære grønne dating sites derude som Etisk singler at vælge imellem. Men jeg vil ikke foreslå, at du begrænser din online dating søgning og online instinkter ved at møde blot gennem websteder som disse. I dag finder du miljøforkæmpere lur og dukker op overalt på gratis dating sites.

Jeg håber, at nogle af disse tips vil både uddanne og hjælpe dig med at navigere dig vej gennem et godt tidspunkt, det første skridt på vejen til en grøn bryllup (common law eller juridiske) ... og forhåbentlig grønne bouncing babyer ...

Welcome to the Internet