mandag den 8. august 2011

Er du Hot eller Not?


Meget har ændret sig siden vores forældre var i dating scene. De kunne ikke bryde op over en sms, viser, hvordan de swap spytte på Facebook, eller tilslutning op gennem væld af online dating sider til rådighed for os nu. Nogle er betalt sites som den populære JDate, masser af fisk, eller Yahoo Personals, men der er mange gratis dating sites og mapper at vælge imellem til at opfylde dine match.

Men mere end, hvordan folk mødes i dag har været en game changer i dating scene, med mere mindfulness til vores planet, navigere gennem en dato - især når du finder det perfekte han eller hun at blive grøn-minded - er risikabel forretning. Hvis du ikke har tjent sig selv en grøn MBA chancer er der meget at lære. Og jeg er her for at tilbyde dig nogle meget kreative "grøn" dating tips til at imponere, forføre og feje den perfekte "grønne" nogen ud for deres fødder.

1. Vide, hvad de gør (og ikke) spiser

Miljøfolk kan være en vanskelig opgave at fodre, da mange holder sig væk fra den meget forurenende kødindustrien. Spørgsmålet er, hvor meget de styre fri af kød? Din vegetar kæreste må ikke spise fisk og dit veganer honning kan ikke spise, ja, honning. Ja det er rigtigt, honning. Veganere undgår alle animalske producerede fødevarer (den mest oplagte af dem er mejeriprodukter og æg), herunder den søde, gyldne biavlsprodukter nektar. Så inden du påbegynder forberedelserne på denne romantiske hjem måltid, kender handlen.

2. Un-pimp din tur

Hvis du er dating nogen, der tæller kulstofemissioner som en cheerleader tæller kalorier, bør du overveje ikke at vise op til din date i en stor, prangende SUV. Vil du virkelig tænder dem? Mød op i en super gas effektiv bil, eller bedre endnu - en tandem cykel. Har du ikke heller? En gåtur ville være øko-accepteres.

3. Brug vintage tøj

Mens nogle singler som deres datoer at være iført de mest trendy, nyeste fyre derude, er du sandsynligvis mere tilbøjelige til at fange en miljøforkæmper øjne ved at bære brugt vintage tøj. Brugt tøj kræver ingen ekstra energi (og kulstofemissioner) til at producere, og da det ikke kan findes i en kædebutik sprøjtede over det hele, det er sikker på at få dig til at skille sig ud så godt.

4. Brush up på din miljømæssige lingo

Miljøbevægelsen har udviklet nogle nye terminologi, da de lærte dig om økologi og hvor vigtigt det er at genbruge i 5. klasse. "Locavore", tro det eller ej, har intet at gøre med lokomotiv tog og "carbon footprint" henviser ikke til en egentlig fodaftryk efterladt i en blok af kulstof. Læs TreeHugger, eller min egen grønne blog Green profeten til de seneste nyheder.

5. Få et lånerkort og bruge det

De fleste miljøforkæmpere er alle omkring reducere unødigt energiforbrug, hvor det er muligt. Dette inkluderer at reducere energiforbruget i personlig underholdning sektor, som, hvis du vil have en klassisk middag og en film dato, er tricky. Din grønne dato er bundet til at være mere imponeret af et hjem kogte måltid (se tip nummer 1) og en film lejet fra biblioteket end en swanky måltid på en ødsel restaurant og en film projiceret op på en stor skærm.

6. Tag super korte brusebade

Som forberedelse til din date, træk en timer med dig ind under bruseren. Du og din date kan gøre det til en flirtende konkurrence - der tog den kortere brusebad (og dermed sparet meget mere vand), før du går ud? Du får ekstra point, hvis du bruger hjemmelavet shampoo og balsam (note til selv: tilføje ordet "paraben" til din nye miljø-jargon). Glem ikke at vaske sig bag ørerne, selv om.

7. Sæt stemningen med stearinlys

Hvis du har dit grøn, vegetar / veganer kærlighed rente over for aftenen, spare lidt el og sætte stemning med nogle stearinlys. Bare sørg for at lysene er lavet af soja og ikke almindelige paraffin (som er lavet af råolie og scorer dig langt færre point). Se? Økologi kan være romantisk også.

* Sidst men ikke mindst: Der er en række populære grønne dating sites derude som Etisk singler at vælge imellem. Men jeg vil ikke foreslå, at du begrænser din online dating søgning og online instinkter ved at møde blot gennem websteder som disse. I dag finder du miljøforkæmpere lur og dukker op overalt på gratis dating sites.

Jeg håber, at nogle af disse tips vil både uddanne og hjælpe dig med at navigere dig vej gennem et godt tidspunkt, det første skridt på vejen til en grøn bryllup (common law eller juridiske) ... og forhåbentlig grønne bouncing babyer ...

Welcome to the Internet