tirsdag den 23. oktober 2012

Dating Doggy Style


Af Kelley Whitis

Jeg har altid fundet det hele dating scenario at være en smule prætentiøst. Vi er alle sat på vores maske og præsentere vores bedste billede på den legendariske første date. Efter et par flere datoer, opkald, tekster og måske nogle intimitet, dukker personen bag masken, og i blink for enhver øjet, dør romancen. Denne person pludselig er langtfra den person, vi mødtes første gang.

Hvad hvis der i stedet for at foregive at være en person, vi ikke, vi ikke kun tage disse masker off, vi smider dem væk, tage en lektion fra vores trofaste ven Fido og bare date doggy style? Må ikke få alt for ophidset her, jeg taler ikke soveværelse positioner.

I hvert fald ikke endnu.

Jeg skriver dette som jeg se mine to hunde løbe rundt og lege i min vens baghave, få venner med alle kvarterets unger. Det er en Doggy Disneyland her, og de er ivrige efter at løbe rundt og få nye venner, kontrol hinanden, snifning skod. Hvis de kan lide hvad de ser og lugter de vil boltre omkring gården sammen - løb, spring, fnysende, yelping, nipper, slobber-swapping, jubel og cavorting. Bare det at være, hvem de virkelig er, og har en ærlig, reel tilknytning til et andet dyr.

Så hvis det er hele pointen i dating og relationer - at være sig selv, finde en person, du ønsker at boltre sig i et felt med, har en forbindelse til og bare have det sjovt - her er fem tips vi kan tage fra Fido:

1. Den Butt Sniff Test

Jeg foreslår ikke at vi går rundt sniffing skod her. Simply put, bare være dig selv. Ingen foregiver. Ingen masker. Ingen forventede billeder. Just. Være. Du. Du vil blive overrasket der kommer ind i dit liv, når du begynder at vise dit autentiske selv.

2. Spil Afspilning

Spil er gode. Hund spil, ikke mennesker spil. Forskellen mellem hunde og mennesker er, at hunde ikke lade deres ego herske deres handlinger. Vi bliver fanget i frygten, undrende og jalousi, og lad vores ego spille ud små spil for at få en ønsket handling. Ikke gode spil at spille. Hunde kan lide at løbe, jage egern, fange bolde og hoppe over forhindringer. Det er gode spil. Husk forskellen og engagere sig i godt spil at spille alene.

3. Gø, hvad du mener og mener, hvad du Bark

Som mennesker, vi ofte siger ting, vi tror den anden person ønsker at høre. Dette er formentlig en af ​​de enkleste tips, endnu en af ​​de nemmeste at afvige fra. Hunde vil knurre hvis de ikke kan lide noget, whine hvis de er såret og bark, hvis de er glade, sultne eller har brug for at gå potte. De er meget eksplicit og upåklagelig med deres kommunikation. Når vi lærer at gøre det samme, vil vi opdage, at der er mindre forvirring og misforståelser har i alle vores relationer.

4. Leve i nuet

Uden at vide det, kan vi ivrigt ser mod fremtiden, eller vi kan lade vores fortid bestemme vores nuværende ved opholder sig fast med gamle adfærdsmønstre eller fejltagelser. Hunde gør ingen af ​​delene. De lever for lige nu. I det øjeblik. At give det alt, hvad de har. Fuld fart frem. Når vi sætter vores fulde opmærksomhed på hvad der sker lige i dette øjeblik, vil vi finde vi har bedre relationer, vi arbejder bedre, hvile lettere og spille hårdere.

5. Tag Leash Off

Hunde bruger så meget af deres tid at være på snor - handler den måde, vi vil have dem til at handle. Når off snor, hundens personlighed virkelig kommer til live. Vi ser så mange regler for dating - gør dette, behøver ikke gøre det, vente på denne - den nederste linje er, at vi er individer og der er ingen generisk regel bog, der nogensinde vil give os alle svarene. Så tag din snor off. Stop handler som alle siger du er meningen at handle, skal du ikke forvente at få de ønskede resultater efter at have læst dating how-to bøger og lytte i stedet til din indre stemme og se, hvad genlyd med dig. Når alt andet fejler, se Tip # 1.

Flört Basit Makes A Taze Yeni Mobil Dostu Web Sitesi