lørdag den 9. januar 2010

Trusse fetishist løs i Virginia


Et boudoir indbrudstyv er løs i Charlottesville, Virginia.

Politiet siger, er nogen, der bryder ind i hjem, og du vil ikke tro, hvad de laver.

Fire boliger er blevet brudt ind i løbet af de seneste tre måneder. De første to var på Monte Vista Avenue. De andre var på Sixth Street Southeast og Porter Avenue.

Politiet siger, at panty bandit går gennem kvindernes dressers og derefter om ud tøj, som lingeri og sko, på en seng i hjemmet.

"I et tilfælde var der et billede af et familiemedlem, kvindelige familiemedlem også lagt ud på sengen," sagde kaptajn Chip Harding med Charlottesville Police Department.

Hidtil har politiet har ingen mistænkte og ingen fører, men efterforskerne er på udkig over rap-plader for folk, der kan passe regningen for at have en tøj fetich.

Woman Entrepreneur - Banu Ozden (Smart Medical Consumer)


torsdag den 7. januar 2010

Er mænd "Dyr"?


Undersøgelsens resultater viser, at enlige mænd i gennemsnit bruger på 6 måneders løn i online dating sider bare for at finde et perfekt match, en lidenskabelig kvinde, der passer på beskrivelsen af deres drømmepige. Men de fleste enlige kvinder tror, at mænd er "dyr" og ville kun have sex, søger sexede singler, især når de søger via dating-eller internet dating service sites. Men de fleste af amerikanske enlige kvinder ved, at hvis en mand virkelig er seriøs omkring hende, vil han vente med at have sex med hende. Derfor, her er nogle forhold råd, som kan bidrage til at øge oddsene for succes dating for enlige kvinder eller piger, der vil føre til romantik og mere end det, din perfekte kærlighed match:

1. Være en sjov og spændende kvinde. Mænd, som søger en partner eller en kvinde skal have en positiv holdning, og som kan lide at have det sjovt. Være et fitness partner. Kvinder skal involvere indendørs eller udendørs dating-aktiviteter og er en fantastisk måde at opbygge et sundt forhold til både singler. Faktum er, at kvinder, der tilbringer mere tid møde hendes nye kærlighed og deler sjove dating aktiviteter på regelmæssig basis, er mere tilbøjelige til at lykkes at udvikle langsigtede og parforhold.

2. Mænd ville have intimitet med en kvinde, der vil forhåbentlig indeholde meget passioneret sex. Dette kan ske på forskellige punkter i en igangværende dating forhold og selv efter ægteskabet. Mænd behovet for at respektere en kvindes beslutning og forstå vigtigheden af romantik, passion, stemning, en god atmosfære og i betragtning af en kvindes værdier.

3. En vej til en mands hjerte går gennem hans mave. I de tidlige stadier af dating, mener, at alle elsker et godt måltid og de fleste enlige mænd vil blive endnu mere tiltrukket af sin partner, som kan lave mad godt. Så hvis du endnu ikke har lært at være en stor kok, selv om det kun er en eller to retter, så du skal!

4. Mænd higer respekt og beundring fra hans partner. At finde kærligheden i en online dating site er blot én af de vigtigste ingredienser mænd altid har ønsket at føle sig i at finde et seriøst forhold, selvom han er værdsat som en leverandør, en kæreste, en god beslutningstager osv. At have et perfekt match i alle aspekter end kærlighed, kvinder eller piger behov for virkelig at forstå betydningen af dette kritiske behov for, at alle mænd, de fleste helt sikkert have.

5. Mænd vil have kvinder til at se godt ud. Samfundet bruger udtrykket "trofæ", men hvad de virkelig ønsker, er for deres dame til at se godt ud. Søger du gode betyder ikke, du er nødt til at ligne en berømthed. Det betyder blot at se på din vægt, spise og drikke mere sundt og arbejder ud har mange fordele, herunder udvikling af store relationer. Dette vil også give os mere tillid og tilføjer, at vores sex appeal. Gøre dit bedste for at se godt ud, holde sig i form, kjole smukt og vise en selvsikker og sexet attitude.

6. Vær en god lytter. Både mænd og kvinder vil have en, der vil "lytte til dem". Kommunikation er nøglen til ethvert godt forhold og hjælper med at holde en tæt kontakt med din partner.

7. Alle har brug for "deres plads". Datingsite er at acceptere din partner om, hvad han er: fysisk, mentalt og følelsesmæssigt, og vice versa. Må ikke kvæle en anden person. Lad dem være, hvem de er. Forsøg ikke at ændre dem. Det vil ikke fungere. Enten du elsker din partner, som de er, eller du skal gå videre. Et af de største problemer i mange forhold er, at din kærlighed kamp eller den anden konstant forsøger at ændre deres partner. Dette gælder især for enlige kvinder. Uanset om du møder nogen i en online dating service eller på en lokal pub, acceptere dem som de er.

8. Kvinder er meget emotionelle væsener. Derfor er det afgørende vigtigt, at mænd prøver at forstå og kommunikere med kvinder på et følelsesmæssigt grundlag. Mænd på den anden side er mindre følelsesladet, men ned dybe de også har følelser, og disse er også vigtige i forståelsen af, hvad mænd virkelig ønsker, når dating kvinder.

Disse tanker er baseret på nogle af mine egne observationer og erfaringer. Jeg fandt, at en af de bedste og billigste metoder til mig i forsøget på at finde en speciel var at deltage i en lokal dating websted, der har en kamp at gøre funktioner, der hjælper med at finde den perfekte kærlighed partner.

Personligt er jeg mødte en perfekt match til mig fra en online dating site. Hun er fantastisk og jeg nyder virkelig at være sammen med hende. Hvem ved! Måske dette vil være den, der vil være min levetid partner. Har jeg sige ægteskab? Ja, hun ved, hvad jeg vil, og det gør mig meget glad for at være sammen med hende. Internet dating må ikke være for alle, men det virkede for mig. Bare følg dating tips jeg delte med dig.

Så, hvad enten det er online-dating, en ven som introducerede dig eller bare møde hende gennem din kirke aktiviteter, store forhold er udviklet ved at forstå, hvad både enlige mænd og kvinder vil have.

Jeg er glad for Deres tanker og ideer, hvis du ønsker at bidrage til denne igangværende forskning om kærlighed og relationer, og jeg håber, at disse oplysninger kan hjælpe dig på nogen måde vil endelig mødes dine perfekte dating partner eller endda en partner for livet.


mandag den 4. januar 2010

Soldaters hustruer er hårdere end deres mænd tror


September ser indsættelsen af flere britiske tropper til Afghanistan, men hvad er konsekvenserne for koner og familier lades i stikken? Forskning fra Det Økonomiske og Sociale Research Council (ESRC) opdager, at deres hustruer af britiske soldater i aktiv tjeneste, er mere modstandsdygtige så deres mænd kunne forestille sig.

Disse kvinder kan have deres utilfredshed, men arbejds-og privatliv spændinger af militære liv opvejes af den finansielle sikkerhed, som hæren. Så siger forskere, professor Christopher Dandeker og Claire fransk fra King's Center for Forsvarets Sundhedstjeneste Forskning, der er baseret i fællesskab i Institute of Psychiatry og Department of War Studies ved King's College, London.

Deres undersøgelse omfattede analyse af ansigt-til-ansigt interviews med 50 arme koner omkring starten af deres mænd 'seks-måneders indsættelse i Irak i 2004, og igen efter det sluttede, sammen med data fra parallel forskning i sundhed og velvære af soldaterne. De fandt de koner, som var baseret i Tyskland, langt mere tolerante end soldater til det pres, at de militære steder på dem.

Mere end 80 procent af hustruer var stolte af deres mands karriere, men halvdelen kunne ikke lide dem, der i de væbnede styrker. Når indsættelsen sluttede imidlertid, 88 pct ville deres mænd til at blive i hæren på grund af løn og pension. Fifty-én procent af hustruer mente, at deres ægteskab var påvirket på en negativ måde af deres mands karriere, og 47 procent så denne spænding som følelsesmæssige konflikter, især familien stress forårsaget af lang tids fravær og ægtemænd mangler vigtige familie lejligheder.

Dog, en tid, hvor soldaterne blev mere afslappet, end hustruer, var før mændene tilbage til Irak. Hustruer var beskæftiget med de ekstra krav til at køre hjem, men de ægtemænd troede kvinderne var mere end i stand til at klare, og ikke se nogen problemer fra deres side.

I betragtning af den betydning for udbredelsen af ægteskaber, ægtemænd, samlet, var mere bekymrede end koner. Soldaterne troede, at deres familie var vigtigere end deres tjeneste karriere (89 procent), mens koner var mere tilbøjelige til at placere disse på lige fod (41 procent). Når det kom til midten af indsættelsen to-ugers hvile og rekreation perioder, hustruer fundet det stressende at skulle sige farvel til en anden gang, mens mænd så pause som en vigtig periode for overgang fra stress af militære operationer.

Soldaterne følte, at deres koner var godt støttet af deres enhed under indsættelsen, selvom kvinderne foretrukne uformelle sociale netværk som en stødpude mod de belastninger, der er involveret. Alligevel koner var også overbevist om, at det var vigtigt at have formelle netværk til rådighed som "forsikring".

Alle på nær én af de hustruer hævdede, at de ikke har indflydelse på deres mænds arbejde forpligtelser, selv om 53 procent imod, at dette var en del af at være i hæren. Professor Dandeker sagde: "Baggrunden for vores undersøgelse, var den stigende interesse for ideen om en sund balance mellem arbejdslivet og privat-og familieliv. Det er blevet anslået, at stress i forbindelse med dette spørgsmål kan koste britiske virksomheder op til Ð10 milliarder et år.

"Militæret er ikke alene om at gøre 'grådig' krav til sine medarbejdere. Faktisk har den traditionelle familie også blevet beskrevet som en grådig institution, der kræver ubetinget engagement og udelte loyalitet fra sine medlemmer." Yderligere forskning er nødvendig for at overveje, om forskelle ville opstå blandt militære familier fra Storbritannien, og fra enheder mindre fast forankret i traditionelle garnison samfund. "

http://www.eurekalert.org

?????? ?? Online Dating?