mandag den 4. januar 2010

Soldaters hustruer er hårdere end deres mænd tror


September ser indsættelsen af flere britiske tropper til Afghanistan, men hvad er konsekvenserne for koner og familier lades i stikken? Forskning fra Det Økonomiske og Sociale Research Council (ESRC) opdager, at deres hustruer af britiske soldater i aktiv tjeneste, er mere modstandsdygtige så deres mænd kunne forestille sig.

Disse kvinder kan have deres utilfredshed, men arbejds-og privatliv spændinger af militære liv opvejes af den finansielle sikkerhed, som hæren. Så siger forskere, professor Christopher Dandeker og Claire fransk fra King's Center for Forsvarets Sundhedstjeneste Forskning, der er baseret i fællesskab i Institute of Psychiatry og Department of War Studies ved King's College, London.

Deres undersøgelse omfattede analyse af ansigt-til-ansigt interviews med 50 arme koner omkring starten af deres mænd 'seks-måneders indsættelse i Irak i 2004, og igen efter det sluttede, sammen med data fra parallel forskning i sundhed og velvære af soldaterne. De fandt de koner, som var baseret i Tyskland, langt mere tolerante end soldater til det pres, at de militære steder på dem.

Mere end 80 procent af hustruer var stolte af deres mands karriere, men halvdelen kunne ikke lide dem, der i de væbnede styrker. Når indsættelsen sluttede imidlertid, 88 pct ville deres mænd til at blive i hæren på grund af løn og pension. Fifty-én procent af hustruer mente, at deres ægteskab var påvirket på en negativ måde af deres mands karriere, og 47 procent så denne spænding som følelsesmæssige konflikter, især familien stress forårsaget af lang tids fravær og ægtemænd mangler vigtige familie lejligheder.

Dog, en tid, hvor soldaterne blev mere afslappet, end hustruer, var før mændene tilbage til Irak. Hustruer var beskæftiget med de ekstra krav til at køre hjem, men de ægtemænd troede kvinderne var mere end i stand til at klare, og ikke se nogen problemer fra deres side.

I betragtning af den betydning for udbredelsen af ægteskaber, ægtemænd, samlet, var mere bekymrede end koner. Soldaterne troede, at deres familie var vigtigere end deres tjeneste karriere (89 procent), mens koner var mere tilbøjelige til at placere disse på lige fod (41 procent). Når det kom til midten af indsættelsen to-ugers hvile og rekreation perioder, hustruer fundet det stressende at skulle sige farvel til en anden gang, mens mænd så pause som en vigtig periode for overgang fra stress af militære operationer.

Soldaterne følte, at deres koner var godt støttet af deres enhed under indsættelsen, selvom kvinderne foretrukne uformelle sociale netværk som en stødpude mod de belastninger, der er involveret. Alligevel koner var også overbevist om, at det var vigtigt at have formelle netværk til rådighed som "forsikring".

Alle på nær én af de hustruer hævdede, at de ikke har indflydelse på deres mænds arbejde forpligtelser, selv om 53 procent imod, at dette var en del af at være i hæren. Professor Dandeker sagde: "Baggrunden for vores undersøgelse, var den stigende interesse for ideen om en sund balance mellem arbejdslivet og privat-og familieliv. Det er blevet anslået, at stress i forbindelse med dette spørgsmål kan koste britiske virksomheder op til Ð10 milliarder et år.

"Militæret er ikke alene om at gøre 'grådig' krav til sine medarbejdere. Faktisk har den traditionelle familie også blevet beskrevet som en grådig institution, der kræver ubetinget engagement og udelte loyalitet fra sine medlemmer." Yderligere forskning er nødvendig for at overveje, om forskelle ville opstå blandt militære familier fra Storbritannien, og fra enheder mindre fast forankret i traditionelle garnison samfund. "

http://www.eurekalert.org

?????? ?? Online Dating?