lørdag den 2. januar 2010

Kærlighed er et par rigtig gode jeans

For de fleste kvinder er valget mellem køn og en ny garderobe simpel - de går til tøj.

Kvinder i gennemsnit siger, at de ville være villige til at opgive sex i 15 måneder for et skab fyldt med nyt tøj, med 2 procent klar til at afholde sig fra sex i tre år i bytte for nye fyre, ifølge en ny undersøgelse af omkring 1.000 kvinder i 10 amerikanske byer.

Sixty-én procent af de adspurgte kvinder sagde, at det ville være værre at miste deres yndlings stykke tøj, end at opgive sex i en måned.

"Nogle mennesker siger, tøj gør manden, men det rigtige tøj kan endda erstatte ham," mode designer, stylist og tv-personlighed Carson Kressley fra reality tv-show "Queer Eye for Straight Guy", sagde i en erklæring, der ledsager meningsmåling.

Undersøgelsen foreslog også, at tøj ofte bærer bedre end relationer.

Den gennemsnitlige kvinde mellem 18 og 54 år har hang på hendes yndlings stykke tøj for 12 og et halvt år, et år længere, end hun har holdt fast i hendes længste forhold.

Næsten tre fjerdedele af de adspurgte, eller 70 procent, sagde også, de troede på kærlighed ved første blik, når det kom til at finde den perfekte stykke tøj, mens kun 54 procent af kvinderne var så tryg i spotte den rigtige mand.

Næsten halvdelen af de kvinder, eller 48 procent, der deltager i undersøgelsen af forbrugsvarer gigant Unilever sagde deres yndlings stykke tøj var mere pålidelige end deres mand i at give dem selvtillid og gøre dem til føle sig sexet.

Copyright  © 2007 Reuters Limited.