fredag den 1. januar 2010

Dating Tip: Vedtagelse af holdningen hos Gratitude

Fortsat fra den seneste post

"tredje: du forholder dig til dette stof med dyb og dyb taknemmelighed."

Det indkapsler essensen af, hvad din indre holdning skal gerne for unbandoned succes med dating og relationer eller noget andet for den sags skyld.

Hvis du er taknemmelige for, så du er mere åbne over for dine erfaringer. For eksempel, og der er mange smukke kvinder, der er nede til højre tæver. Hvis du møder en, og finde ud af hvad hun er, end det er en mulighed for at føle sig taknemmelig for, at du ikke går i stå med hende.

Ligeledes vil nogle kvinder kun føre til 1 eller 2 datoer eller korte forhold. Dette er også en tid til at være taknemmelig for den læring du har fået til at vokse og blive et bedre menneske. Føler taknemmelighed og du kommer tættere og tættere på den ideelle dating og forholdet oplevelser for dig.

Hvis du mister den holdning taknemmelighed så får du frustreret og utilfreds med, hvad du har. Du begynder at tvivle på din værdighed. Dette vil komme på tværs i dit daglige liv i, hvordan du forholder dig til dig selv og andre mennesker, og du er tilbage ved udgangspunktet.

"hele processen med mental justering og Forsoning kan opsummeres i ét ord, tak."

Jeg elsker denne sætning, da den opsummerer hele forståelsen af taknemmelighed. Taknemmelighed fjerner bitterhed, du måtte have til livet, som det hele er en læreproces at få, hvad du ønsker.

Hvis du har brugt år vred på verden, på samfundet eller enkeltpersoner, så tak for lektioner, du har lært af fortiden kan hjælpe dig med at lindre år med stress og skuffelse.

Nogle mennesker bruger hele deres liv giver andre skylden for deres problemer. Aldrig acceptere ansvaret for deres handlinger. Dette skylden tiden får de samme omstændigheder i deres liv. Sådanne mennesker er aldrig rigtig tilfredse med deres liv. Everyday de søger distraktion med arbejde, venner eller unfulfilling køn. Hvis man i stedet de seneste erfaringer er relateret til med taknemmelighed så har du mulighed for at klare dig selv og dit liv omstændigheder, og gå frem til at modtage, hvad du virkelig ønsker af livet, dating og relationer.