torsdag den 28. januar 2010

Drikke-og Dating


Af Tara Nieuwesteeg

Det rigtige drikke på det rigtige sted kan hjælpe med at gøre din vertikale ven i et horisontalt.

Hvis kærlighed gør verden gå 'rundt, alkohol gør elske lidt lettere at finde. Det er grunden til, i denne uge, har jeg valgt et par store steder, hvor du kan gå til at have det endelige succes i liquoring op (og scoring med) en varm dag. Overvej dette din julegave - fra mit hjem til dit. Når du endelig få din soulmate i sækken, skal du huske at takke Night Watch.

Mai-Kai: Dette er en Fort Lauderdale korte (siden 1956!) Og Elvis-i-Hawaii Polynesian surf-kultur Mekka. Det er et godt sted at bringe turister og et godt sted at få en dato, hvis du ønsker at narre ham eller hende til at tro, du er både cool og kultiverede.

Mai-Kai har en masse at det (gave shop, restaurant med polynesisk sceneshow og ild dansere, frodige udendørs tropiske haver), men det bar område er spektakulær helt af sig selv: Det er ligesom en Disney-tur og tiki bar, alle indsvøbt i en hula skørt. Hele stedet er lavloftede, fugtig lugt og draperet med nautiske indretning: fisk, net, liv Spinderne, forvitret kort, rebstiger, og tønder. Busty galionsfigurer vinke fra væggene, og du kan se gennem koøje-lignende vinduer for at skimte tiki scener. Under mit seneste besøg, blinkede små flimrende lamper og julelys i den ellers mørke værelse, mens en langhåret fyr i et hjørne stod spille feel good-ø melodier på sin Fender Strat.

Min kammerat Beard og jeg krakket åbne vores menuer. Jeg scannet den "milde" og "mellemstore" alkoholholdige drikke; Beard vendt ret til "stærk" og begyndte eyeing tønden o 'Rum. Der var rom juleps, daiquiris, og noget, der kaldes en "Shark Bite" (beskrivelse: svømme hurtigt og håbe på det bedste). Skæg valgt til "Indskrumpet Skull" (beskrivelse: farlige og dødbringende) og jeg nået frem til en standard Piña Colada. Jordan, vores petite, snakkesalig bartender, var klædt i standarden Mai-Kai ensartet - bikini top, kort sarong, og blomsten i hendes crimpy brune Lokker - og tjente vores drikkevarer med lynets hast.

"Tak skal komme ind til happy hour," sagde hun. "Det er 5 til 7 hver dag. Halv pris drikkevarer. "Vi var allerede slogging ned vores drinks. Midt i mine rystesyge fra den efterfølgende sukker haste, lavede jeg en mental note. Hun standsede for at trække bikini top lidt op, der konstaterer, at uniformer var berygtede for deres falder ned og trække kavalergang. Rettelsen, som servitricer skal hele tiden foretage, er "kaldes Mai-Kai slæbebåd," Jordan fortalte os.

"Hot," sagde Beard.

Jeg begyndte at chatte med en midaldrende mand, der sad i nærheden, der er nævnt ser skæg "på internettet" før (og afslørede efterfølgende på hans telefon dum et billede af en narkotika-, lodne-faced hjemløs mand, der virkelig bar en svag lighed med mit drikkeri partner). Han var der med sin lille søn.

"Jeg kommer her, fordi det er det Mai-Kai," sagde han. "Der er ikke andet kan lide det."

Jeg henvendte mig til den lille blonde knægt. "Hvad laver du her?"

"Jeg er lige blevet færdig med et show," sagde han sag-of-factly.

"Han er en brand danser," Jordan indskød, at levere et glas vand til barnet.

"Er det hårdt?" Spurgte jeg.

"Nope - sjov!" Sagde han.

Hans far piskede ud af sin telefon og viste mig en video af kid Twirling en pind af brand, tændte i begge ender.

"Wow," sagde jeg, virkelig imponeret. "Det var min første show," The Kid sagde. "Jeg er bedre til det nu."

Da jeg vendte tilbage til mit eget bord, Jordan og Beard skændtes flirtatiously om fordelene ved sports-watching og Beard var nedskydningen en tønde o 'Rum, som er præcist, hvad det lyder.

"Kan jeg få en drink?" Spurgte jeg.

Jordan tilbage fra hendes tørstige argumenterer stemme til den bløde, sirupsagtig-sød sirenesangen af en ærbar Mai-Kai bartender. "Selvfølgelig," sagde hun.

Og i det øjeblik, indså jeg: En perfekt dato er med Mai Kai selv, uanset hvilke særlige ven, du kan tage med.

Trine: Trine, Atlantic Hotel's classy oceanfront bar, er dekoreret med abstrakt kunst, mørkt træ, møbler, små runde borde, retro-krom stole, og overdådigt udendørs terrasse siddepladser. Omhyggeligt arrangeret spiritus flasker er udstillet bag baren, og en kæmpe guld krans hænger festligt over en stor væg spejlet, og slanke, smukke servitricer travlhed rundt. Mig og mine venner, skæg og Fancy, tog plads ved et af det fornemme tabeller. Fancy var iført elegante kjole bukser og sko, Beard endda havde gidet at tage sin altid nærværende Yankees cap.

Jeg overvejede det lækre klingende Pomarosa, et granatæble-og-tequila løgnehistorie, selvom jeg normalt anbefale I Love, en Jalapeño-infunderes martini løgnehistorie, der er krydret, men stadig formår at være fersken-sød. Det er lidt langt efter et stykke tid, men det er fantastisk roman i første omgang. (Ja, havde vi været her før. Vi vil gerne, om lejlighed, slid sko uden huller i dem og lade, vi er rige yachties i stedet for subsistensløse forfattere, OK?)

Fancy var imponeret over det sted, fordi "for martini snobber, dette er en af de få steder rundt med Miller's gin," Fancy sagde.

"De har ikke det på Ritz eller V."

"Vil du tage en dato her?" Jeg spurgte drengene.

"Selvfølgelig," sagde Beard. "Måske en fjerde eller femte dag. Tag dem ud af havet, buy 'em et par drinks, og de vil være forpligtet til - "Jeg rejste et øjenbryn.

gav ham den onde øjne og gik hen til baren. Bartenderen var mørkt hår, slank, og eksotiske og kaldte mig "skat" den måde, en kæde-ryger diner servitrice kunne - bortset fra i en adorably sakkarin timbre.

"Hvad er dit bedste drikke?" Spurgte jeg.

"Det Cubeltini er populær - lavet af agurker, mynte, rørsukker, sirup, kalk, og vodka," sagde hun. "Det var skabt af en bartender her. Det faktisk vandt første sted i en nylig Mad og Vin konkurrence. "

Af den tid, jeg kom tilbage til mit bord, en masse af vores venner var ankommet, og vi havde det sjovt kigge på mennesker og give kører kommentar. Som om at distrahere os fra de andre kunder, bartenderen bragte over nogle Cubeltini prøver, som vi greb og slugte.

"Åh Gud, det er ligesom flydende agurk," Fancy veg.

"Ikke mine ting," aftalt Beard, der var øjeblikke fra at bestille en almindelig gammel beer.The yngste af vores gruppe, baby-over og frisk 21 år, havde slugte en hel prøve.

"Jeg kunne godt lide det," sagde han skarpt.

Næste ting, vi vidste, havde han bestilt et helt glas fra baren og swigged det lige så hurtigt.

"Tingene går for at få interessant," mumlede hans kæreste.

Godt til, Trina er helt sikkert en ritzy sted få smidt i papirkurven, men jeg var ikke gonna stoppe ham. Mig, hvis jeg skal nok få smækket, det kommer til at omfatte tre-til-en drikke ...

Porterhouse Bar & Grill: Der er kun få steder på Himmarshee Street acceptabelt at få en dato, at du stadig er nødt til at imponere (dvs. endnu ikke har sovet med). Porterhouse får Night Watch blåstempel. Hvorfor? Det kan prale med lav, sexet lygter, glødende lys, tunge røde gardiner, væg Sconces, guld-kantede spejle, fløjl reb uden for døren (bonuspoint for forstilt eksklusivitet), lædersæder, og fancy briller. Mere vigtigt, det er tre-til-én cocktails (øl, vin Hus, og call-det brønde) tirsdag til lørdag, 5 til 9 Ivrig efter at skære til sagen, kaldte jeg den blonde, slanke bartender. Hun havde kraftig eyeliner og var klædt ud i en form-fitting, helt sort ensemble.

"Sig en brug for et sted at få en dato, få ham smidt i papirkurven, og drage fordel af ham ...," jeg begyndte.

"Vi har tre-til-én drikkevarer, så jeg vil sige det er et godt sted for det," sagde hun skævt smil.

"Er der nogensinde sker her?" Sagde jeg uskyldigt.

"Som ansvarlig bartender, kan jeg ikke afsløre, at," sagde hun. "Men de er i fuld størrelse drikkevarer. Tre drinks vil beruse nogle mennesker, men andre kan have behov for mere. "

"Hvad med ham?" Jeg pegede på djærv Beard, der var ved hjælp af rør-halm i sin drink til at rense en kirsebær.

"Han skal måske et par mere," sagde hun.

"Du vil ske efter en," Beard bed efter mig.

Vi ville se om det. I betragtning af at jeg ikke husker meget af, hvad der skete efter, at jeg er nødt til at give det op for Beard: Han kaldte det.

Singles m�s en paro


tirsdag den 26. januar 2010

30 Hurtige tips i Møde og Dating Kvinder


I løbet af de seneste par år, i aktivt og bevidst forsøger at opfylde kvinder har jeg lært et par ting. Nogle af disse kom som oplysende Epifanier, nogle kom med stønner og slår til panden, men alle kom med erfaring.

- Det er meningen at det skal være sjovt. Du kan ikke og vil ikke vinde em all. Får noget ud af alle dine interaktioner med en kvinde. Lære noget. Underholde dig selv med hende.

- Vær villig til at ændre, men kun for dig selv.

- Det er virkelig en numre spil. Spil numre, rulle med slag. Det er en rutschebane, op-og nedture, baby. "Når du er oppe, er det aldrig så godt som det ser ud, og når du er nede det virker som om du aldrig vil komme op igen." Du vil.

- "Gode ting kommer til dem, der venter". Ikke denne gang. Gode ting kommer til dem at handle. Den 3-sekunders-reglen virker på mange niveauer.

- I almindelighed, at det er dårlig form undskylder. For noget. Du kan indrømme du var galt, kan du tilbyde at gøre tingene rigtigt, men ikke undskylde.

- Der er ikke sådan noget som selvtillid. Der er sådan en ting som at tage dig selv alt for alvorligt, dog.

- Spørg ikke tilladelse til at gøre eller sige noget. Aldrig spørge en kvinde, hvis du kan kysse dem, kramme dem, holde dem, osv.

- Behagelige er kedeligt.

- Jalousi er en "lad os bare være venner" bedste ven.

- Humor dækker en mængde synder. Latter er et afrodisiakum. Lær at være morsom. Lyt til comedy albums. George Carlin, Eddie Murphy, Chris Rock.

- Aldrig stille spørgsmål, der er designet til at finde ud af, hvad hun mener om dig.

- Rolle vending er sjovt, og det virker. Handle, som hun forsøger at komme ind i dine bukser. Spil hårdt for at få. Kampen ild med ild.

- Ingen kan lide en complainer. Medmindre han er virkelig sjov.

- En pejs er en god investering.

- En dråbe af vanille ekstrakt i din flaske Köln. En spray på din hals, en på brystet, og lidt bag ørerne.

- Det eneste der betyder noget med en kvinde er nu. Hvad hun tænkte på dig 10 minutter siden er sandsynligvis forskellig fra, hvad hun mener om dig nu, og hvad hun kunne tænke på dig 10 minutter fra nu. Så du skal ikke bekymre dig om, hvad hun mener om dig.

- Du skal føre. Selv hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Gør det et eventyr. Tag hendes hånd og bly.

- Touch hendes første, straks, kort. Lad Kino fremskridt naturligt. Tving det ikke.

- Livet er ikke fair, og dating er en del af livet. Dating, der beskæftiger sig med kvinder, er ikke og er ikke meningen at være fair. Get over it.

- Der er ikke sådan noget som at spille ud af din liga. Alle er i samme liga. Der kan være al-stjerner og krat, men også al-stjerner tabe og selv skrubbecreme kan blive al-stjerner med praksis.

- Kvinder elsker hunde.

- Tag regelmæssige pauser fra spillet. Fokus på dine andre interesser. Få dit liv glattet ud. Gøre noget andet, så kom tilbage.

- Få hende til at ringe til dig, behøver du favoriserer, justere sin tidsplan for dig, osv.

- Forskellen mellem at være kongruent og sender blandede signaler:
Være kongruent har at gøre med, hvem du er. At sende blandede signaler om, hvordan du føler for hende.

- Hvis du planlægger at gøre alvor med en kvinde, der er et par ting, du bør tage hensyn til. For det første vil hun vende sig i sin mor. For det andet, vil hun vende sig til sin mor.

- En kvinde vil teste dig og holder om test dig. Må ikke blive for behagelig. Være på stikkerne.

- God dansere er gode i sengen.

- God Kissers er gode i sengen.

- Lad ikke flirte trække på. Stop, mens det stadig er sjovt. Tæt, eller forlade og komme tilbage.

- Kvinder som sex lige så meget som vi gør. De kan lide at tale om det lige så meget som vi gør alt, måske endda mere. Men ikke på samme måde.