torsdag den 6. maj 2010

Middelmådig Dating


Da jeg først begyndte dating 8 år siden de længste jeg har været single var omkring en måned, indtil nu. Jeg har besluttet at være mere selektiv i, hvem jeg vælger at være sammen med. Jeg henter dem i stedet for de picking mig. Jeg har været single næsten 2 måneder nu, og jeg har bemærket der er en enorm forskel mellem de fyre jeg ønsker til dato og de fyre, der ønsker at datoen mig.

De fyre, der vil jeg til dato er godt ud, i skole, en succes, med et job og en bil. Desværre det er dem, der satte mig ud, og hvis vi gør ender hænge sin lige i deres lejlighed, har vi ikke gå nogen steder, og de ikke bruger nogen penge på mig, middag eller noget. Jeg kan prøve at tekst eller ringe til dem og næppe få et svar, hvis jeg selv får en på alle. Men de virkelig holde min opmærksomhed, og jeg har et ønske om at være sammen med dem.

De fyre, der ønsker at datoen mig er lidt buttede, okay udseende, har job, måske har en bil, skal du måske ikke, men de kalder mig, når de siger, de vil, de tager mig ud til hyggelig steder, de tager mig til film , middag, giv mig komplimenter og virkelig prøve at vinde mit hjerte. Deres eneste ulemper er ikke stor ud, felony afgifter, ekstrem nerdiness, facial hår, der ligner Pubes og bare ønsker at slutte sig til hæren for at undslippe virkeligheden. De ønsker at være sammen med mig og de fylder min telefon med tekster og anmodninger om at hænge ud, men jeg ønsker ikke engang at blive generet af dem.

Jeg ved ikke engang virkelig ønsker en kæreste lige nu. Jeg har ikke været single i 8 år og måske jeg gerne vil prøve det, men jeg ville ønske, der var bare nogen, at jeg kan ønske og vil også gerne mig.

Har nogen andre fandt dette problem, når de forsøger at date?


tirsdag den 4. maj 2010

Sikker Speed Dating


"Normalt har jeg hele dansegulvet til mig selv," siger hun.

Men denne torsdag aften, natklubben-restaurant er fuld af sammenblanding singler meste aldre

35 til 55.

Den 46-årige bogholder og fraskilt mor til 24 - og 26-årige døtre kom især for speed-dating singler parti kastet af San Lorenzo-baserede Wing A Daters, holdt den anden torsdag i hver måned.

Dansegulvet funklede som 10 borde af mænd og kvinder chattede ud til siden, under plakater af Commodores, Eagles, og Earth, Wind & Fire.

Matt Delima, Wing A Daters medejer, opfordrer til en speed-dating skifte gennem DJ's mikrofon.

"Gør ikke mig komme derud," siger han.

For en $ 5 tilmeldingsgebyr, få singler til at kende hinanden for fem til 10 minutter før man går videre. Alle deltagere også får en gevinst, såsom en restaurant gavekort eller en kupon til en dag spa.

Den part, er en af mange tjenester, der tilbydes af Wing A Daters, startede i 2004 af San Lorenzo beboere Delima, 28, og Justin Wong, 29, Cal State East Bay kandidater og venner siden midten skole. Delima har en bachelorgrad i kommunikation og Wong en magistergrad i erhvervslivet.

I de to år, siden de startede virksomheden, har det vokset og varieret i en one-stop shop for alle typer af dating stilarter. De startede med "" wingmen "og" wingwomen "â €" partnere, der forone aften, coach en klient i teknikker til, hvordan mødes og bryde isen med en fremmed.

"Det er en skræmmende oplevelse," Wong sagde. "Det kan blæse andens hele natten. Du vil nærme nogen og ønsker du kunne have sagt noget."

Halvfems procent af tiden, en wingwoman hjælper en fyr ud.

"Kvinder er bare mere udadvendt," Delima sagt. "De tager mere initiativ."

Den dynamiske par spille til deres styrker i køreklar WingA Daters. Wong, der arbejder fuld tid i San Francisco for finansielle tjenesteydelser, håndtag den operationelle side. Han designs ændringerne på webstedet, fastholder kontrakter og felter e-mails.

Han holder også en detaljeret database med mere end 5.000 singler fra oplysninger indsamlet på singler arrangementer.

Efter at have gået gennem dot-com boom og bust med corporate America, tilføjede Wong "Vi vil hellere arbejde for os selv."

Delima arbejdede i annonce salg til Clear Channel Radio, men stoppede for tre måneder siden for at hellige sig fuld tid til Wing A Daters, oprettelse af forretningsforbindelser og nu også arrangere blind datoer.

Har prøvet flere online dating-tjenester, Annemarie House 38, var på ShBoom efter at gå på en blind date to dage tidligere, der er nedsat ved Delima.

"Jeg har en liste," dansen lærer sagde, når de bliver spurgt, hvad hun søger i en partner. "Jeg tænker med en mere personlig kontakt, han (Delima) har ikke sat mig med nogen, der ikke passer det. Han lytter til mig."

Huset blev gift i 10 år, og nu rejser to børn på hendes egen.

Næsten klemme fingrene sammen, tilføjede hun, "jeg har ikke tid til at fjolle rundt."

Håbefulde udfylde et 50-spørgsmål dating profil og normalt mødes en café, før de beslutter at gå til middag.

House's seneste dato var med Tim Moreno, 50, som også var på torsdagens parti og sagde, at de havde udvekslet telefonnumre.

"Det er meget lokalt koncentreret. Andre tjenesteydelser møder folk langt væk," Moreno sagde, forklarer, hvad tiltrak ham til Wing A Daters.

Fraskilt i 12 år, han kun lejlighedsvis går ud for at møde mennesker.

"At møde mennesker ved en tilfældighed på købmand, du er nødt til at tage en aggressiv strategi," sagde han. "Der er så mange mennesker i dette område, og jeg ønsker at møde dem. Jeg har tænkt mig at have en god tid møde gode, kvalitet folk."

Ben Esposo, en natklub DJ i 20 år, holdt energi op på ShBoom med musik fra 1970'erne til i dag.

"ShBoom er rettet mod gammeldags sjovt for voksne," sagde han. "Dette er godt at få noget sjovt sker i her på en weeknight, frem for at vente i weekenden."

Klubben er tilknyttet andre hot spots i Pleasanton og San Francisco, som også er et samarbejde med Wing A Daters.

I de seneste fire måneder har Delima og Wong solgt 150 medlemskort. Henne ved $ 50 hver, betaler kortet for sig selv ved at få singler fri dække udgifter i klubber, samt rabatter på mere end 25 lokale virksomheder.

"Vi har checket ud hvert sted og se, at det har en venlig atmosfære," Delima sagt. "En masse mennesker blev spurgt os," Hvor kan jeg gå? "

Disse er dating-orienterede virksomheder, såsom lav-key, familie-ejet restauranter med god mad og en atmosfære rolig nok til at snakke, eller saloner, hvor folk kan forberede sig på en dato. Virksomhederne er forbundet med Wing A Daters websted. Delima og Wong også hjælpe virksomheder uden websteder bygge en.

Loretta Brown, 48, af Livermore, kom til speed-dating efter frustration med uærlighed i online grupper.

"Du har en one-on-one, og du har øjenkontakt og kan finde ud af, hvis du har kemi," sagde hun. "Der er en masse mennesker vores alder søger folk. Dette er vidunderligt."

Wing A Daters parter normalt trække omkring 200 singler. Den service diskriminerer ikke efter alder eller seksuel orientering, og planer til sidst smide en homoseksuel speed-dating part.

"Ja, jeg vil sætte dig op med en wingman," Delima sagt. "Jeg vil krog nogen op."


Sikkerhed Ændringer Man's Marriage Forslag


En mand i Prince George, British Columbia, troede, han havde den perfekte måde at foreslå, at hans high school kæreste. I stedet for at affyret spørgsmålet om en månelyse Caribien strand i denne uge, selv om, Aaron Tkachuk, 24, likvideret affyret spørgsmålet til Jennifer Rubadeau, også 24, i en lufthavn sikkerhedsscreening station.

En screener på Prince George lufthavn, Adam Buhler, insisterede på at have et nærmere kig på indholdet af en lille boks i tå af en sok. Inde i kassen var en hvid guld, diamant og rubin ring.

Tkachuk besluttet at foreslå på stedet, og andre rejsende og sikkerhedspersonale hyldet som Rubadeau sagde ja.

Online Seznamka: Kdy? se nereagovat na E-mail