søndag den 14. oktober 2012

Fanget Min mand Online Dating


Hi Meredith,

Jeg har været med min mand i 12 år, og gift i næsten 10. Jeg er 34 og vi har to børn. Et par måneder efter min anden blev født, jeg stødte på en dating site efterladt åben på min mands bærbare computer. Han havde ikke blot oprettet en profil, men også korresponderede med flere kvinder ønsker at have et intimt slynge. Det er en løn for dating type websted.

Vi har haft flere ting foregår i vores liv. Han efterbehandling op sine studier. Vi har for nylig flyttet til en ny tilstand at være tættere på min familie. Vi har aldrig haft en fantastisk sexliv på grund af problemer på begge sider. Det er noget, vi har begge forsøgt at arbejde med, og slukke. Jeg føler, at spørgsmålene er mere på sin side selv (fysisk meste). Det frustrerede mig frygteligt i starten, men jeg lært at leve med det, fordi jeg troede, alt andet var perfekt. Han var tankevækkende, hjælpsomme, altid husket jubilæer, og altid havde noget særligt planlagt. Vi er gode venner, jeg beundrede og respekterede ham, og jeg stolede på ham helt.

Da jeg konfronterede ham om hjemmesiden, jeg fandt ud af, at han havde gjort det i seks måneder (fra den tid, min anden datter var en måned gammel). Han sagde, at han aldrig har været meningen, at den kan gå nogen steder, selvom han levede op til en af ​​kvinderne en gang. Men jeg ved ikke, hvor meget til at tro ham. Da jeg først fandt ud af, jeg bad ham ikke røre noget på hans profil, indtil jeg havde tid til at tænke over det. Og når jeg endelig besluttede et par dage senere, at jeg havde brug for at gå gennem webstedet og finde ud af omfanget af hans forræderi, jeg fandt, at han havde ændret nogle ting at nedtone, hvad han havde gjort. Det eroderet min tillid yderligere, fordi han havde lovet at han ikke ville ændre noget på webstedet. Nu tror jeg ikke jeg kan tro hvad som helst, siger han.

Jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Han er en god far. Han siger, at han aldrig vil gøre det igen. Men min tillid er tabt.

Jeg ved ikke, om jeg kan forlade ham. Jeg ønsker ikke mine børn at vokse op i en brudt familie, og jeg er sikker på, jeg ikke ønsker at gifte sig igen eller har andre mænd i mit liv. Jeg har altid været imod ægteskabet og følte, at det var kun fordi min mand var så usædvanlige, at det gav mening (min far forlod os, da vi var børn). En skilsmisse vil også forårsage en masse hjertesorg i begge vores familier (vi er fra et land, hvor det ikke er almindeligt).

Er dette en big deal, eller er det en deal breaker? Jeg har ikke rigtig nogen at snakke med. Jeg ønsker ikke at fortælle min familie, fordi jeg er bange for de vil stoppe respekterer ham. Jeg har bedt ham om at komme rene med sine forældre, fordi det ville gøre mig til at føle som om det er et tegn på at være virkelig angrende. (Jeg er ikke religiøs.) Der er gået to måneder siden jeg fandt ud af, og han har ikke gjort det endnu. Han er vidne til en psykiater og fortæller hende sin livshistorie, så det er mere en skulder at klynke og græde på end nogen, der vil holde ham ansvarlig for, hvad han gjorde.

Skal vi leve sammen og finde en måde at gøre dette tåleligt eller skal jeg gå videre? Har jeg ret i at insistere på, at han fortælle sine forældre eller i det mindste nogen, der vil holde ham ansvarlig? Han har mistet den chance med mig, da jeg allerede fundet ud af på min egen. Hvad skal jeg gøre for at gøre denne situation livable?

- Leder efter svar, Massachusetts

A: Jeg er ikke overbevist om, at tingene vil blive bedre, hvis han fortæller sine forældre, LFA. Sikker på, vil du få nogle midlertidig glæde af at se en anden blive vred på ham, men hvad så? Må ikke antage, at han vil lære en lektie ved at bekende. Må ikke antage, at hans forældre kan skamme ham til at være en bedre fyr.

Jeg vil have dig til at tale med din inderkreds om alt dette, fordi du både har brug for støtte. Glem indfrielse og straf stuff for lidt og fokusere på at få hjælp fra de mennesker, der elsker dig.

Og husk, lad os ikke antage, at psykiateren bare sidder rundt og validere ham. Det er ikke, hvordan det er meningen at gå. Fortæl ham, at du ønsker at slutte sig til ham på disse møder. Og husk, se en terapeut på din egen. Terapi er en god ting.

Jeg ville ønske jeg kunne fortælle dig, om at holde det ud, men jeg ved bare ikke nok om, hvad der sker i hans hoved. Alt jeg kan sige er, at du er nødt til at finde folk til at støtte sig til. Du flyttede tættere på din familie for en grund. Det er ikke tid til isolation.

Også ved dette: brudte familier er dårlige, men så er spændte, resentful familier, der opholder sig sammen uden kærlighed og tillid. Du er nødt til at finde ud af, hvad der vil gøre dig til en lykkelig forælder. Det er det vigtigste. Find hjælp og begynder at stille spørgsmål.

Læsere? Tanker om hende fortælle hendes samfund og ham fortælle sine forældre? Hvad med deres sexliv? Og online-dating? Kan et par skridt videre end denne form for forræderi? Hjælp.

- Meredith