onsdag den 12. januar 2011

Dating i en Facebook World


Denne store nyhed i denne uge var, at Facebooks Mark Zuckerberg blev navngivet "Person of the Year" af TIME magazine. Efter hans seneste optræden på 60 Minutes, samt succes på box office for det sociale netværk, var jeg ikke overrasket over alle.

Uanset om du kan lide eller ikke lide Zuckerberg som valget i år er ikke problemet. Hvis du er single og dating, er du nødt til at kaste et bredere romantik net og give komme dating et skud. Hvis du allerede er logget på for at sende din seneste fotos, og du har en online dating profil, er der ingen grund til ikke at kombinere din indsats.

På den dag, TIME kronet Zuckerberg, mine venner på YourTango spurgte mig om hvordan jeg troede, at komme ændret den måde, vi dato. Hvordan TIME "Person of the Year" Mark Zuckerberg ændret dating. Én ting er sikker, medmindre du er i koma. Facebook har påvirket alles liv.

Så jeg fletter mine regler for netikette i sager om hjertet, her er mine forslag til, hvordan til dato i en Facebook World.

1. Ikke udelukkende på email, sms'er, og sociale medier sites som Facebook og Twitter til at spørge nogen ud på et tidspunkt og for hovedparten af din frieri. Ganske ofte din kommunikation er ensidig. Genstanden for din hengivenhed er måske ikke kontrollere deres opdateringer, så bør ligesom du ikke sidde ved telefonen venter på hans opkald, ikke stirre på din personlige computer eller PDA venter på et svar. Han eller hun bare kunne have travlt.

3. Ændring af din Facebook forhold status til "Single" uden at diskutere det med din betydelige andre er en netikette nej-nej. Intet er værre end at vågne op for at se kommentarer på din Facebook væg om hans seneste stævnemøde uden dig, mens du stadig ser frem til lørdagens date med ham. Det virkelig behøver ikke at være så kompliceret endda.

4. Forelskelse på Facebook, hvor som helst i cyberspace eller vil ikke fungere, hvis du ikke tager jeres forhold fra online til offline. Det er sjovt at flirte, bruge Facebook chat, tekst og tweet, men du stadig nødt til at finde tid til at mødes i det virkelige liv (IRL).

5. Det er et ansigt, at folk falder i kærlighed på Facebook. De er genforene os med venner fra børnehaven og sommerlejr, samtidig danner relationer med mennesker, de møder i den virkelige verden ved at acceptere venner anmodninger på Facebook. Hvis dine venner ikke er ved dig mere, tror ikke dit holdbarhed er udløbet. Log på Facebook og begynde at chatte med nogle gamle venner og være åbne for mulighederne for Facebook og Twitter kærlighed.

6. Facebook er ansvarlig for at skabe en sjov social kalender. Modtagende part invitationer på Facebook er en fantastisk måde at udvide dit sociale netværk. Du bør deltage så mange begivenheder, der interesserer dig, mens du er single.

7. Træt af gamle online dating profiler? På Facebook, er singler mere tilbøjelige til at sende et nyt foto af en familiesammenføring eller part fotos fra ferien. Hvad du ser virkelig kan mene, hvad du får, og det er gode nyheder for alle på verdens største sociale netværk.

8. Modstå trangen til at sende fotos på Facebook for din helt nye forhold. En af jer kan være mere alvorligt end det andet. Han eller hun kan lide at holde dit privatliv mere på den private side. Være på samme side, eller i det mindste i samme status update, når tiden er inde.

9. Facebook's befolkning svarer til det tredje største land i verden. Du har en stor dating pulje at vælge fra. Det burde være en selvfølge, men sørg for, at nogen er enkelt, før nærmer dem på Facebook. Må ikke komme på en alt for stærk med nogen, du næppe kender, eller du kan betragtes som en stalker, som efterfølgende resulterer i at de-friended.

10. Hvis det er overstået, er det tid til en Facebook udrensning. De-ven ham eller hende til at undgå den normale besættelse at kontrollere for at se om de kan leve uden dig eller ej. Untag billeder af jer to på Facebook, og komme videre som en enkelt person. Det svarer til shredding fotos i en analog verden. Stirre på hans eller hendes profil vil kun gøre ondt, hvis du ikke har flyttet videre med dit liv.

Har du fundet kærligheden på Facebook? Vi vil meget gerne høre din dating historier.

Julie Spira er en dating og forholdet ekspert og forfatter til bestseller, The farer af Cyber-Datering: Confessions of a Håbefulde Romantisk Looking for Love Online.

Citas y la llamada telef�nica borracho