onsdag den 17. marts 2010

Mere om Mand & Kvinde Brain Forskelle og hvordan de påvirker Dating


Vi kan se at forstå hjernen forskelle i mænd og kvinder fra evolutionære roller de havde at spille. Skabe social enhed, harmoni og omsorgsfuld blev domænet for den kvindelige, mens jagt, mad indsamling og beskyttelsen generelt blev der af den mandlige. Denne form for opførsel mønster viser sig i visse primater, mens andre foder sammen. Jagt for kød er for det meste en menneskelig abe træk.

Nogle siger, at der er en større rolle i kultur og forældre i dannelsen af hjernen. Men, hormonelle virkninger på hjernen tyder på, at en god del af denne adfærd er naturligt koblet til hanner og hunner. Kultur kan øge dannelsen af disse færdigheder, men sandsynligvis ikke skabe den.

Når du er dating eller i et forhold, du er nødt til at forstå, at din partner er forskellig fra dig.

Mange kvinder forsøger at ændre deres mand, gør ham mere som en kvinde. De vil have ham til at kommunikere mere fuldt ud, med mere følelse osv. Men en mand bare doesnâ € ™ t have forbindelser med â € ~ amygdalaâ € ™ af hjernen, som kvinder gør. Så følelsesmæssige udtryk for den type kvinder nyder og er godt udviklet, er ikke noget, der kommer naturligt til en mand. Det kan udvikles i takt med interesse i den pågældende mand. Men hvis dit fokus er at ændre ham, at du fører dig ned et forhold, du vil hade i det lange løb.

På den anden side, canâ mænd € ™ t forstå, hvorfor kvinder ønsker at tale â € ~ så mucha € ™ (Itâ € ™ s deres kommunikation centre i deres hjerner). Eller hvorfor kvinder kræver konstant opmærksomhed. (dvs. hvis en mand søger at nå â € ~ toppen af Packa € ™ en kvinde ønsker at være centrum for opmærksomhed i pakken)

En lille pige vil opfatte hendes forældre ikke se på hende, når hun taler som en, der ikke er â € ~ listeningâ € ™ til hende. Mærke ansigtsudtryk og holde øje-kontakt er meget vigtig for en kvinde. Det viser du er notering og validerer sin værdi for dig. Hvis du ser tv, og hun klager du lytter ikke, det er præcis, hvad det betyder. En kvinde forventer dit kropssprog til at være rettet til hende for at vise du er opmærksom. Dette er, hvad hun ville gøre, så det er, hvad hun forventer, at du (hendes mand) til at gøre det så godt. Hun ser taler som en vigtig social bonding erfaring og hun vil føle, at hendes mand skal kommunikere med hende, som hun gør med hendes veninder. En mand simpelthen doesnâ € ™ t have størrelsen af kommunikations-centre i hjernen som kvinder gør. Itâ € ™ s simpelthen ikke noget, de er naturligt tilbøjelige til.

En lille dreng vil haste ud for at udforske og hoppe på en jungle Jim at gå ned slideâ € | mens en lille pige vil se at hendes forældre til godkendelse. Det er ikke, fordi en pige er mere usikkert, itâ € ™ s, fordi hun søger social godkendelse (i dette tilfælde fra sin mors ansigtsudtryk, at det er OK).

Så i at date en fyr vil ofte være villig til at styrte i, mens en pige vil ønske at følge en bestemt overenskomst. Denne konvention er fastsat ved dyrkning af større samfund eller hendes lille socialt netværk af venner. (og afhængigt af de personer, hun hænger ud med pigen kan være i god social gruppe eller en kontrollerende en - hvad de er, hun vil oftere end ikke lytte til dem i sine egne tanker og følelser). En piger venner er en stor faktor i, hvordan en pige med beskæftige sig med en mand. Så nogle gange simpelthen at vide, hvad hendes sociale gruppe er som vil give dig en idé om, hvad sort pige, hun er, eller ønsker at være.

En kvinde, der altid ønsker at være centrum for opmærksomhed, og det vil være en af de vigtigste aktiviteter, hun engagerer sig i. Så hvis hun ikke allerede er midt i hendes omgangskreds, hendes handlinger og ord vil blive målt til forhåbentlig opnå denne stilling. Da hendes mål er at være centrum for opmærksomheden (på et vist niveau), hendes sociale grupper forestilling om dating, forhold og sex er, hvad hun vil opfatte som normen (uanset hvor unormal de kan være til resten af kultur og samfund) . Hvis hun er i en gruppe, der ikke har respekt for hinanden og give hinanden et dårligt råd, så er det bedst for en mand at færdes på som hun sandsynligvis ikke vil ændre. Til en kvinde hendes gruppe af venner er næsten altid ret. Hendes kommunikation centre skaber stærke bånd inden hendes lille gruppe. Hvis hendes gruppe har lavt selvværd og mangel på selvrespekt, vil hun overser disse kvaliteter, så hun kan passe, og forhåbentlig bliver centrum.

Selvfølgelig bliver i nogle grupper centrum for opmærksomheden er der, hvor du taber det meste af din integritet. I forsøget på at blive holdt af hendes venner en pige vil ofte gøre alt, hvad hun var opdraget til at lide eller se som forkert. Hvorfor? Hvis hendes venner gøre det, så må det være OK. Husk på, at dette er et generelt overblik, og gælder ikke for alle kvinder hele tiden. Men hendes sociale gruppe er meget vigtig for en kvinde. Et sikkert, vil tillid kvinde mere sandsynligt at finde en gruppe af venner, at hjælpe hende med at vokse. En kvinde, der er usikker, vil normalt finde det modsatte.

En mand er mere ensomme og er mere tilbøjelige til at løsrive sig fra den gruppe sind end en kvinde er. For en kvinde, hvis liv synes at være at gå uden-hvor ... agt for dine venner! Det kan være dem, der holder dig tilbage fra at leve livet på en måde, der vil gøre dig virkelig tilfreds. Min anbefaling? Meditation og hypnose til at finde dit center og opbygge din selvtillid og selvværd fra din helt kerne.

Are Feeling Crushed?


tirsdag den 16. marts 2010

»Bevæger Bandit 'Arresteret


Den "Bevæger Bandit" - de plus-størrelse lommetyv, der sætter pres på berusede mænd og deres tegnebøger i upstate New York - er bag tremmer, oplyser politiet. Myra Castleberry, 48, blev holdt uden kaution, og politiet håbede, at de havde set det sidste af et årti-lange spree af tyverier.

"Forhåbentlig vil hun være krammede hende puden i sin fængselscelle i lang tid," Detective Sgt. Tom Donovan sagde tirsdag.

Den Bevæger Bandit målrettet snesevis af intetanende mænd uden barer i årenes løb, distraherende dem i de små timer om morgenen ved Fondling dem og derefter hemmeligt stjæler deres tegnebøger. Hun vil bruge ofrenes kreditkort inden for timer efter tyverier.

Castleberry, der er blevet anholdt 17 gange mellem 1998 og 2005 og har to Felony domme, var mistanke om, at tyverierne, men politiet sagde de fleste ofre var for fuld til at identificere hende.

Det ændrede sig, når en Tonawanda mand kaldet politiet efter at have læst en februar avis konto og rapporterede han havde tabt 238 dollars til Bevæger Bandit i august 2005.

"Vi har oprettet et foto array, og han tog hende ud med det samme," Donovan fortalte Buffalo News for onsdag udgave. "Han sagde:" Jeg glemmer aldrig et ansigt. "

Politiet pågrebet Castleberry søndag aften på en Felony arrestordre opladning store tyveri. Hun er planlagt til at møde fredag i Buffalo byretten.