tirsdag den 16. marts 2010

»Bevæger Bandit 'Arresteret


Den "Bevæger Bandit" - de plus-størrelse lommetyv, der sætter pres på berusede mænd og deres tegnebøger i upstate New York - er bag tremmer, oplyser politiet. Myra Castleberry, 48, blev holdt uden kaution, og politiet håbede, at de havde set det sidste af et årti-lange spree af tyverier.

"Forhåbentlig vil hun være krammede hende puden i sin fængselscelle i lang tid," Detective Sgt. Tom Donovan sagde tirsdag.

Den Bevæger Bandit målrettet snesevis af intetanende mænd uden barer i årenes løb, distraherende dem i de små timer om morgenen ved Fondling dem og derefter hemmeligt stjæler deres tegnebøger. Hun vil bruge ofrenes kreditkort inden for timer efter tyverier.

Castleberry, der er blevet anholdt 17 gange mellem 1998 og 2005 og har to Felony domme, var mistanke om, at tyverierne, men politiet sagde de fleste ofre var for fuld til at identificere hende.

Det ændrede sig, når en Tonawanda mand kaldet politiet efter at have læst en februar avis konto og rapporterede han havde tabt 238 dollars til Bevæger Bandit i august 2005.

"Vi har oprettet et foto array, og han tog hende ud med det samme," Donovan fortalte Buffalo News for onsdag udgave. "Han sagde:" Jeg glemmer aldrig et ansigt. "

Politiet pågrebet Castleberry søndag aften på en Felony arrestordre opladning store tyveri. Hun er planlagt til at møde fredag i Buffalo byretten.