søndag den 18. april 2010

Tips om fordele og ulemper ved Dating In Your trediverne


I dag flere og flere mennesker kommer ind på dating scene i trediverne. I nogle tilfælde folk kommer til dating scene efter en skilsmisse eller en længerevarende forhold. Men det ISNA € ™ t den eneste grund til så mange mennesker i trediverne på dating scene. Mange 30-noget har brugt år på at udvikle et stærkt økonomisk grundlag, så de kan føle sig trygge i todayâ € ™ s karriere drevet verden. Have oprettet deres pensionsordninger og andre nødvendige finansielle sikkerhedsnet for fremtiden, nu er de klar til at begynde at gå til en makker. Selvfølgelig er der stadig flere fordele og ulemper ved dating din 30a € ™ s og her er et par af de vigtigste ...

Fordele

Den mest indlysende fordel ved dating din trediverne er din niveauer af erfaring. Du har en bedre forståelse af mennesker og som du sandsynligvis eller sandsynligvis ikke vil få sammen med. Det er lettere for dig at håndtere nedture og diskant, at livet kan kaste på dig, så du er mere tilbøjelige til at være i stand til at håndtere den usikkerhed og overraskelser for dating.

Den næste fordel du har, er din økonomiske sikkerhed. Du har råd til en ferie eller en familie hjem, bør din dating føre til ægteskab. Du kan betale regningen på en dato uden at tænke over det. Med andre ord, du er finansielt forberedt uanset dating verden kan kaste efter dig.

De mest fordel du har, mens dating din 30a € ™ s i din selvtillid. Kampen om at komme til at forstå, hvem du er, hvad du styrker og svagheder er, og andre problemer, som folk går igennem i deres 20a € ™ s er bag dig. Du er sandsynligvis behagelig med hvem du er, og ikke forsøger hårdt på at passe ind i en bestemt social gruppe. Denne selvtillid er yderst attraktive for det modsatte køn i alle aldre.

Ulemper

Den mest oplagte bagdel dating din 30a € ™ s er, at du er dating i din 30a € ™ s. Du kan gå i forventning om dating scene, der skal fyldes med meget yngre mennesker, og spekulerer på, hvad du laver der. Denne følelse af social usikkerhed er fælles for ældre datersâ € | dog den enkle sandhed er, at i dag dating scene krydser generationer, så der er ingen grund til at være usikker omkring din alder.

En anden ulempe er, at dine forventninger kan være for høj. Da folk i deres 30a € ™ s er mere tilbøjelige til at vide præcis, hvad de ønsker det, kan sværere for dem at åbne op for, hvad dating oplevelser kommer deres vej. At lære at give slip på forventninger er en god idé at have en god tid.

Et sidste ulempe kan være dine vaner og rutiner. At være 30 betyder, at du allerede har etableret måder, som ikke kan kun gribe ind med din dating, men også med at være fleksibel med noget forhold, der måtte opstå fra dit dating. At lære at give slip på nogle af dine daglige rutiner kan hjælpe dig med at få den fleksibilitet, du skal have en vellykket dating oplevelse.

Mest af alt har det sjovt! Hold et åbent sind og være klar til de eventyr, todayâ € ™ s dating scene kan frigøre over dig.