søndag den 3. april 2011

Gave-rådgivning for de nye Dating


Det var parrets første jul sammen, og Kimmika Williams-Witherspoon ønskede at gøre det til en speciel.

The Temple Professoren tager ferie meget alvorligt, især jul. Det minder hende om hendes egen lykkelige barndom, hvor det syntes, at hendes forældre gjorde alt sit materiale ønsker går i opfyldelse på trods af udfordrende økonomiske tider.

Så for den første gaver ferie sammen, Williams-Witherspoon omhyggeligt valgte en ruskind jakke til hende kæreste. Hun valgte to eller tre jazz CD'er hun syntes, han gerne ville. Og som om disse gaver var ikke nok, hun har købt endnu en stor gave: en GPS, husker hun. Eller var det en vin køleskab til at hjælpe opfylde sine inderste sommelier? Under alle omstændigheder var det tankevækkende og speciel og mindeværdig.

Hans gave til hende? Sokker med bønner i dem. Du ved, dem mund-varmere ting du putter i mikrobølgeovnen, før iført? Åh, og en matchende hals varmere.

"De var meget ubehageligt og utrolig grim. Det var begyndelsen af ​​forholdet, så jeg prøvede at smile, men det var forfærdeligt, "mindede Williams-Witherspoon, 50, af Darby.

Ah, farerne i december dating - et minefelt, især for koblet den nyligt. At købe eller ikke at købe? Og hvis at købe, maaske til at drømme? Hvor store, hvor dyrt, og hvordan personlig? Hvad sker der, hvis den ene halvdel af parret går til guld, mens den anden halvdel ikke engang dukke op til træning?

Internettet er oversvømmet i rådgivning lige nu. Lisa Daglig, forfatter til Stop Kom Dumpet!, Skriver, at nogen i ethvert forhold, selv et nyt, skal forvente at give og få en gave. Selvudnævnte cyber-dating ekspert Julie Spira siger folk skal holde det simpelt: et kort og en æske chokolade - "fine chokolader," sagde hun understreger, så undgå dollaren butikken markeringer - til at vise dig omsorg.

Men Rich Santos, dating dagbøger blogger til Marie Claire magasin, siger, at hvis der er nogen spørgsmål om gaver, det er sikkert at antage, at det ikke sker. Hvis du stadig på hegnet, han anbefaler fremad tilgang, spørger lige ud, "Gør vi gaver i år?"

For dem på den generte side giver dating service er det bare frokost, som har en Philadelphia filial, en detaljeret gaver formel - for alle fra meget nyt par, for dem, der har været sammen i årevis.

Blandt de anbefalinger: Et enkelt dato vil netto en feriekort. En måned sammen svarer til en oplevelse, noget sjovt, men billig som skøjteløb og varm chokolade. Hvis du har været dating et år, være parat til at pony op. Det er bare Frokost anbefaler: "Flyv til Vegas, bestille en suite på Wynn, og få fantastiske billetter til Elton John Røde Pianokonsert. Tilbringe resten af ​​weekenden solbadning, dans og spisning indtil solen kommer op. "

Her er håbet, at nogen særlige lide Sir Elton og gambling.

Alex Mehr, medstifter af den sociale dating selskab Zoosk, anbefaler gavekort, som en til en spa. I mellemtiden har en meningsmåling i hans virksomhedens brugere fandt, at den bedste ferie gave ville være "et simpelt knus og kys."

Virkelig? En knus og et kys?

Overvej (ikke tilknyttet) kilder, Mehr sagde.

"Hvis du har været single i et år, og jeg har været single i mere end et år, du kan lide," Jeg savner, at særlige noget og nogen i mit liv. ' Alt hvad du tænker om, er den følelse, "Mehr sagt.

Susan Balee og hendes kæreste havde været sammen kun et par måneder, når deres første December nærmede sig. Men hun ventede noget stort, måske noget, der kom i en lille pakke. Ting havde fået alvorlige temmelig hurtigt.

Så hun blev overrasket over størrelsen på kassen, han gav hende, før hun gik til sine forældres hjem i Florida. Det var den perfekte dimensioner - for en flaske alkohol.

Hundreder af miles fra hendes Boler, hun begyndte at gruble.

"Hvorfor er min tilbedende Beau give mig en flaske sprut til jul?" Hun huskede tænkning. "Hvad siger det?"

Hun kunne ikke vente til Julemorgen at finde ud af, så hun åbnede kassen fem dage tidligt og fandt en flaske champagne med en kunstfærdigt tapede notat vedlagt. Den ønskede hende og hendes familie en god ferie, og rådede dem til at nyde, hvad der var indeni.

"At sige, at jeg var ærgrede og skuffet er en underdrivelse," sagde hun. At utilfredshed kom gennem dagen, da hun talte med sin kæreste i telefonen. Han fortalte hende at tage tapen holder note.

Der fandt hun i emballagen smaragd og diamant øreringe han havde valgt til hende. Awk-ward!

"Ikke alene havde jeg været nysgerrig," sagde hun, "men jeg ville vist min forfærdelige, Lowlife, gave-ventede personlighed."

Det var 26 år siden. Parret, der nu bor i Wyncote, har været gift i 22 år og har to børn.

"Ja, du kan overleve dum holidating adfærd," Balee sagt.

Selvfølgelig gør god gave-udvalg færdigheder ikke angive en perfekt partner. Williams-Witherspoon, for én, sagde hun ved, at førstehånds: Hendes anden mand var en es til stede-Picker, sagde hun - og han forlod hende, da deres søn var et par måneder gammel.

Hun stak med Mr. mund-og hals Varmere i fire år. Men hans gave valg fik ikke noget bedre - "For hver ferie derefter kunne jeg altid forvente noget lige forfærdeligt," sagde hun - selv om hendes børn senere skamme ham til at købe hende en computer, efter at første udveksling sammenbrud.

Alligevel sidste år gav han hende en overdimensioneret guldkæde, der lignede noget fra en 80'er rap video. Det var svøbt omkring en flaske cognac i en brugt Tiffany boks.

"Det er overflødigt at sige, men vi er ikke længere sammen," Williams-Witherspoon sagde.

Men de gaver var ikke det egentlige problem. Han var.

"Kom en sidste-øjebliks-gave kan betyde, at du er sidste på hans liste," sagde hun. "Det har været min erfaring, at den måde, en person gaver du afslører en masse om, hvordan de tænker om dig. Til en fødselsdag, gav denne samme person mig et par afro-centriske øreringe. Men hvis du tog tid til at lægge mærke mig, vil du opdage jeg aldrig tage mine diamanter ud, så jeg aldrig kommer til at bære dem. Du var ikke at tænke på mig. Du var tænker på at få det gjort. "

Partnersuche bei der Arbeit?