torsdag den 9. juni 2011

At opbygge relationer Tips For Internet Dating


Internet Dating er normalt en vidunderlig måde at møde nogen, hvis du har været ude af din dating scene for et stykke tid. Det er også den bedste måde at møde nogen, hvis du kun er begyndt dating. Det giver en person giver dig mulighed for at kontakte folk uden at behøve at forpligte sig til en faktisk personligt dato. Det gode ved dette er, at det ikke diskriminerer om alder, køn, race, fysiske tilstand, visuel tiltrækningskraft osv., fordi alle Internet Dating sites mulighed for alle disse mange kategorier. Alt hvad du ønsker gøre, er at udfylde de relevante detaljer, og søgningen vil kun søge efter de parametre ind.

Selvfølgelig har alle Internet dating site sine egne særlige kendetegn, der adskiller dem fra resten. Den endelige udvælgelse er helt din beslutning.

Livet er meningen at blive nydt, så trin op til udfordringerne i at have nogle frygt og lade denne frygt give jer styrke til at skubbe fremad. Du skal dog ikke gøre den fejl at tro lyst er en erstatning for kærlighed. Begær er den drivende kraft fra ego, mens kærlighed er den drivende kraft fra et åbent hjerte.

Hvis du er klar (og kun du vil være opmærksom du er) vil du til sidst flytter ind i den næste ting af Internet Dating - til rent faktisk søger et forhold. I mellemtiden, være blid med dig selv og nyd Internet Dating og de fordele det giver dig for opfyldelse af menneskelige fornøjelser.

FOTOS SinglesAroundMe la aplicación lanza herramienta única para Solteros


onsdag den 8. juni 2011

Smertestillende medicin bundet til risikoen for erektil dysfunktion


Uanset årsagen til at tage dem, smertestillende medicin klassificeret som ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) tilsyneladende øger sandsynligheden for, at midaldrende og ældre mænd vil udvikle erektionsproblemer, ifølge en ny rapport.

NSAID omfatter flere udbredte stoffer, såsom ibuprofen eller naproxen.

I forsøget på at afgøre, om et bestemt lægemiddel årsager erektil dysfunktion, er det vanskeligt at sortere ud virkningerne af stoffet fra de sygdomme, for hvilke stoffet er taget, Dr. R. Shiri og kolleger opmærksom på i Journal of Urology.

Tidligere rapporter har forbundet gigt til erektil dysfunktion, men om NSAID, der ofte anvendes til behandling af gigt, forårsaget erektil dysfunktion er uklar.

"Til vores viden, er der ingen tidligere undersøgelser om forekomsten af ​​erektil dysfunktion i forhold til NSAID brug, dvs undersøgelser af brugen af ​​NSAID registreret før forekomsten af ​​erektil dysfunktion," Shiri's hold, fra University of Tampere i Finland, punkt ud.

Deres undersøgelse omfattede 1126 mænd, mellem 50 og 70 år, uden erektil dysfunktion i 1994, da de udfyldte et spørgeskema, der omfattede blandt andet spørgsmål om erektil funktion og medicin forbrug. Spørgeskemaet blev derefter readministreret fem år senere.

Forskerne fandt, at erektil dysfunktion lå 93 tilfælde per 1000 personer om året blandt NSAID brugere sammenlignet med blot 35 tilfælde blandt nonusers.

Gigt var den mest almindelige årsag til NSAID brug, og for mænd med gigt de tilsvarende satser af erektil uorden var 97 og 52 per 1000 person-år.

Af en eller anden grund til at de blev taget, NSAID groft fordoblede risikoen for erektil dysfunktion sammenlignet med ikke-brug. Tilstedeværelsen af ​​arthritis uden NSAID brug øget risiko for erektion vanskeligt ved at kun 30 procent, forskerne forklare, og de derfor konkludere, at NSAID stort set var skyld i forbindelsen mellem gigt og erektil dysfunktion.

KILDE: Journal of Urology, maj 2006.


tirsdag den 7. juni 2011

Romantisk Life Of The Disabled


"Gud hjælpe mig," Graham sagde, rullende hendes øjne med kærlig overbærenhed.

Graham og Ruvolo, begge 32, hinandens foibles med ømhed acceptere. Den ene gang deres romance var i problemer en pige "var at bruge for meget tid på Gary's hus, og jeg kunne ikke lide det," Graham sagde, at de tilbragte seks måneder i parrets rådgivning og arbejdede det ud.

Deres næste hurdle vil bevæge sig fra deres familie hjem, både i Brooklyn, at en gruppe bopæl. Der, for første gang, Graham, som er mentalt retarderede, og Ruvolo, der har Downs syndrom, vil have lov til at tilbringe tid sammen bag lukkede døre.

Parret blev coachet i dating, romantik og fysisk intimitet, som en social tjeneste agentur, der er på forkant med en ny bevægelse for at fremme en sund seksualitet for de 7 millioner amerikanere med mental retardering og beslægtede handicap.

Det næste skridt

I, hvad eksperter siger er den seneste grænse i handicappedes rettigheder, en lille, men voksende gruppe af psykologer, er undervisere og forskere fremme sociale muligheder og lære færdigheder til at nyde dem, ofte i løbet af de klagepunkter af beskyttende forældre.

For en generation siden, var unge voksne som Graham og Ruvolo generelt begrænset til institutioner, uden forventning om et normalt liv. Alt dette ændret i 1975, da en retskendelse lukket den berygtede Willowbrook Statsskole på Staten Island, NY, og flyttede dens beboere, og andre som dem over hele landet, i fællesskab indstillinger til at leve så vidt omfang som deres begrænsninger tilladt.

Det kunne omfatte går nabolag skoler og holde betalende job. Nu er mange mænd og kvinder i 20'erne og 30'erne, opfordrede fra barndommen at være uafhængig, forventer det samme, når det kommer til at udtrykke deres romantiske og seksuelle behov.

Udsigten til deres børn bliver seksuelt aktive ofte alarmer forældre opmærksomme på de høje overgreb blandt mentalt retarderede. Og organer, hvis programmerne er i det mindste delvis finansieres af det offentlige er blevet mere tilbøjelige til at understrege forebyggelse af misbrug, sygdom og graviditet, end at forberede klienter for intimitet.

"Masser af mennesker stadig tror, ​​at svaret på dette er afholdenhed,« sagde Philip Levy, præsident for yngre voksne Institute, en 50-årig agentur for udviklingshæmmede handicappede, der har været en banebrydende i at tilbyde seksualitet workshops og sociale aktiviteter som dem Graham og Ruvolo deltage.

"Men hvis du skjuler fra dette spørgsmål vil komme tilbage for at hjemsøge dig," tilføjede Levy, hvis agentur tjener mere end 20.000 mennesker i alle aldre i New York metro område. "Plus, når du uddanne folk til at tænke selv, og give dem en følelse af løfte, at der ikke følge op er virkelig grusom."

Stort set alle agenturer støtter retten til en samtykkende voksen at have et sexliv, men en formel undervisning i dating og seksualitet, som dem instituttet tilbyder, sjældne er.

"Informeret valg er et vigtigt tema i området, men selve programmerne til støtte for et seksuelt liv, er ikke derude," sagde Charlie Lakin, direktør for forskning på instituttet om EF-integration ved University of Minnesota, der siger, at andre agenturer købe Unge voksne instituttets ansatte undervisningsmateriale og indbydende deres ansatte til at tale.

Forældrenes tilladelse

Grahams mors første reaktion var angst, da hendes datters socialrådgivere spurgte om tilladelse til at undervise hende om dating og sex.

"Mine øjne fik bred, når de sagde det kunne ske," sagde moderen, Maureen Graham. Men hurtigere end de fleste hun så logik: "Jeg har altid ønsket Mary Kate til at have så tæt på et normalt liv som muligt," sagde hun. "Så hvordan kunne jeg ikke ønsker dette for hende, også?"

"Dette" omfatter ringen Mary Kate Graham slidt, to sammenflettede hjerter, en gave fra Ruvolo. Parret taler i telefon flere gange om dagen, bowle, i biografen eller til en restaurant de fleste weekender, som regel med deres mødre på slæb.

"De er så gode til hinanden, så støttende," Maureen Graham sagde. "Jeg ved ikke, om de allerede har haft sex, men de har været temmelig intimt med hinanden, og det er ok med mig."

Hendes velsignelse til side, Ruvolo og Graham siger, at de agter at redde sig selv for ægteskab. "Før det, ville det ikke være godt," Ruvolo sagt.

På institut, trods friløb snak målet for både medarbejdere og kunder synes at være fremme kærlige og varige relationer.

Fyne og andre har lært, at social isolation er et mere presserende emne end seksualitet. På et tidligt klasse, spurgte Fyne studerende, om det var "OK ​​at have en partner i eftermiddag og en anden om aftenen?"

Svaret, sagde hun, var et wake-up call.

"Jeg ved ikke, hvordan man får en dato, Bobra," en elev kaldte. "Så resten af ​​det er bare skrald."

TheNewsTribune.Com

ActMon Password Recovery XP

5 idées créatives Rencontres